10 legújabb sarokbemutató képekkel 2021 -ben

A sarokkirakatok képei elegáns és minőségi anyaggal vannak tele. Ezek a sarokbemutatók kihasználják a helyét, amely egyébként kárba vész. Vékony, elegáns kialakítású lehet, amely a szoba magasságáig emelkedik. Széles formatervezésűek is lehetnek, és mindkét végén elfoglalják a falterület egy részét. Ez egy jó módja annak, hogy a sarkad működjön. A kirakatba kerülhet az összes rágcsálnivaló és megjelenítendő tárgy. Fényeket tehet a vitrin belsejébe, hogy megvilágítsa a belső teret. Az üvegszekrények finomabb érzést adnak ehhez.

Sarokbemutató minták képekkel

A sarokbemutató minták kiválasztása?

Különböző pontok alapján kiválaszthat egy kirakattervet a szoba sarkához. Vegye figyelembe ezeket a tényezőket, amelyeket az Ön számára azonosítottunk:

  • Tér: Ellenőrizze a helyiséget a szoba sarkában. Elég hely van egy teljes méretű vitrinhez, vagy csak egy vékony magashoz?
  • Alak: A vitrin alakja egy másik dolog, amit figyelembe kell venni. Lekerekített ívei lehetnek, ha vékony kirakatról van szó. Ha a kirakat a falterület nagyobb részét lefedi, akkor laposra helyezheti.
  • Költségvetés: A költségvetés fontos tényező, mivel ez határozza meg, hogy milyen kirakatot vásárolhat. A nagyok drágábbak lesznek a vékonyabbakhoz képest.

A sarokbemutató minták fontossága:

A sarkok kirakattervei nagy szükségszerűek a mai modern otthonokban. Vannak olyan házaink, amelyek alapterülete korlátozott, és a sarokkirakatok elegendő extra helyet biztosítanak Önnek. Az előszobai sarokkirakat tárolhatja az összes megjelenített tárgyat, és továbbra is helyet biztosít a játékhoz és más bútorok megtartásához. Ez egy egyszerű kiegészítés a bútorokhoz, amelyek hozzáadják az osztályt és a stílust. A sarokkirakatok falra is szerelhetők, ami kiegészíti a helytakarékos témát. Tehát bármelyik kirakatot is választja otthonának sarkához, az biztosan jó döntés lesz.

Egyszerű és legjobb sarokbemutató minták Indiában:

Itt 10 hűvös és modern sarokbemutatót vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Üveg ajtósarok kirakattervezés:

Modern Corner Showcase Designs

Ez egy gyönyörű darab, amelyet a nappaliban lehet. A szalon sarokkirakata üvegajtókkal rendelkezik, így a belsejében látható tárgyak könnyen láthatók. Világítótesteket tehet a vitrin belsejébe. Ezeket éjszaka is be lehet kapcsolni, hogy a vendégek tisztán lássák a megjelenített tételeket. Ez a saroküveg kirakat fából készült, fényes dióbevonattal. Ez osztályt ad a bútordarabnak. A vitrin belsejében lévő üvegpolcok is nyitottságot adnak a vitrinhez. Ezt a darabot elhelyezheti a szoba sarkában, ahol a fény visszaverődik.

2. Szekrény sarok kirakattervek:

legújabb Corner Showcase Designs

Itt van egy sarok TV -kirakat, amely könnyen illeszkedik egy nagyméretű TV -hez. A kirakat felső fele egy szekrény, üvegajtóval. A középső rész egy lapos polc, amelyre TV -t vagy sztereó rendszert helyezhet. Az alsó szekrények fiókokkal és üvegajtókkal vannak ellátva, hogy távol tartsák az extra tárgyakat és tárgyakat a portól. Ez a tökéletes kirakat a legtöbb otthon számára, ahol ez a sarokhely nincs kihasználva. A TV sarok kirakat extra helyet biztosít a többi falnak. Ezt a kirakatot stílusa és hasznossága miatt választhatja ki.

3. A Curio kabinet kirakatterve:

legjobb sarokbemutató minták

Nézze meg ezt a sötét dió sarokbemutatót a nappaliban. A kialakítás üvegszekrényekkel és fa polccal ellátott üvegpolcokkal rendelkezik. Ez jól illik egy másik vintage, antik és kortárs bútortervező témához. Ennek a vitrinnek a vékony mérete nagyon kevés helyet foglal el a szobában. Hozzáadhatja a meglévő bútorokhoz, hogy megőrizze a megjelenített elemeket. Tegye ezt a curio bemutatót nappalijának, hálószobájának vagy akár étkezőjének részévé. Ez karaktert ad a helyiségnek, és kifinomult megjelenést kölcsönöz. Válassza ezt a stílust varázsa és dizájnja miatt.

4. Alcove Corner Showcase Design:

egyszerű Corner Showcase Designs

Itt van egy szép antik stílusú alkóv, amelyet a szoba sarkában tarthat. A bútortervező sarokbemutató négy szintből áll, üvegpolcokból. A kirakat felső keretének ívelt és faragott fadarabja van. Az alsó felén a faragás is kagylós élekkel készült. A kirakat lenyűgöző ívelt lábai királyi megjelenést kölcsönöznek ennek a darabnak. Biztosan minden kényes és drága műalkotást és edényt elhelyez ebben a vitrinben, hogy mindenki lássa. Csodálatos sarokbemutatóvá teszi a nappaliban, hogy megőrizze értékes tárgyait.

5. Létra sarok kirakattervek:

aranyos Corner Showcase Designs

Ez egy modern sarokbemutató, amelynek létrahatása van. Ennek a kirakatnak a háromszög alakja felülről vékonyan kezdődik, és fokozatosan szélesedik a padló felé. Öt, különböző hosszúságú polc található, amelyek segítenek sok elem tárolásában. Ez egy tökéletes fa sarokbemutató, amely kiemelkedik a többi közül. Győződjön meg arról, hogy a méretek illeszkednek a szobájához, és hogy a szerkezet jól felépített. Az olyan lenyűgöző fal sarkos kirakat mindig bestseller. Ezért ez a darab népszerű választás az ügyfelek körében.

6. Lógó sarok kirakattervezés:

Lógó sarok kirakattervezés

Válassza ezt a függő sarokbemutatót, ha szeretné megtakarítani az alapterületét. Ez a szalon sarki kirakat úgy néz ki, mintha a falon lebegne. Masszív polcokból áll, méhkas típusú mintával. A világos színű kirakat fényes megjelenést kölcsönöz a térnek. Sajnos ez a modern kialakítás nem használja a polcvégeket. Ezzel a készülékkel nem tárolhat nagyméretű tárgyakat. A kirakat csak egy kiegészítő bútordarab lehet, amelyet otthonában tarthat néhány apróság bemutatására. Ennek az egységnek a modern megjelenése vonzza sok ügyfelet.

7. Cikcakkos sarokbemutató minták:

Cikcakkos sarokbemutató minták

A klassz dizájn egy cikcakkos minta. Ez a sarokfalú kirakat dizájn cikcakkos szélű, amely sok vendéget vonz. Öt megfelelő szélességű polcon lehet tárolni a kirakatokat. A sötét fából készült fényezés csillogó hangulatot kölcsönöz ennek a sarokkirakatnak. Megfelel a bútoroknak, amelyek szintén sötét színűek. Nagy kontraszt a fehér vagy világos színű falhoz. Válassza ezt a sarokbemutatót, ha szereti az egyszerű, mégis vonzó bútorokat. Nem foglal sok helyet, ezért kiváló választás a kisebb lakásokhoz, ahol sokkal kisebb az alapterület.

8. Lebegő sarok kirakat kialakítása:

Lebegő sarok kirakattervezés

Itt van egy szép lebegő sarokbemutató, amely kiválóan használható gyerekszobába vagy dolgozószobába. Ennek lebegő polcai vannak a fal mindkét sarkában. A diófából készült készülék színe meglehetősen világos és éles. A szilárd polcok megkülönböztetik az egységet. Úgy működik, mint egy sarok kirakatszekrény ajtók nélkül. A kirakat nyitott kerete kiválóan alkalmas könyvek és egyéb tárgyak tárolására. A gyerekek imádni fogják elhelyezni a napi iskolai írószereiket és könyveiket a bemutatás és a könnyű és gyors hozzáférés érdekében. Ezt a konyhában is használhatja edények vagy fűszerpalackok tárolására.

9. Corner TV Showcase Design:

Corner TV Showcase Designs

A sarok TV -kirakat tökéletes ötlet a kis lakások számára. Ez az egység kompakt módon ötvözi a TV, a sztereó rendszer és más megjelenítésre kíváncsi elhelyezést. A sarokterület kiválóan kihasználható, a kirakat a fal mindkét végén a TV fölé magasodik. A TV -polc egy lapos polc a falak sarokrészén. A TV -kirakat sarka egy világos egység, amely megnyitja ezt a teret, és nagyobbá teszi a szobát. Bármilyen méretű TV -t elhelyezhet itt, hogy a síkképernyős LED -ek állandó helyet kapjanak.

10. Saroküveg kirakattervek:

Saroküveg kirakattervek

Válassza ezt a nagyméretű sarokszekrényt a nappalijához. A kirakat üvegajtós szekrényei hangulatot kölcsönöznek. Az összes apróságot a polcokra helyezheti, hogy a vendégek könnyen lássák. Az üvegpolcok nyitott szerkezetet kölcsönöznek a kirakatnak. Bármilyen méretű elemet elhelyezhet a polcokon, és a kereten keresztül látható. Ha fényeket ad hozzá ehhez a kirakathoz, éjszaka is megvilágíthatja, és ragyogó hatást kölcsönöz a kirakatnak. Válassza ezt a kirakatot az elegáns kialakítás és a ház bármely helyiségének hasznossági tényezője miatt.

A sarokkirakatok nagyszerű helytakarékos ötletek, amelyek tökéletesek kis és nagy otthonok számára. Ez elhasználja az egyébként kárba veszett helyet. A sarokkirakatok lehetnek a padlón, vagy falra szerelhetők. Lehetnek üvegajtók vagy fából készült ajtók. A szekrényekben és polcokon lámpákat helyezhet el, hogy feldobja a kirakatot, és a kiállított szép dolgokra összpontosítson. A sarokkirakat mindenki számára jó ötlet. Könnyen karbantartható és tisztítható, az elemek megfelelő helyen jelennek meg.