9 bedste graviditets -bh’er og tips til brug

Der er ét ordsprog på engelsk, at “Gud kunne ikke passe alle, derfor skabte han en mor”. Mor viser sit barn en evig kærlighed. Da hun bekræfter, at hun er blevet gravid, tager hun sig meget om at byde sin baby velkommen til denne verden. Hvilken mad der skal tages, tøj skal bæres osv. På denne måde hvilken type brystbh’er, der skal bruges, indtil hun leverer en baby til denne verden.

Er det nødvendigt at bære bh under graviditeten, hvis ja end hvorfor: Efter graviditeten sker der forskellige ændringer i kvinders krop, og endda hendes bh -kopstørrelse kan stige efter graviditeten.

Forskellige og bedste gravid -bh’er i Indien:

1. Belabumbum BH’er:

Belabumbum BH'er

Det er en søvn -bh, som forventes af en ammende mor. Det er en miljøvenlig bambus -bh, der føles silkeagtig blød og holder behagelig og tør. Det er et antibakterielt stof, der er fugtfrit. Denne mærke -bh består af 97 % rayon lavet af bambus og 3 % af spandex til gravide.

2. Bravado amme -bh’er:

Bravado amme -bh'er

Bravado amme -bh’er kan siges at være en af ​​de bedste bh’er, der blev valgt af kvinder, mens hun blev gravid. Det er den mest støttende, behagelige, men alligevel lette slid -bh, som kvinden nogensinde vil lide at bære, når hun var ammende eller gravid. Det har specielle funktioner, ligesom det er perfekt til at skjule brystpuder og brystvorteres diskretion. Den er fremstillet af 88% polyester og 12% spandex. Det indeholder endda forskellige modeller af ammebh’er. Så der er valg om at vælge i overensstemmelse hermed.

3. mave -bh:

Mave -bh

Belly BH er en attraktiv støttebeklædning med en høj kvalitet, som giver en skånsom støtte til ryg, voksende mave og buste. Det er designet til at understøtte lænden og maven. Den er lavet af nylon og spandex. Den kan bruges i tre trimester. Det forbliver komfort for en person og kan vaskes i maskine.

4. Anita Brand Bra til gravide:

Anita mærke bh til gravide

Anita barsels -bh’er kan let åbnes og lukkes med én hånd, og den understøtter også brystet, når koppen er åben. Den indeholder nikkelfrie regulatorer, der forhindrer hudirritation. Den har behagelige stropper, der er bredere for at lindre belastningen på skuldrene. Grundlæggerne af Anita siger, at de fra design til produkt har fremstillet alle typer BH’er.

5. Melinda G Barsel & Amme -bh’er:

Melinda G Maternity & amp; Amme -bh'er

Melinda -bh’er siges at være den mest behagelige pasform at have på i plejeperioden. Funktionerne er komfortstropper, der ikke er strækbare og med let justering, lavet af smukke stoffer med flotte styles med sømløse kopper. Denne bh indeholder dybe spalteskåle uden puder. Den har klip med én hånd og let at bruge. Den er lavet af nylon og spandex, som vil blive lavet i USA.

6. Bella Maternal Anytime Bralet:

Bella Maternal Anytime Bralet

Bella giver komfort og dækningsstøtte under graviditet og amning. Det er specielt designet til at tilpasse ændringer efter behov. Den har justerbare stropper med fjernelsespude til glat form uden lækage. Stofferne er af nylon og lycra og bruges i henhold til kravene. Den har ultrabløde stofveger, der fjerner fugtigheden. Det er yderst blødt og kan vaskes i maskine. Det stammer fra USA.

7. Lysende pleje -bh med varm mælk:

Varm mælk lysende sygepleje -bh

Det særlige ved denne bh er, at den har to-lags kopper, der kan bæres uden aftagelige skumkopper eller ammepuder. Den har et diamant midtpunkt, der tilføjer feminint touch til den perfekte bh. En rammestøtte med beskedenhed er forsynet og designet med stretch til en vækst af koppen. Let tilgængelig med én hånd til amning. Stoffer inkluderet er bomuld, nylon og elastan og bruges i henhold til fremstilling. Det inkluderer blonder med mikrofiberskal foret med bomuld. Den har seks positionskroge og øjelukning. Let at vaske i maskin og fås i alle størrelser.

8. Lamaze Nursing Bra’s:

Lamaze pleje -bh’er

Det er en mikrofiber med blonder perfekt bh på tidspunktet for amning til gravid dame. Bæltestropperne er justerbare med lukninger i ryggen til skiftende krop under graviditeten. Det er trådfrit og giver god støtte. Stofferne er bomuld og spandex. Den er designet med perfekte mål med hensyn til bredde og længde. Det siges som en fantastisk behagelig amme -bh og også til søvntid. Nogle af anmeldelserne siger, at Lamaze er den bedste både i kvalitet og support. Lukningerne foran er lette og holdbare at bruge.

9. Amme -bh’er til morhætte:

Amme -bh'er fra Mother Hood

På markedet er der masser af ammebh’er til rådighed til at bære graviditet. Hvert produkt i deres virksomhed er unikt. Forskellige modeller, designs bliver designet til at opfylde kundernes krav. I sådanne virksomheder er moderskab amme -bh også en blandt dem. Da alle bh’er består af stoffer som bomuld, nylon, spandex, brugte dette firma også de samme stoffer i det. Men det særlige ved denne moderskab -amme -bh er, at den giver den bedste støtte under søvn. Da den ikke indeholder spænder, kan en træt mor let trække kopperne ned og let også fodre en sulten baby i hendes sovetimer. Det understøtter også meget let og kan vaskes med fri hånd. Anmeldelser siger, at 80-90% af kunderne er tilfredse med ammende sove-bh’er.

Sådan vælges og bæres bh:

Nogle tips om, hvordan du vælger bh’er under graviditeten, og hvordan du bruger dem. Nogle punkter, der skal huskes for bh’er:

  • Prøv at bære løse bh’er, der blev bløde ved gentagen vask.
  • Vælg bh’er, der er lavet af strækbart materiale.
  • Brug hellere bh’er, når du flytter hjemmefra.
  • Vælg bh’er med ekstra krogstrop, der kan forlænges efter behov.
  • Foretrækker bh’er af bomuld eller syntet, der føles blød.
  • Vælg bh’en, der er let til at åbne og lukke klip efter fodring af baby.
  • Foretrækker bh’er med brystpuder, fordi det vil hjælpe, når mælken er opbrugt osv.

Ligesom disse er der mange tips, der skal tages for at bære bh’er under graviditeten og deres mange mærker, der opfylder alle ovenstående krav. Nogle af de mærke -bh’er, der blev båret af en kvinde, da hun blev gravid, er: