Top 9 behagelige graviditetsnatter

Gravide og ammende mødre har en ting tilfælles. De ønsker alle komfort frem for alt andet. Natkjoler til gravide skal tjene både komfort og amning. De fleste af disse natbukser har en åbning foran, der gør det lettere for mødre at fodre deres babyer.

1. Varme graviditetsnatter:

Varme graviditetsnatter

Dette er en ideel natlig nat for gravide, da det er nattøj i pyjamasstil. Komforten ved at have en pyjamas på er meget stor. Natten har en åben frontklap til amning af din baby. Dette er et meget sejt nat med tegneserieprint, som din baby også vil elske.

2. Korte graviditetsnatter:

Korte graviditetsnatter

Her er en sej og smart graviditet natlig, der er perfekt til små kvinder. Den ammende natkjole er behagelig, når den er lavet i blødt stof. Det er bedst til ammende kvinder, og udskrifterne er sofistikerede og seje. Vælg denne vidunderlige korte længde nighty for en meget behagelig nat.

3. Lynlås Graviditet Nighty:

Lynlås Graviditet Nighty

Dette er en af ​​de mest almindelige nattøjsbukser, som gravide kvinder bærer, da det er komfortabelt og kan bæres hele dagen. Bomuldsnatterne er lavet i vidunderlige tryk. Forsiden af ​​nighty har en lang lynlås, der åbner op og giver moderen let ved at fodre sin baby. Vælg denne smukke natlige i forskellige farver og udskrifter, og du kan bære dem både dag og nat.

4. Princess Cut graviditet natkjole:

Princess Cut graviditet natkjole

Vælg denne pastelfarvet prinsesseskårne natkjole for at se fantastisk og fabelagtig ud. Pastel nighty har en vidunderlig V -hals og sidder lidt i taljen, hvilket giver anledning til det dejlige prinsessesnit. Dette får dig også til at føle dig på mode. Natten er løstsiddende nok til at give dig komfort, og de korte ærmer føjer til stilen.

5. Pyjama Style Graviditet Nighty:

Pyjama Style Graviditet Nighty

Pyjamas -stil betragtes som en af ​​de mest behagelige natbukser nogensinde. Her bliver den dejlige stribede pyjamas nighty mere dunkel ved brug af blonder på bodice, ærmer og trim. Den forreste del har knapper, og det er fantastisk til amning af barnet.

6. Skjorte og bukser Graviditet Nighty:

Skjorte og bukser Graviditet Nighty

Dette er en fantastisk tilføjelse til garderoben hos en gravid eller ammende mor. Skjorten har en krave og er åben foran med knapper for at lette amningen. Bukserne er behagelige og lette at have på og flytte rundt. Den enkle pastelfarve nighty har en dejlig kontrastfarve på kanterne, der giver det et designer look.

7. Langærmet graviditet Nighty:

Langærmet graviditet Nighty

Her er en vidunderlig natlig, der er høj på komfort. The nighty har en løs flared top, der har fuld ærmer for ekstra varme på vinteraftener. Bunden af ​​den natlige er leggings, der er passende og giver den ekstra varme og hyggelige følelse. Vælg dette i lyse farver eller pastelfarver og print, der er smarte. Frillerne på kraven og ærmerne giver den natte en meget fin look.

8. Bomuldsgraviditet Nighty:

Bomuldsgraviditet Nighty

Vælg denne super fede og elegante nattegraviditet i bomuld, der kommer i det klassiske prikket print. Den lyserøde og hvide kombination er perfekt og gør en meget dejlig natlig. Denne nighty har læg foran på nighty, og det gør en god flare i bunden. Den runde hals er klassisk, og de korte ærmer er meget søde.

9. Spaghetti Graviditet Nighty:

Spaghetti Graviditet Nighty:

Dette er en meget sexet aften for gravide eller endda ammende mødre. Det dejlige bløde stof er perfekt, og spaghettistropperne giver dig friheden til let at amme din baby. Udskrifterne er fine og sarte, og farverne er også lyse og muntre.

Graviditetsnatter er åbne for pleje og behagelige at have på. De er enten lange eller korte og kan være buksestil eller kjolestil.

Meta -Graviditetsnatter er perfekte til kvinder, der vokser i størrelse og senere til amning af deres babyer. Nattebukserne er komfortdrevne og lette.