15 legújabb kirakatterv a csarnokkal képekkel 2021 -ben

Szeretsz mindent művészi és szép dolgokat gyűjteni? Ahelyett, hogy összezavarná őket otthonának furcsa helyein, hozza össze mindet a jól megtervezett kirakattervek segítségével. Ez nemcsak abban segít, hogy az egyes darabokat a reflektorfénybe helyezzük, hanem a terem esztétikáját is.

A csarnok legújabb kirakattervei

Az apró figuráktól a finom üvegedényekig a televíziókészülékek és még a trófeák is kiérdemelhetik az egyéni figyelmet, amit kiérdemelnek. Izgatott? Ezután olvassa el, és fedezze fel a csarnok legjobb kirakatterveit fotókkal.

A legjobb bemutatótervek a csarnokban Indiában:

Vessen egy pillantást néhány kedvenc modern kirakattervünkre, amelyek csodás megjelenést kölcsönöznek otthonának.

1. Cement kirakattervezési csarnok:

Cement kirakattervek a csarnokhoz

A csarnok cement és beton kirakatának használata ideális azok számára, akik nem hajlandóak sok pénzt költeni rá. Durva vázlatot készítenek a falra, és koncentrátumlapokat fektetnek az alapszerkezet létrehozásához. Miután a falak megszilárdultak, gitt segítségével simítják és fényes festékkel végzik. Adjon hozzá néhány fa szekrényt az aljához, hogy elrejtse a finomságait, és nehéz lenne kitalálni, hogy ez a lenyűgöző darab valójában cement felhasználásával készült!

2. Csarnok kirakat bútorok tervezése:

Hall kirakat bútorok tervezése

A csarnok kirakatának kiválasztásakor figyelni kell arra, hogyan illeszkedik a szoba többi témájához. Itt látható egy ilyen ötlet, amely sötét és világos színű laminált anyagot használ a fa polcokon. A nagy egység TV -t tartalmaz, és sok kis egységet tartalmaz kedvenc tárgyai elhelyezésére.

3. Lebegő fal kirakattervezési csarnok:

Lebegő fal bemutatóterme a csarnokhoz

Ha nem kívánja a fal állandó szerkezetét, próbálja ki ezt az úszó polcötletet. A csarnok egyszerű kirakatának kialakítása különböző méretű és formájú fali polclapok segítségével történhet. Csak akaszthatja őket kedvenc falára tetszőleges kivitelben. A legjobb rész? A pozíciók megváltoztathatók, hogy új mintákat hozzanak létre a hangulatának megfelelően!

4. Laminált kirakatterv a csarnokhoz:

Laminált kirakatterv a csarnokhoz

Világosítsa fel belső terét egy csipetnyi szín hozzáadásával ezzel a csarnok modern vitrin dizájnjával! A kompakt méretű minta a „go” szó megfelelő hatását kelti vendégeiben! Az alapanyag fa, amelyre színes laminátumot rögzítenek. Az élénkebb színek, például sárga, narancs, zöld stb. Kiválasztása pozitív hangulatot kölcsönözhet a helyiségnek.

5. Hall Corner Showcase Design:

Hall Corner Showcase Design

Miért pazarolja a szoba sarkát? Rejtse el a csúnya falillesztéseket, és alakítsa át ezt a teret művészeti galériává a sarokcsarnok fa kirakatával. A félkör alakú egység könnyen felhelyezhető a szoba egyik sarkába, hogy megmutassa a legértékesebb műtárgyakat. A polcok hátoldalára szerelt tükrök nagy tér illúzióját keltik.

6. TV moduláris fal bemutatóterme a csarnokhoz:

Tv moduláris fal kirakatterve csarnokhoz

Itt található az egyik legkeresettebb kirakatterv a csarnokban, amelynek egyedi textúrájú mintája van a háttérben. A fa és szál egység elég nagy ahhoz, hogy falra szerelhető televíziókészüléket és egyéb elemeket is befogadjon. Nem tűnik kaotikusnak, és csak néhány polcot tartalmaz, amelyek tiszta és kifinomult megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek.

7. Kortárs Home Hall Showcase Design:

Kortárs Home Hall Showcase Design

Itt egy kortárs kirakatterv egy csarnokban, amely nagyon egyszerű és mégis elegáns. A kialakítás lebegő polcokat tartalmaz, amelyeket a falra helyeznek. Az egység alatti hosszú vékony asztal nagyon kifinomult. Ideális azok számára, akik a zűrzavaros megjelenést részesítik előcsarnokukban. Ha a minimalizmus a szobája témája, akkor ez nagyon jól illeszkedik a leíráshoz.

8. Fancy House Hall Showcase Design:

Fancy House Hall Showcase Design

Ez a csarnokkirakat egy sima csarnokot díszes belső térré alakíthat át. Az egész egység alapanyagként rétegelt lemezből, a tetején pedig fényes laminátumból készül. A hangsúly nyilvánvalóan a központban lévő TV -ponton van, amely az egység nagyobb részét foglalja el. Az üvegajtós oldalsó szekrényekben kedvenc üvegeit tárolhatja.

9. Fa kirakattervezés a csarnokhoz:

Fából készült kirakatterv a csarnokhoz

A csarnok legújabb kirakattervei között szerepel ez az egyszerű, fából készült kirakat. A design „G” -szerű mintát tartalmaz, amely futurisztikusnak tűnik. De ne tévesszen meg ez a szerény kialakítás, mivel könnyen elfér benne egy közepes méretű TV-egység, beállító doboz, könyvek, virágvázák, újságok és még sok más. Ha nem szokványos az életmódja, akkor hajtson végre egy ilyen kreatív ötletet.

10. Minimális kirakatterv a csarnokhoz:

Minimális kirakatterv a csarnokhoz

Az ilyen csarnokkirakat -modellek nagyon kifinomultak és modernek lehetnek. Ezek az úszó polcok elegáns és elegáns megjelenést kölcsönöznek. A rusztikus fa felület kiválasztása olyan textúrát kölcsönözhet, mint egy effektus az egyébként sima háttérfalon. Ennek a kialakításnak a legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszi az elhelyezés és az egységek számának testreszabását.

11. Hagyományos fából készült kirakatterv a csarnokhoz:

Hagyományos fából készült kirakatterv csarnoknak

Itt van egy hagyományos csarnokkirakat, amely fából készült. A készülék zárt szekrényeket tartalmaz az alsó állványon és nyitott polcokat mindkét végén. A TV -t középre lehet helyezni a megtekintéshez. A jobb oldali terek könnyű súlyú bemutatókat tudnak elhelyezni. Ennek az egységnek a tömörsége miatt ideális egy nagy teremhez.

12. Modern bemutatóterv a csarnokhoz:

Modern kirakattervezési csarnok

Változtassa unalmas termét művészi térré ezzel a csarnokbemutatóval. Ennek az egységnek a dobozos szerkezete érdekes szöget kölcsönöz a szobának. A tömör dobozok valójában rejtett szekrények, míg a nyitottak polcokként működnek. Így kiválaszthatja, hogy megjelenítse, amit szeretne, és titkait titokban tartsa!

13. Tervező kirakatterve a csarnokhoz:

Tervező kirakatterve csarnokhoz

Tetszik ez az ötlet a csarnok teljesen fekete kirakatának kialakításáról? Fogadjunk, hogy az vagy! Ez az Instagramhoz méltó egység nagyszerű módja annak, hogy megjelenítse a fényes, vadonatúj LED TV -t. Még néhány könyvet, művészi elemet, üvegárut stb.!

Ez a kis, fából készült dizájner kirakat tökéletes kis helyiségekhez. A fából készült kirakat kilenc polccal rendelkezik, amelyekkel el lehet helyezni dolgokat. A kirakat lapos, és apró helyiségekben tárolható. Ezek a kirakattermek a csarnokhoz jó választás egy kis falhoz, ahol kényelmes megjelenéssel elfér. Ez egy népszerű csarnokkirakat az indiai házakban, és vonzó belső terének részét képezi.

14. TV kirakattervezési csarnok:

Nappali Tv Showcase Design

Vessen egy pillantást erre a fekete -fehér kirakatra a csarnokban, amely nem más, mint lenyűgöző és látványos. Ennek az egységnek minden részlete luxusból és kifinomultságból kiált. Ha van egy nagy csarnoka, és keresi a módját a főfal feldobásának, ez nagyszerű ötlet lehet. A LED -es lámpák tökéletes hangulatot teremtenek egy gyönyörű estéhez!

15. Elegáns kirakattervezés:

Elegáns kirakattervezés

Itt van egy szép könyvespolc -cum kirakat, amelynek fala polcokkal van borítva. A vitrin nyitott szekrényekkel rendelkezik, amelyeket a geometria összetettsége ihletett. Ennek az egységnek az érdekes oldala az egységek színeivel és textúráival való játék. A felső egység rusztikus, durva textúrája csökkenti az alsó szekrény fényességét, és éles megjelenést kölcsönöz a szobának.

Reméljük, hogy ezek a bemutatótermek a hallhoz inspiráltak, hogy otthon készítsen egyet. Miután eldöntötte, csak beszéljen egy tervezővel, hogy elemezze a rendelkezésre álló teret, a mintát, a színeket és az anyagot, amely a legjobban illeszkedik a nappaliba. Gyorsan rendezze el őket, és élvezze személyes művészeti galériájának televíziós nézőpontját, amelyről csak álmodhatott!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80