15 legjobb fali polc kialakítás otthonra 2021

Legyen szó konyháról, nappaliról vagy akár fürdőszobáról, lehetetlen elképzelni egy szobát a házában megfelelő polcok nélkül! A falak polcozása számos okból nélkülözhetetlen. Bőséges helyet biztosít az összes áru tárolására anélkül, hogy megzavarná a házat. Ez nem minden! Megfelelő tervezés esetén a falpolcok javíthatják belső terének esztétikáját és megjeleníthetik személyiségét.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a 15 legjobb fal polc mintát képekkel és leírásokkal, hogy segítsen kiválasztani néhány egyedi ötletet álmai otthonához!

A 15 legnépszerűbb fali polc dizájn, 2021:

Íme a kedvenc 15 falpolc tervezési ötletünk erre az évre:

1. Egyszerű fal polc kialakítás:

Egyszerű fal polc kialakítás

Az egyszerű falpolc -kialakítás ideális az összes cucc rendezéséhez, hogy a szoba rendezett legyen. Íme egy ilyen ötlet, amely otthonának szinte minden helyiségéhez használható. A sima fehér polcok rendezett rekeszként szolgálnak könyvei, írószerei vagy akár növény- és edénygyűjteményének megjelenítéséhez. Igénytől függően több ilyen deszka is használható, és a falhoz rögzítve nagyobb polcot hozhat létre.

2. Modern fal polc kialakítás:

Modern fali polc kialakítás

Nézze meg, hogyan elevenedik meg nappalija ezzel a modern kirakatpolccal! A fekete és barna téma tökéletes kontrasztként szolgál a világos falakkal és a padlóval. A süllyesztett polcokat rejtett és nyitott stílusok keverékeként tervezték, hogy érdekes mintát hozzanak létre. A LED -es lámpák hozzáadása biztos módja annak, hogy felderítse a teret és kortárs hangulatot kölcsönözhessen. A dobozok mérete a helyiség felépítésének megfelelően személyre szabható.

3. Lebegő fal polc kialakítása:

Lebegő fal polc kialakítás

A lebegő polcok innovatív megoldást jelentenek azoknak a lakástulajdonosoknak, akik utálják a falra szerelt állandó szerelvényeket! Ezek a levehető polcok javításra kész készletek, különböző formákban és méretekben. Csak akaszthatja őket a falakra, hogy a rendetlen helyiséget tiszta és gyönyörű térré alakítsa át. Ezeknek a könnyű polcoknak a dekoratív mintázatba való elrendezése szintén egyedi megjelenést kölcsönöz a háznak, és nem igényel különleges készségeket vagy felszerelést!

4. Üvegfal polc kialakítás fürdőszobához:

Üvegfal polc kialakítás fürdőszobához

Az üvegfal polcok felszerelése a fürdőszobába modern megjelenést kölcsönöz ennek a gyakran elhanyagolt helynek! Az üvegpolcok művészi érzést keltenek fürdőszobájában, és gyönyörű fürdőszerű területté alakítják. A nagy, rögzített polcok helyett ezt a ragyogó, lebegő polcötletet választhatja, amely rengeteg helyet takarít meg, és minden kedvenc testápolási cikkét egy helyen tartja. Takarja le a falat a polc mögött egy szép tapéta vagy dekoratív csempe segítségével a bájos megjelenés érdekében.

5. Sarokfal polc kialakítása:

Sarokfal polc kialakítása

A sarokpolcok funkcionalitásuk és esztétikai vonzerejük miatt egyre népszerűbbek, mint modern otthoni kiegészítők. Az egyedi tervezésű polcok kihasználják a helyiség ki nem használt sarkait, és művészi térré alakítják azt. Íme egy ilyen fali polcötlet a nappalikhoz és a hálószobákhoz, amely fa faldíszítéssel és funkcionális lebegő polcokkal rendelkezik. A kompakt méretű polcok ideálisak gyertyák, potpourri és még apró pozsgás növények megjelenítésére.

6. Fali polc kialakítása a nappaliban:

Fali polc kialakítás a nappaliban

Nézze meg ezt az egyedülálló kerek fali polcot, amely divatos megjelenést kölcsönöz a szobának. A kézzel készített, fából készült úszó polcot kreatív „hullám” mintára tervezték, amely megfelel a feng-shui elveknek. Amellett, hogy elegendő tárolóhelyet biztosít, a polc kialakítása hozzájárul a szoba igényes megjelenéséhez is. A könyvektől a növényekig és akár a bögréiig könnyedén megjelenítheti kedvenc elemeit ezen a művészi darabon.

7. Téglafal polc dekorációs ötlet:

Téglafal polc dekorációs ötlet

A téglafalak meleg és hangulatos megjelenést kölcsönöznek a szobának. Bár ezek a falak a modern otthonokban is divatosak, díszítésük meglehetősen nagy feladat lehet! Szerencsére ellophatja ezt az ötletet, amikor süllyesztett fa polcokat és egy rejtett szekrényt használ a téglafalak között, amelyek tökéletesen illeszkednek a konstrukcióhoz. Nem csak sok helyet foglalnak el, hanem szép és rendezetlen megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek.

8. Bárfal polc kialakítása:

Bárfal polc kialakítása

Lazítson egy nehéz napon a házon belüli minibárban, és fektessen be egy bárfal polc kialakításába. A karcsú és kompakt polc bőséges helyet teremt 4-5 nagy borosüveg tárolására, valamint intelligens nyílások a poharak és a rúdszerszámok tárolására. A fa polcon található gyönyörű filigrán munka dekoratív megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. Az Ön igényeitől függően nagyobb formatervezést választhat, vagy két -három állvány kombinációját használhatja az italparti beállításához!

9. Konyha nyitott fal polc kialakítása:

Konyha nyitott fal polc kialakítása

Íme egy egyszerű és praktikus megoldás a rendetlen és kaotikus konyha problémájára! A nyitott fal polc kialakítás remek ötlet, hogy minden lényeges tárgyát egy helyen tárolja, és rendetlen konyhát ajándékozzon magának! Az oldalfalakkal felakaszthatja ezeket az úszó fa polcokat erős fali konzolok segítségével. Szerezzen be néhány egyenletes méretű üvegpalackot, és rendezze el szépen, hogy lenyűgözze vendégeit szervezési készségeiről!

10. Kortárs falpolc kialakítás:

Kortárs fali polc kialakítás

Ha stílusos és kompakt falpolc -dizájnra vágyik, amely illeszkedik az otthoni belső terek kortárs témájához, akkor itt egy lopási ötlet! A fehér fa polcokat elegáns fémes rudakkal kombinálják, hogy egyedi mintát hozzanak létre. A feltűnően éles megjelenés mellett a falpolc kialakítása is magas funkcionalitással rendelkezik. A hosszú és széles fa polcok elegendő helyet biztosítanak kedvenc ajándéktárgyai kedvenc nyaralásai számára!

11. Fal polcok gyerekszobához:

Fali polcok gyerekszobába

A gyerekek szeretik a világos színeket a szobájukban, hogy illeszkedjenek belső energiájukhoz. Ahelyett, hogy ragaszkodna a semlegeshez, válasszon egy többszínű fali polcot ehhez a helyiséghez, hogy drámai legyen. Az egyedülálló cikk -cakk kialakítás érdekes formát hoz létre, hogy felkeltse gyermekei kíváncsi elméjét. A polcok külön-külön elrendezhetők különböző mintákban, a tárolási igényeknek megfelelően. A könyvektől a játékokig és az írószerekig minden lényeges cucc egy helyen tárolható!

12. Függőfal polcötlet az irodához:

Lógó fali polcötlet az irodához

Ha otthonról dolgozik, akkor az otthoni irodája mindenképpen figyelmet érdemel. Ajándékozza meg ezt az innovatív, függő falra szerelhető polcot, amellyel rendetlen és professzionális területté varázsolja a rendetlen irodaterületet. A kicsi, mégis stílusos polc ideális könyvek, tollak, inspiráló idézetek és egyéb apróságok tárolására. Mutassa meg ezt a szerény megjelenésű falipolcot munkatársainak a Zoom találkozók során, hogy maradandó benyomást keltsen rajtuk!

13. Hatlapú polcok a szalonhoz:

Hatszögletű polcok a szalonhoz

A hatszög polcok az egyik felkapott falpolc -dizájn, amely ötvözi a megjelenést és a funkcionalitást. Ezek a geometriai mintázatú polcok érdekes megjelenést kölcsönöznek a szobának. Ezek a polcok általában 3 vagy több szettben kaphatók, különböző méretben, és nem igényelnek nagy telepítési erőfeszítéseket. Ezek a méhkas-formájú polcok ideálisak egyes növények, gyógyszertárak és kis bemutatók bemutatására olyan helyeken, mint a nappali, a hálószoba stb..

14. TV fali polc kialakítása:

TV fali polc kialakítása

Díszítse a TV-t több formájú úszó polcok kombinációjával. Ha a TV -készüléket a fal közepére helyezi, akkor az oldalakkal szerelje fel ezeket a fa polcokat dekoratív és praktikus célokra. A polcok kompakt méretű kirakatként működnek, hogy megjelenítsék kincseidet anélkül, hogy sok helyet elfoglalnának. A szekrény-polc helyettesítheti a terjedelmes TV-állványt, tárolóegységként és okos módon elrejti a csúnya vezetékeket.

15. Pooja szobába szerelt fali polc kialakítása:

Pooja szoba falra szerelhető polc kialakítás

Adjon isteni vonzerőt Pooja szobájába, és fektessen be egy dekoratív falra szerelhető polcba, mint ez a darab! A gyönyörűen elkészített fa Mandir nagyszerű helytakarékos megoldás kis lakások és lakások számára. A templom stílusú kialakítás pozitív hangulatot varázsol otthonába, és elegendő helyet kínál minden szent tárgy elhelyezéséhez. Ez a könnyű mandir stílusú polc falra szerelhető oldalsó konzolok segítségével.

Ezek a legjobb fali polcok, amelyekre figyelni kell ebben a szezonban! Még sok ilyen érdekes minta és forma létezik, amelyek kreatív megjelenést kölcsönöznek gyönyörű otthonának. Fedezze fel a katalógusokat, és képzelje el, hogyan néznének ki a szobájában. Ezenkívül fontolja meg a tárolóhelyet, a karbantartást és az általános funkcionalitást, mielőtt rögzíti őket a falra!