9 Komfortable barselshortsoutfits i Indien

Du ser en læge, der har bekræftet, at du kommer til at være baby om et par måneder. Din baby tager omkring ti måneder for at udvikle og vokse inden i dig. Lægen foreslår daglig god afbalanceret kost, rygning forbudt og alkoholfri, der er godt for baby. Nogle af jer får også besked på at træne let, f.eks. Gå. Andre gange ville du finde på at bruge tid på din yndlingsbog eller dit tv -program.

De fleste gange vil du opleve, at du slapper af. Hvorfor skjule dig selv i dit soveværelse? Du bør bære trendy, moderigtigt, ekstremt behageligt og alligevel praktisk tøj. Normalt når du forventer, bliver du nødt til at løbe for at aflaste dig selv, så det bedste er at vælge tøj, der let kan fjernes.

Forskellige typer barselshorts:

Her er 9 bedste casual shorts til kvinder i graviditeten.

1. Mama Couture – Marineblå med Pink Dots Shorts:

Mama Couture - Marineblå med Pink Dots Shorts

Dette shorts er lavet af vandtæt polyester. Det er fantastisk behageligt og stilfuldt. Det er let på din udvidede mave, så det ville ikke skade din baby, der vokser i dig på nogen måde.

2. Mama Couture-Blå check-trykte shorts til gravide:

Mama Couture - Blå ternede shorts

Varen er lavet af vandtæt polyester materiale. Dette par barselshorts er blå-tjekket. Du ville se attraktiv ud, når du bærer denne med hvid eller farvet T-shirt. Det fremtrædende træk ved denne vare er, at dette par shorts sidder behageligt og godt omkring din mave, så du kan bære dette, når du forventer.

3. Asos – Shorts med grøn tørklædeprint:

Asos - Shorts med tørklæde og grønne striber

Dette par barselshorts er lavet af materiale, der har grønne striber og ser meget moderigtigt ud, især når du har en hvid T-shirt på. Når du bærer dette par shorts, giver du en illusion om at være slank på trods af at din figur ændrer sig, fordi du snart ville være mor.

4. Lilac – Barsel til kvinder Denim Short:

Lilac - Barsel til kvinder i denimshorts

Denne barsel er lavet af strækbart denim materiale. Designet af den korte er specielt fremstillet, så panelet er over maven. Der er også en justerbar linning, som vil se dig gennem dine graviditetsmåneder og senere.

5. Jules & Jim Women’s Motherhood Classic Short:

Jules & amp; Jim Women's Maternity Classic Short

Dette sandfarvede par moderskabsshorts har knapper og lommer. Derudover er der et aftageligt bælte til justering omkring din talje. Derfor kan du helt sikkert bruge dette par shorts, når du forventer. Du ville se godt ud, når du bærer mørke T-shirts.

6. Ingrid & Isabel – Women’s Maternity Lounge Short:

Ingrid & amp; Isabel - Women's Maternity Lounge Short

Dette par barsel shorts er lavet af meget bløde, mikro, modale, strikkede blandinger. Der er en justerbar snor, der kan trækkes for at skifte til dine nødvendige beslag under alle stadier af graviditeten.

7. Asos- barselkammusling i søm kort:

Asos- barsel kammusling hem kort

Denne vare, der er lavet af 96% bomuld og 4% elastan (strækbart materiale), har elastisk talje, der sidder under bumpen. Dette par barselshorts er opkaldt efter den stilfulde skulderede kant. Denne vare passer til alle størrelser, så mens du udvider på grund af graviditet, ville du ikke have problemer.

8. Bermuda -shorts til kvinder:

Bermuda -shorts til kvinder

Bermuda shorts, lavet af stretch denim, er mørke, så den er let at vedligeholde. At være en Bermuda er dette par længere end andre almindelige shorts. Særligt træk ved dette par er, at der er et panel, der falder over maven, og der er en indvendig justerbar linning. Denne vare kan strække sig til 12 tommer.

9. barsel jeans korte shorts:

Barsel jeans korte shorts

Dette par barselshorts, lavet af blødt, strækbart denim, har lommer bagpå og linning falder over maven. Du kan bære dette par med enhver T-shirt.

Derfor er varer bedst egnet til dig før, under og efter graviditeten, fordi de er strækbare, justerbare, lette og behagelige.