9 csodák Belum barlangok Andhra Pradesh

A Belum -barlangok Andhra Pradesh leghosszabb barlangjai. Körülbelül 110 kilométerre vannak Kurnooltól, és az ország egyik legrangosabb és legismertebb barlangjai. Ezek földalatti barlangok, amelyeket mezőgazdasági területen építettek, és három üreggel rendelkeznek, amelyek közül az egyik főbejárat. A Belum-barlangok India egyik legvonzóbb helyszíne, és India kormánya „Egyedülálló ökoturisztikai projektnek” nevezte. Ha azt reméli, hogy meglátogatja ezt a csodálatos helyet, íme néhány pillantás, amely egy mini túrát nyújt Önnek e történelmi szépségről.

Belum barlangok:

A Belum -barlangok Buddha -szobra:

belum barlangok

Mivel a Belum -barlangok régiek, a legegyedibb és legszebb emlékek birtokában vannak, amelyeknek szemtanúi lehetünk. Az itt talált buddhista és dzsain emlékek bizonyítják, hogy az ezekhez a vallásokhoz tartozó szerzetesek némileg hozzájárultak ezekhez a barlangokhoz. A gyönyörű, hosszú és makulátlan Buddha -szobor tehát mindenképpen látni kell őt.

Pillidwaram:A Belum -barlangok csodái -Pillidwaram

A Pillidwaram szó macskakaput jelent. Ez alapvetően egy természetes ív, amely oroszlánfej alakú. A kép valóban nagyon művészi, és dicséri azt a ragyogó készséget és kivitelezést, amellyel az építőmunkások rendelkeztek akkoriban. Ez a Belum -barlangok egyik legcsodálatosabb pontja, és ezt biztosan nem szabad kihagyni.

Meditációs csarnok:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Belum -barlangok meditációs csarnoka elképesztően figyelemre méltó és vonzó. A kőzetvágások és a stílus tökéletes. Ennek a helynek a hangulata nagyon békés és nyugodt, mivel ez volt az a hely, ahol a buddhista szerzetesek imádkozva és meditálva töltöttek időt. Sok bölcs lakott itt is.

Ezer csuklya:

A Belum -barlangok csodái -ezer csuklya

Az Ezer csuklya a Belum -barlangok gyönyörű része, ahol ragyogó képződmények láthatók, amelyek a Cobra motorháztetőjéhez hasonlóak. Ennek a szakasznak a mennyezete úgy néz ki, mintha több ezer kobra nyitotta volna fel a csuklyáját. A látvány szinte dicsőséges.

Zenei kamara:

A Belum -barlangok csodái -Zenei kamra

A Zenei Kamarát 2006 -ban nyitották meg a nagyközönség számára. Ennek a szakasznak a formációi zenei hangokhoz hasonlító formákat hoznak létre. Fapálcikával ütik, így nagyon vonzónak, gyönyörűnek és csodálatosnak tűnik. Ezt a helyet mindenképpen érdemes meglátogatni.

Banyan fa:

A Belum -barlangok csodái -Banyan Tree

A Belum -barlangok Banyan -fájának hatalmas oszlopa van, hatalmas cseppkövek képződmények lógnak a mennyezetről. A megjelenés meglehetősen hasonlít a Banyan fához a légi gyökerek miatt, így „Voodalamari” néven is ismert. Ennek a résznek a képe feltétlenül érdekli Önt.

Mandapam:

A Belum -barlangok csodái -Mandapam

A Mandapam alapvetően a Belum -barlangok belsejét írja le, amelyek tele vannak történelmi pillérekkel és monumentális épületekkel. Ezeknek a helyeknek a környezete igazán kellemes, és úgy tűnik, hogy egy teljesen más világba visznek. Ha azt reméli, hogy felfedezi India kultúráját, megengedheti magának, hogy kihagyjon ilyen csodálatos helyeket.

Bonyolult átjárók:

A Belum -barlangok csodái - bejárat.

A Belum -barlangok belsejében található bonyolult járatok biztosan izgalomba hoznak és érdekessé tesznek. A szerkezetek csodálatosak, az átjárók hosszúak és bonyolultak. Valóban nagyon hasonlítanak a barlangokhoz, és jelentős történelmi jelentőséggel bírnak. Elképesztő látni, hogy ezeket a helyeket mennyire őrzik. Nem csoda, hogy a látogatók száma évről évre nő.

Szent ágy:

A Belum -barlangok csodái -Szentágy

A Szent ágy a Belum -barlangok másik fontos jellemzője, és nem szabad kihagyni. Nagy történelmi jelentőséggel és jelentőséggel bír. A szürke színű sziklák és az erős szerkezet figyelemre méltónak tűnnek.