25 legújabb kirakatterv otthonra képekkel 2021 -ben

Az otthon egyik leggyakoribb bútordarabja az egyszerű kirakat. Ez magában foglalja a kirakatszekrény kialakítását polcokkal és szekrényekkel vagy akár fiókokkal. Itt van egy hely, ahol az összes tárgyat elhelyezheti az előadáshoz. A szoba kirakatának kialakítása adott helyiségre és a benne tárolható tárgyakra vonatkozhat. Így lehet egy kirakat a hálószobába, a nappaliba és még a konyhába is. A házbemutató modellek különféle anyagokból készülnek, mint például fa, fém stb. Ez attól függ, hogy milyen általános tervezési témát követ otthonában. Tehát próbálja meg kiválasztani a legjobb kirakattervet a szoba és a téma alapján.

A legújabb kirakattervek otthoni használatra1

Hogyan válasszuk ki a kirakatterveket?

Itt felsoroltunk néhány szempontot, amelyeket érdemes megfontolni.

  • Tér: A kirakat design képei képet adnak arról, hogy mennyi helyet foglal el a kirakat. Vessen egy pillantást a helyiségre, és nézze meg, hogy megvalósítható -e.
  • Alak: A dizájnbemutató különféle formákban kapható, például függőleges, vízszintes, lebegő, falra szerelhető stb. Válassza ki a legjobbat az alább felsorolt ​​lehetőségek közül.
  • Költségvetés: A legjobb kirakattervezés nagyon drága vagy gazdaságos lehet. Válassz bölcsen.
  • Itthon: A legtöbb otthonnak ki kell mutatnia a szekrény kialakítását, hogy megfelelően illeszkedjen az összes elemhez.
  • Apartmanok: A 2BHK vagy a 3BHK otthon minden helyiségben más teret kap. Tehát válasszon egy kirakatot, amely bőséges teret biztosít.

A kirakattervek fontossága otthon:

Egy gyönyörű kirakat kialakítás megteremtheti vagy megtörheti a szobát. A kirakat nemcsak a bemutatók megtartására, hanem egy történet elmesélésére is szolgál.

  • Az évek során összegyűjtött tárgyakat mások is megtekinthetik, és emlékeztethetnek a jó időkre.
  • A kész vitrintervezés egyszerűvé teszi a jó kiválasztását.
  • Minden indiai házbemutató szekrényben lesz szekrény, hogy egyes tárgyakat ne tegyenek szem elől.
  • A kirakattartó kialakítása szórakoztatóbbá és drámaibbá teszi az elemek megjelenítését.
  • Mivel minden polc, szekrény vagy fiók hasznos lehet otthona rendetlenségének megteremtésében, az otthoni vitrintervek India nagyon fontosak.

A legjobb kirakattervek otthoni Indiában:

Itt 25 egyszerű és legújabb kirakattervet vettünk fel a házhoz fényképekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Modern fa ívelt kirakat:

A legjobb kirakattervek otthonra

Ez az első kirakattervezési kép ötletet ad Önnek az otthona számára elérhető csodálatos vitrinfajtákról. Ez a nappaliból készült, fából készült kirakat nagyméretű kirakat, amely elegendő helyet biztosít a TV -készülék és a sztereó rendszer számára. A bal oldali magas üvegszekrényben néhány szép tárgy látható. Az üveges szekrény másik oldalán lévő ívelt perem stílust és osztályt kölcsönöz ennek a darabnak. Tehát válassza ki ezt a szép és lenyűgöző kirakatot a nappalijához, és töltse meg a megjelenítendő jó dolgokkal.

OLVASS TOVÁBB: Fa kirakattervek

2. A legjobb fehér TV -kirakattervezés:

Modern kirakattervek otthoni használatra

Itt van egy lenyűgöző TV -kirakat, amelyet a nappaliban állíthat be. A TV -kirakatbútorok az egyik leggyakoribb elem, amelyet minden otthonban talál. Ez a fehér TV -kirakat modell nyitott polcokkal rendelkezik a keret körül. Három szekrény található a TV -egység alatt, és sok más tárgy elhelyezésére alkalmas, és pormentes. Ezt a csodálatos kirakatot a hálószobájában is elhelyezheti, ha a hely megengedi. Válassza ki a szép fehér színt fényessége és friss megjelenése miatt. A szoba ekkor tágas lesz ezzel az egységgel.

OLVASS TOVÁBB: TV -kirakattervek

3. Létrarács bemutató:

létra kirakattervek otthoni használatra

Válassza ezt a rétegelt lemezbemutatót egy nagy és széles helyiséghez. Ez egy modern design, amely jól működik a tér megnyitása érdekében. A vitrinben használt anyag tartós és tartós. Hat szint vízszintes polcot tartalmaz, amelyek rácsos formában vannak elhelyezve. Sok zugot kapsz a tárgyaid megőrzésére. Ezt a modern kirakattervet nagyon könnyű létrehozni és karbantartani. A kirakatdíszítési ötletek sokfélék lehetnek, és a megjelenített tárgyak büszkén mutathatók be. Válassza ezt a kirakatot, ha bőven van hely a szobában ebben a széles hosszban.

4. MDF kirakattervezés:

Egyszerű kirakattervek otthonra

Ez egy remek darab MDF anyagból. Az MDF meglehetősen erős és tartós, és jó felületet is kaphat rajta. Választhat a matt és a fényes felület között, hogy kiegészítse a szoba többi bútorát. Ennek az indiai vitrinnek mindkét oldalán üvegszekrények találhatók dekoratív panelekkel. A TV -kirakat szekrényének ívelt éle is meglehetősen vonzó. Az alsó szekrények tökéletesek más tárgyak, például sztereó, kábeldoboz stb. Tárolására. Válasszon egy szép fa felületet ehhez a kirakathoz, hogy megkülönböztesse.

5. Oldalsó könyvespolc kirakat:

kirakattervek házhoz

Íme egy egyszerű kirakatterv egy kompakt és elegáns csarnok számára. Ez egy függőleges kirakat, amely könyvekhez vagy más tárgyakhoz használható. Ez a csarnok egyik legújabb kirakatterve, mivel nem foglalja el a teljes falterületet. Bárhol tarthatja a nappaliban. Hűvös bemutató lehet a nappaliban, ahol a kiegészítő és a modern találkoznak. Válassza ezt a darabot egyszerűsége és stílusa miatt, amely megkülönbözteti a szobát. Helyezzen mellé egy szép páncélt, kényelmes párnákkal, hogy nyugodtan leülhessen és könyvet olvashasson.

6. Egyszerű nyitott kirakattervezés:

bemutató modellek

Itt van egy moduláris kirakatstílus, amely nagyon jól néz ki a nyitott stílusú otthonokban. Lehetővé teszi, hogy a szoba tágas és tágas legyen. Ez falra szerelve nem foglal el alapterületet. Az itt látható kirakatmodell -képek nagyszerűek a modern otthonok számára. Ez a modern TV -kirakat lehetővé teszi, hogy a TV -t a falra akassza, és mindenhol polcokat adjon hozzá. Ez egy csodálatos TV showcase kép, amely a legnépszerűbb a fiatal generáció körében. Válasszon egy élénk színt, például a fehéret, hogy megnyitja a teret, és világosabbá tegye a szobát.

7. Color Pop Showcase Design:

ház kirakattervezése

Ha színt szeretne hozzáadni szobájához anélkül, hogy festené a falakat, akkor ez a színes popbemutató az Ön számára. Ez az otthoni kirakatterv képet ad arról, hogyan lehet színt adni a kirakat egy részéhez, hogy drámát hozzon létre. A legtöbb TV -kirakatfából készült fa felületet kapsz, de ez hűvös, fényes megjelenés. A legtöbb szekrény zárt szekrény, és ez segít elrejteni a tárgyakat a szem elől, és távol tartani őket a portól. Az élénkpiros -fehér kombináció nagyon kellemes a szemnek. Ez egy remek darab megfizethető áron.

8. Lebegő fal bemutató kialakítása:

kis kirakat kialakítás

Vessen egy pillantást erre a lebegő falú vitrinre, amely fából készült, és fényes barna kivitelben készült. A kialakításnak több polca van, amelyeket véletlenszerűen tartanak a falon, így sok helyet kap az összes tárgy tárolására. Ez az egyik legnépszerűbb fa kirakatmodell a csarnokban. A termék új és divatos. Válassza ezt a fali kirakatot a nappalijához, hogy helyet takarítson meg a padlón. Tehát vásárolja meg ezt a szép egységet, amely segít megőrizni tárgyait, és elegendő helyet biztosít a szobában.

OLVASS TOVÁBB: Kirakattervek falra

9. Nagy polcfal bemutató:

kirakat szekrény kialakítása

A mai kis helyiségekben a csarnok modern kirakattervei az ideális bútordarabok. A divatos és stílusos a legjobb út. Nagyszerű hely a könyvek és emléktárgyak tárolására ez a hűvös, fából készült kirakat, amelyet Önnek készítettek. A kirakatszekrény modell karcsú és magas. A csarnok kirakatterve vékony szélességű. Nem foglal sok helyet. A készülékben elegendő polc található, hogy elegendő hely maradjon sok dolog tárolására. Tegye a nappalit hűvös hellyé ezzel a kedves darabbal, ahol ülhet és élvezheti a könyv olvasását.

10. Hatalmas falkirakat:

új kirakattervezés

Itt van egy hatalmas fali kirakat, amely nagy helyiségekben tárolható. Ez a legújabb TV -kirakat a teljes falfelületet elfoglalhatja, és sok más tárgyat tartalmazhat, csak egy nagy TV -n. Sok szekrény és fiók található az alsó szinteken. A dió színe feltűnő, és jól illeszkedik más bútorokhoz. Ez a csarnok indiai stílusú kirakattervezése népszerű a gazdag ügyfelek körében, akik nagy otthonokkal, drága szerkentyűkkel és gizmókkal rendelkeznek. Van egy hely, ahol minden egyes elem megjeleníthető anélkül, hogy zsúfoltnak tűnne.

11. Világított nappali kirakattervezés:

házi bemutató modellek

Szép kirakattervet keres a falra? Íme egy hűvös és lenyűgöző TV -kirakatmodell egy nyitott stílusú és egyszerű otthonhoz. A fali kirakatmodell mindkét végén négy polc található a falon. Egy 40 hüvelykes LED TV -t helyezhet el a készülék közepén. Ez alatt erős polcok találhatók, ahol a sztereót, a hangszórókat és egyéb tárgyakat tárolhatja. Ennek az egységnek a befejezése látványos, és illeszkedik más otthoni bútorokhoz. Tehát válassza ezt a szép egységet új otthonához, és tegye stílusossá és elegánsnak.

OLVASS TOVÁBB: Kirakattervek a nappaliban

12. Designer Bright Showcase:

bemutató modellek otthonra

A legújabb fali kirakatterveket keresi? Szeretnél valami kiemelkedőt? Ezután válassza ki a legjobb TV -kirakat élénk színeket és modern stílust. Ez a sárga és fa színkombináció szemet gyönyörködtető, és akkor működik, ha modern tématerme van. Ez a legújabb TV -kirakatmodell, ahol a hasznosság és a stílus egyaránt az egyik legjobb bútordarabot alkotják. Válassza ezt a modellt, ha feltűnő bemutatót szeretne és megjelenítendő elemeket szeretne. Ez az egység nagyon kevés alapterületet foglal el, így a legtöbb ember számára jó vétel.

13. Modern Corner Showcase Design:

bemutató design képeket

Egy másik hűvös nappali kirakat ez az oldalsó kirakat, amelyet egy sarokba helyezhet. A magas kirakat ívelt élekkel és fényes, meleg fa felületű. A csodálatos kirakat még kis otthonokban is jól elfér, mivel nem foglal helyet. A szekrények üvegajtói világos rálátást biztosítanak a benne látható tárgyakra. Sokan nagyon szeretik ezt a sarokbemutatót. A szekrények belsejébe lámpákat helyezhet, amelyek fényességet kölcsönöznek az elemeknek. Otthonának egy kis háromszög alakú terében a kirakat nagyszerű lehetőség.

OLVASS TOVÁBB: Corner Showcase Designs

14. A legújabb TV kirakattervezés:

legjobb kirakattervezés

Ez egy szép TV -kirakat, egyszerű dizájnnal, amelyet a nappaliban tarthat. Ennek a kirakatnak mindkét oldalán panelek és felső rész található az elemek tárolására. Az alsó részen zárt szekrények találhatók, hogy ne legyenek porok. Az oldalsó polcokon lehet bemutatni emléktárgyait. Bármilyen méretű TV -t elhelyezhet ebben a TV -kirakatban Indiában. A legújabb TV -kirakatmodell egy szép, erős bútordarabot nyújt Önnek, amely sokáig kitart. Tartós és ízléses, ez az egység megéri a költségeket.

15. Acél kirakattervezés:

gyönyörű kirakattervezés

Próbálja ki ezt az acél kirakattervet, ha könnyű, mégis más bútordarabot szeretne. A vitrinben használt acél erős. A bútorokhoz színes színeket adnak, hogy világosabbá tegyék azt. Különféle árnyalatok közül választhat a piacon. A szekrényben sok polc található az elemek tárolására. A zárt fiókok nagyszerűek a fontos dolgok elhelyezésére is. Ez a fém kirakat nagyszerű kirakat a hálószobához, ahol érdemes kozmetikumokat és egyéb fontos dokumentumokat zár alatt tartani. Tehát nézze meg ezt a piros és szürke kombinációs egységet.

16. Modern TV Showcase Design:

indiai ház kirakat tervez

A TV -készülék másik modern kialakítása ez a lenyűgöző darab, amelyet a szoba sarkában helyeznek el. Olyan jól kihasználja a sarokteret, és tömörebbé teszi a helyiséget. Ez a televíziós kirakat világos kivitelű fából készült, amely megvilágítja a szobát. Ez a belsőépítészeti kirakat jól működik olyan kis lakásokban, ahol minden hely fontos. A készülék oldalán és alján található szekrények sok tárgy elhelyezésére alkalmasak. A kontrasztos fehér panelek stílusos megjelenést kölcsönöznek az egységnek. Tehát válassza ezt a LED -es kirakatot otthonához, ha a hely a legfontosabb.

17. Hálószobai kirakatszekrény:

home showcase designs india

A hálószoba szép kirakata az, amely nemcsak a tárgyak megjelenítését teszi lehetővé, hanem helyet biztosít a ruhák tárolásához. Ez a kirakattervező szekrény egy másik csodálatos ötlet, amelyet hozzáadhat a hálószobához. Nyitott polcokkal rendelkezik, ahol könyveket, apróságokat, kozmetikumokat, stb. Tárolhat. Az oldalán egy szekrény is található, ahol ruháit és ágyneműjét tárolhatja. A kirakat legfelső szekrényei zárt ajtós szekrények, ahol ritkán használt tárgyakat helyezhet el. Így tiszták és rendben maradnak, és szép megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek.

OLVASS TOVÁBB: Kirakattervek hálószobához

18. Kirakat kialakítás a nappaliban:

bemutató design képeket

A drámai LCD kirakat megváltoztathatja a nappali megjelenését. Ennek a bútor egységnek van egy szekrénye a TV tartására. Két oldalsó panelje van, üvegajtóval és lámpákkal. A fa és üveg kirakat tökéletes a modern otthonokhoz. A TV -egység fölött egy mini könyvespolc teszi teljessé a készletet. Ez egy bútorkirakat, amelyben minden szükséges elem megtalálható. A teljes készlet megéri az árát. Ennek a szettnek a színkombinációját is választhatja tetszése szerint. Annak megállapítása, hogy ez az egység megfelel -e a számla- és költségvetési követelményeknek.

19. Tervezői kirakattervezés:

indiai kirakattervezés

Vessen egy pillantást erre az elegáns témájú kirakat -ajtótervezésre. A kirakat kihasználatlan falterületen van elhelyezve, rejtett szekrényekkel és nyitott polcokkal. A nyitott polcokon könyveket is elhelyezhet, kivéve a bemutató cikkeket. Ez a kirakatbútor-dizájn prémium minőségű fából készült, hogy sima és tartós felületet kapjon. Ezt a fából készült kirakattervet olyan otthonokba választhatja, ahol a hely korlátozó lehet. Hozza ki a legtöbbet kis helyéből, és adja hozzá ezt a kreatív darabot. Ez a dizájner bemutató darab megéri a telepítés és a hardver erőfeszítéseit.

20. Konyhai kirakattervezés:

bemutatni a modell képeit

A konyhában elengedhetetlen kellék egy rendes konyhai kirakat. Ez a konyhai kirakat kialakítás segíthet kedvenc edényeinek és vintage darabjainak megjelenítésében. A konyha kirakatának üvegszekrényeket kell tartalmaznia, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy lássák a különböző tárgyakat. Segít abban, hogy az edények tiszták és tiszták maradjanak, és szükség esetén közvetlenül használhatók legyenek. Itt a fehér üvegbemutató modell fa kerettel rendelkezik. Ezt a kirakatot a pult fölé helyezheti az elemek gyors lekérése érdekében. A szekrény színe világos és fényt visz a konyhába.

OLVASS TOVÁBB: Konyhai kirakattervek

21. Az étkező kirakatterve:

otthoni kirakattervezési képek

Az étkező kirakatának kialakítása logikus, ha edényei és tárgyai vannak az étkezőasztal közelében. A tükör kirakat tükrös üveggel rendelkezik a kirakat hátsó paneljén. Ez felderíti a szobát és visszaveri a fényt. A kirakatban több polc található, amelyeken borosüvegek, borospoharak, evőeszközök, edények, üvegtárgyak stb. Láthatók. Választhat, hogy ezt az étkezőbemutatót az ebédlőben helyezze el, ahol egyszerűvé válik a vacsoraparti tárgyainak beszerzése . A vendégek szívesen látják az évek során összegyűjtött tételek széles választékát.

OLVASS TOVÁBB: Étkező kirakattervek

22. Elválasztó kirakat kialakítása:

szoba kirakat kialakítása

Itt van egy csodálatos nappali kirakat ötlet, amely elválasztóként működik egy nagy térben. A kirakat polcok formájában van, amelyeket egy tömörített helyre lehet elhelyezni, vagy kinyitni, mint egy könyvet. Ez a fából készült kirakatmodell meglehetősen egyedi és szemet gyönyörködtető. A nappali kirakattervező indiai belsőépítészek szeretnek új ötletekkel kísérletezni. Ez egy lenyűgöző darab, amely szünetként szolgálhat egy szobában. Válassza ezt a kirakatot a szoba drámai hatása miatt. Számos kis polcot és kuckót kap, ahol rengeteg tárgyat helyezhet el.

23. Maze Showcase Design:

design vitrin

Varázslatos bútordarabra vágysz? Akkor ez a labirintus kialakítás megfelelő az Ön számára. A könyvmolyok imádni fogják ezt a legújabb, fából készült kirakatot, amely úgy néz ki, mint egy labirintus. Több réteg polcot kap, ahol könyveket és egyéb műtárgyakat tárolhat. Az egység fehér színe lenyűgöző, és jól illeszkedik más bútorokhoz. Ez egy tökéletes szalon bemutató, amely ajándékként is kiválóan működik. Tehát ha valaki felújítja otthonát, vagy tud egy friss házaspárról, válassza ezt az ajándékot. Ez egy életen át tart, és nagyra becsülik.

24. Designer Wall Showcase:

ház vitrinje

A dizájner kirakat kiemelkedik a hétköznapokból, és témát állít fel a szobában. Ez az indiai stílusú nappali fali kirakat az egyik legújabb népszerű modell. A kialakítás magában foglalja a polcokat, amelyek a különböző szinteken elhelyezett falon lebegnek. A képek és a keretek szaggatottak az egész polcon, hogy varázslatos témát hozzanak létre. A polcok sötét fa színűek vagy akár feketék is lehetnek ehhez a szúrós kivitelhez. Ez egy szép kirakatterv a szalonban, ahol a vendégek megtekinthetik családja különböző fotóit.

25. Kerek kirakattervezés:

legújabb kirakattervezés

Egy másik klasszikus dizájn ez a kerek vitrin a szobához. Ez az indiai szalon bemutatóterve lélegzetelállító. A kerek fa keret falfelületet foglal el, és több polccal rendelkezik. A legtöbb bemutató kép a szalonban négyszögletes keretekkel van ellátva. De ez a konkrétum más. Ez megkülönbözteti otthonát a többitől. Az elegáns kialakítás meglehetősen bájos és kifinomult. Nagy és kicsi műtárgyak könnyedén elhelyezhetők a polcokon. A kirakat minden szintjén üvegpolcokat is hozzáadhat a fa polcok helyett.

Az új design bemutatása bonyolult és félelmetes lehet az új háziasszony számára. Ezek az otthoni kirakatmodellek a személy csábítására készültek. Tehát bizonyos kritériumok alapján válassza ki otthonának legjobb dizájnját. Az ablakok kirakata és az előcsarnok üvegbemutatói néhány olyan vitrin típus közül választhatnak. A lista végtelen, és rengeteg választási lehetőség van. Tehát a berendezni kívánt szobától függően válassza ki a megfelelőt, és ellenőrizze a felhasznált anyag minőségét. A fent felsorolt ​​tervek mindegyike a legjobb a sorozatból, és ez ötletet ad Önnek, mielőtt kiválaszt egy kirakatot otthonához.