9 Stilfulde designer barselsdragt kjoler i Indien

Graviditet er den mest specielle fase i livet i en kvindes levetid. Du gennemgår en masse blandede følelser sammen med fysiske ændringer. Vi kan ikke gøre meget ved følelser på grund af hormoner, men designer barsel kan bestemt hjælpe dig med at håndtere dine fysiske ændringer. De hjælper dig smukt i alle dine trimestre.

9 Stilfulde designer barselsdragt kjoler i Indien

Designer kjoler til gravide:

Her er top 9 populære designertøj til kvinder i graviditeten.

1. Wrap Around Designer barsel kjole:

Wrap Around designer barsel kjole

En barselomslag rundt om designerkjole er ligesom vores almindelige barselkjole. Det er smart og klassisk. Den kan bæres med din blazer til formelle møder. Normalt har de bælter; derfor kan du bære den indtil slutningen af ​​din graviditet. Det er det enkleste outfit, enhver mor kan have på, og ser varmt og elegant ud på samme tid.

2. barsel designer kort kjole:

Barsel designer kort kjole

Barsel kort designer kjole er normalt indtil midten af ​​låret til knælængden. De er normalt flydende for mors komfort. Nogle gange krammer de også. Du kan bære til aftenfest eller en simpel strandudflugt. Dette er sjovt outfit til kommende mødre.

3. Moderskab Maxi Designer Kjole:

Moderskab Maxi Designer kjole

Moderskab maxi designer kjoler er under knæ til gulv længde kjoler. De sidder for det meste tæt på brystet. De er flydende og nogle gange lige under taljen. De fleste af dem har skåret til let klatring af trapper og sidder til middage.

4. Maternity Designer Cardigans:

Maternity Designer cardigans

Maternity designer cardigans ligner vores normale cardigans. De har forreste åbninger. De har normalt et bælte til at lukke. Normalt bæres en T-shirt med V-hals inde i den. For det meste er de farverige for at juble for moren.

5. Moderskab Designer Tunikaer:

Maternity Designer tunikaer

Moderskabets designer tunikaer er lange tunikaer. De er normalt monteret lige eller har A-snit. De er af mange typer, hovedsageligt skævvridne og foldede, for ekstra plads til den voksende mave. De er også lavet med frontåbning til amning, derfor kan du bruge den efter babyens ankomst.

6. barsel designer nederdele:

Moderskab Designer Nederdele

Hver gravid kvinde reddes af nederdelen, især når dine jeans ikke passer til dig. En barsel designer nederdel er designet specielt til at understøtte din mave. Du kan bære det på arbejde, til fest eller endda til en simpel middag. De fleste af dem er lange. Det giver et meget afslappet og stilfuldt look.

7. Barsel Designer Bukser:

Moderskab designer bukser

Alle arbejdende gravide kæmper med spørgsmålet om, hvad skal jeg have på arbejde. Almindelige bukser passer ikke til dig, da din talje udvider sig hver dag for at passe ind i din baby. Løsningen på det er barsel designer bukser. De leveres med et elastisk, strækbart åndbart bælte, der understøtter din mave. De er lavet af behageligt stof, hvilket gør det til alles foretrukne formelle slid.

8. barsel designer jeans:

Barsel designer jeans

På samme måde som barselsdesignerbukser leveres en barsel designer jeans med maveunderstøttelsesbånd omkring taljen. Du skal bare smide det op under din top. De er af alle snit og pasform. For det meste er de skåret i stand eller flammet, så du ikke behøver at kæmpe ved at bøje dig meget for at bære dem.

9. Moderskab Active Designer Wear:

Maternity Active Designer Wear

Under graviditeten rådes de fleste kvinder til at lave lidt træning og gåture. Barselsaktiv designer slid er lavet til dette formål. De er beregnet til at understøtte din mave og er fleksible, bløde og lader dig gøre alt i den. De fleste af de gravide damer lever i dem bogstaveligt talt.

For det meste giver barselbeklædning os en forfærdelig mareridt om, hvad vi skal have på. Men med de nye innovative designs bliver vores behov opfyldt gennem deres kreationer. De er komfortable, stilfulde og elegante.