9 Bedste komfortable barsel nattøj tøj

Moderskab giver dig rigelig glæde, men det giver dig også søvnløse nætter og ubehag. I løbet af sidste trimester bliver søvn en stor opgave på grund af din babys bump. Du skal være i yderst behageligt tøj for at sove fredeligt. Normalt er barsel nattøj strækbart, så det passer til din voksende krop.

Nattøj til gravide damer i Indien:

Her er få typer af nattøj til barsel.

1. barsel sovende kjole:

Barsel sovekjole

Barselsovner er lange til under knælængdekjoler. De er lavet af blødt bomuld og satin for at give din krop ekstra komfort. Du kan ske, sidde og sove i din afslappede position. De er for det meste strækbare. De ser klassiske ud. For at tilføje noget sexappel tilføjes snørebånd og snit også.

2. Pyjamakjole til natbrug under graviditet:

Pyjamakjole til natbrug under graviditet

Barselspyjamas ligner vores almindelige pyjamas, bortset fra at den har et bælte til at understøtte maven. De er lavet af 100% bomuld. De er super behagelige og er lige så strækbare som yogabukser. Mange af dem kommer i tryk og farver for at løfte stemningen. Du kan bære dem med din t-shirt og tanktoppe.

3. Ladies Maternity Nightdress:

Ladies Maternity Nightdress

Barsel nattøj kjole ligner natkjole, bortset fra at den er til eller over knæet. De er super behagelige og sexede på samme tid. For det meste har de snørebånd til at tilføre dit look ekstra oomph. Mange gange har de hurtig adgang til fodring, hvilket hjælper dig med at bruge den, selv efter at babyen kom. En kappe bæres også med den.

4. Maternity Night Robe:

Barselsaften

Det er sande hormoner får din kropstemperatur til at stige, hvilket får dig til at føle dig varm hele tiden. Derfor sover mange gravide damer i minimalt tøj. Barsel natdragt er stor kappe, der for det meste vikler rundt om din krop. Du kan binde den eller pakke den ind og være klar til dagen.

5. Barsel nattøj skjorte:

Barsel nattøj skjorte

Barselsaftrøje er en lang skjorte med åbning foran. De blev mest brugt i sidste trimester, især i den 9. måned, hvor levering kan ske når som helst. De sidder løst i pasformen. De er beregnet til at blive brugt med shorts eller pyjamas.

6. Barselaften kort kjole:

Barselaften kort kjole

Barselaften kort kjole ligner natkjole, undtagen dens længde er over knæet til midten af ​​låret. De flyder og er løse, for det meste har de stropper og lys. De er lavet af chiffon eller bomuld for at være bløde og bløde. De kommer i fantastiske tryk og udskæringer.

7. Barsel Maxi natkjole:

Barsel Maxi natkjole

Barsel maxi natkjole bæres af de fleste indiske kvinder under graviditeten. Da det er kulturen, der beder kvinder om at skjule babyhuden, så er dette perfekt for dem. Du kan sove, sidde og gøre dit hus komfortabelt. De har for det meste plejeåbning, og kan derfor også bruges senere. De er for det meste lavet af bomuld. Du bærer normalt en under-nederdel under den.

8. Barsel Kaftan nattøj:

Barsel Kaftan nattøj

Barsel kaftan er ligesom vores kaftan. De er meget løse. Du kan fastgøre dem med snore i siden. De er beregnet til at blive brugt fra begyndelsen til slutningen af ​​graviditeten. Det er det ideelle valg for alle middelklassekvinder.

9. Barselsygeplejersketop:

Barselsygeplejersketop

Barsel sygepleje toppe er løs barsel top som har åbning til sygepleje. De er mest som tunikaer, da de er meget behagelige. Det foretrækkes for det meste efter leveringen. De findes i mange snit. For det meste er de af bomuld og fås i forskellige snitindstillinger.

Ingen kommer til at dømme dig til, hvad du har på for at sove. Det handler om din komfort. Barsel nattøj er velsignelse for alle nybagte mødre. Der er mange muligheder, der hjælper med at opfylde alle dine behov.