10 legújabb és legjobb étkező kirakatterv képekkel

Az étkezőket csak étkezőasztallal és székekkel tervezték. De most a koncepció tervezői megjelenést kap, és az étkező kirakatterveinek elhelyezésének új koncepciója.

Gondolkozik a régi és unalmas étkező felújításán valami új és izgalmassal? Mi lenne, ha étkezőbemutatót adna a belső terekhez? Az étkező kirakata remek díszítőelemnek bizonyult, valamint segített a különböző szükséges dolgok tárolásában, amelyek gyorsan elérhetők, ha szükség van étkezés közben. A hozzájuk tartozó méretek, formatervezések és anyagok széles skálájával teljesen megváltoztatják az étkező megjelenését.

Étkező kirakattervek

Hogyan válasszuk ki az étkező kirakatterveit?

Zavarban van, hogy melyik kirakat étkeződarab illik az étkezőhöz? Íme néhány lépés, amelyek segítenek az étkező megfelelő megjelenítésének kialakításában.

  • Használjon mérőszalagot, és végezze el a megfelelő mérést a falról és más területekről a megfelelő méretű vitrin kiválasztásához, amely nem zavarja a szükséges helyet.
  • Sorolja fel igényeit, mielőtt eldönti a kirakat formáját.
  • Válassza ki a megfelelő anyagot házának és a benne élő tagoknak megfelelően.
  • Nézzen meg 2–3 különböző üzletet, mielőtt véglegesíti az étkező kirakattervezését, és hasonlítsa össze az árakat és a kedvezményt egy költségvetési vásárláshoz.

Az étkező kirakatterveinek fontossága:

Az ebédlő olyan hely, ahol a család békében él az étkezéshez. Ismét étkezés közben az emberek különféle edényeket kereshetnek, amelyekhez fel kell kelniük és a konyhába kell sétálniuk. Íme néhány pont, amely segíthet az étkező kirakatának fontosságában.

  • Ízletes edények és szobrok elhelyezésére a vitrin kijelzőjén.
  • Az ételek, például kanalak, villák, kések, poharak stb. Kéznél tartásához étkezés közben.
  • Tervezői megjelenést kölcsönöz az étkezőnek.
  • A poharakból, alkoholból és más díszítő elemekből készült edényeket magasan vagy zárva kell tartani, hogy megvédje őket a sérülésektől.

Modern étkező kirakattervek Indiában:

Itt 10 egyszerű és legújabb étkezőbemutató mintát vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Egyszerű étkező kirakattervezés:

A legújabb étkező kirakattervek

Szeretne egyszerű érintést adni étkezőjének? Az étkező fából készült kirakattervei egyszerű minták kategóriáját is tartalmazzák. A vitrin sötét és világos árnyalatot kap a belső kialakítással. Az alábbi fiókokkal a kirakat üveg tokokat is kapott a felső oldalon, hogy átlátszó megjelenést kapjon a bohózatok számára. A kirakat bárszemet is kap borospoharakhoz. A finom fából készült kirakat egyszerű, de pazar megjelenést kölcsönöz az étkezőnek, és minden hasonló vagy kontrasztos kialakítású vagy megjelenésű étkezőasztal mellé jár..

2. Falkirakat az étkezőhöz:

A legjobb étkező kirakattervek

Nem szeretne extra bútorokat, amelyek elnyerik az étkező helyiségét? Zavartságára a megoldás az étkező falra kirakott kialakítása, amely megragadta a modern családok szívét. A kirakat üveg és faanyag keverékéből áll, amely kis fiókokat vagy tokokat képez a falon belül. Különböző formákkal a vitrinek olyan mintákban kaphatók, mint a kör, négyzet, háromszög, és ami nem. Megfelelő mérésekkel a kirakat kiemelt területeket is kap az egyedi megjelenés érdekében. Az ilyen kialakításokat általában előnyben részesítik azokban a házakban, ahol korlátozott hely van az étkezőben.

3. Üveg kirakat az étkezőhöz:

Modern étkező kirakattervek

Az étkező üveg kirakattervei manapság nagyon divatosak. Teljesen üvegből készült ilyen vitrinek népszerűek az átláthatóság miatt, amelyek elragadó megjelenést biztosítanak. Az üveg vitrin tetején és alján keményfa keretet kapott, hogy megfelelően támogassa a kirakatot. Az erős fémes állványokkal a kirakat szilárdan áll az étkezőben. Az üveg kirakat mindenképpen a legjobb az ezüst edények tárolására a kijelzőn más holmival együtt. A kirakat minden bizonnyal a legjobb választás az étkező fényes megjelenéséhez.

4. Az étkező modern kirakattervezése:

Egyszerű étkező kirakattervek

A modern kirakattermek az étkezőben sok lehetőséget kínálnak a modern életre. Az ilyen kirakatokkal díszített étkező még az egyszerű étkezőnek is fokozott megjelenést kölcsönöz. A vitrinek egyetlen fiókos kialakítással készültek, üveg, fa és fém kombinációjával, hogy a kirakat fittebb megjelenést kapjon. A kirakat egyetlen fa fiókot kapott az alsó részen, míg a középső rész három fiókot kapott üvegből készült ajtóval az átláthatóság érdekében. A kirakat ezúttal is egy formatervezett fémállványt kapott, amely magasabb megjelenést biztosít a kirakatnak.

5. Büfé kirakattervek az étkezőben:

Kirakattervek az étkezőben

Szereted melegen tálalni, miközben a vendégek étkeznek? A svédasztalos étkező kirakatbútor -dizájnja az Ön szobájának igénye. A kiváló minőségű fából készült kirakat olyan dobozt kapott, mint egy kinézet, svédasztalos területtel, ahol meleg ételeket szolgálnak fel. A fő középső kirakat mellett egy kis oldalsó darabot is hozzáadnak a vitrinhez az ételek vagy italok elhelyezésére. A kirakat üveg tokokat is kap, amelyekből az eloszló edények megtekinthetők. A középső részen lemezfelületek, üvegfelületek stb. Találhatók a megfelelő tároláshoz, és kis lámpák a klasszikus megjelenéshez.

6. G – Bemutatótermek az étkezőben:

kirakat az ebédlőbe

A konyha és az étkező össze van kötve egymással? A G-szoba étkező kirakata minden bizonnyal árvízi megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A kirakat az étkező és a konyha közötti résen van kialakítva, ahonnan az ételeket az egyik szobából a másikba lehet vinni. A kirakatban fiókok találhatók, míg a középső részen széles és széles ablakszerű megjelenés látható. A fából készült mennyezet a vitrin felett lámpafényt is kapott a vintage megjelenés érdekében. Hasonló étkezőasztallal prototipikus megjelenést kölcsönöz a helyiségnek a konyhának és az étkezőnek.

7. Fehér kirakat az étkezőben:

étkező bemutató képek

Az étkezőnek hófehér tapintatot adni manapság sok ember követ. A szoba fehér étkezőasztallal való díszítésének témáját úgy fogadták el, hogy világosabbá tegyék a szobákat. A tömör gumi fából készült kirakat egyszerű kialakítással készült a gazdag megjelenés érdekében. Két kisebb fiókkal és egy megfelelő szekrénnyel, mint egy kirakat a tetején, a kirakat üvegajtót kap, hogy láthatóak legyenek a benne tárolt dolgok. A szekrény kialakításához hasonlóan ez a fajta kirakat extra üveg edények tárolására szolgál.

8. Szekrény kirakattervek az étkezőhöz:

étkező kirakat design

Kicsi területen él, ahol a konyhája és az étkezője ugyanaz? Ne aggódjon, itt van egy étkezőbemutató, amely minden célra megfelel a szobájának. A szekrény kirakata teljesen fából készült, és egyszerű, mégis vonzó megjelenést kölcsönöz. A különböző kis és nagy fiókokkal a kirakat túl sok tárolóhellyel rendelkezik. Ismételten, a kirakat oldalán széles platform található a sütő vagy a mikrohullámú sütő és más hasonló tárgyak elhelyezésére. A kirakat egy kis hidat is kap, mint egy tok pohár és pohár tárolására, üvegnyílásokkal.

9. Antik étkező kirakattervek:

étkező kirakatbútor

Az étkező antik kirakatát különböző emberek választották, akik szeretik, ha kapcsolódnak egymáshoz vagy ősrégi emlékek és tárgyak veszik körül őket. A fényes sötétbarna színű fából készült kirakatot különböző kidolgozott és kanyargós minták díszítik. Az üvegablakokkal és ajtókkal a kirakat lehetővé teszi, hogy díszítő célokra tárolja a kirakatokat. Az ilyen vitrinek gyakran előnyt jelentenek, mivel az étkezőasztalok és székek teljes készletet kínálnak az étkezőhöz. A kirakat oldala is szoros ferde félkör alakú megjelenést kölcsönöz, hogy szépítse a néző megjelenését.

10. Sarokkirakat az étkezőhöz:

sarok kirakattervek az étkezőhöz

Az étkező sarokkirakata stílusos módja az étkezők egyedi, mégis imádnivaló kialakításának. A kirakat finom fából készült, amely háromszög alakú, és amely a sarkokban a legjobban illeszkedik. A pite alakú kirakat elérhető a keresett tokok számával. A tetején lévő kis pite alakú sarokfiókból kiindulva a fiók mérete alul növekszik a nehéz edények tárolásához. Az ilyen formatervezések a legjobbak a kis házak számára, vagy akár azok számára, akik szeretnek modernizált dekorációval díszíteni házukat.

Legyen az egyszerű étkező kirakattervezés vagy klasszikus modern design, a vitrinek mindig növelték az étkező megjelenését. Általában fából készülnek, és ma már nehéz szálból, üvegből és fémből is kaphatók, amelyek széles választékot kínálnak a vásárló költségvetésének megfelelően. Ha a követelményeknek megfelelően rendelkezik ilyennel, az ideális módja annak, hogy plusz edényeket tároljon a konyhából, és együtt étkezzen a családjával anélkül, hogy időnként felkelne..

Tehát az étkező kirakatának melyik kialakítását választja a házához?