9 hotte billeder af Akkineni Samantha i Saree 2021

Samantha Ruth Prabhu er en telugu og tamilsk skuespillerinde, der har gjort stor indsats for sin karriere i den indiske filmindustri og har den samme lykke i hver sin film, denne friske, unge skuespillerinde har modtaget en del priser. Denne model blev skuespillerinde for længe siden har etableret sig.

samantha akkineni wedding saree

Nu som indianer, har Samantha tidligere været set omfavne indiske påklædninger, og i dag taler vi om saree, den mest typiske og yndefulde indiske påklædning nogensinde.

irumbu thirai samantha sarees

samantha engagement saree cost

 9 smukke billeder af Samantha i Saree:

Nedenfor vises billeder af Samantha Akkineni i forskellige farverige saree ved særlige funktioner og begivenheder.

1. Den yndefulde brune:

Samantha Brown Saree

Dette ligner mere en daglig saree for den smukke Samantha, hvor sareen lignede et meget yndefuldt kunstværk med en kedelig brun farve. Når vi kiggede på denne dagligdags nuance, troede vi, at denne saree ikke ville skære på listen, men igen fik den smukke design i sareens grænser os til at ændre mening. Der er også en blød gylden kantlinje i udsigten.

2. Samantha i Hot Silk Saree:

Samantha i Hot Silk Saree

På en daglig dag skildres kvindeligheden af ​​denne smukke skuespillerinde gennem hendes udseende på skærmen, og lige da vi spekulerede på, om hun var så piget i virkeligheden, besluttede hun at feje os af vores fødder ved at gøre dette tilfældige pink nummer en retfærdighed . Sareen i ren silke har en tydelig kantlinje af blomstershowet, der løber på tværs af de ydre linjer.

3. Det jordiske udseende:

Samantha i grøn halv saree

Grøn er en af ​​de hårde farver, som ikke mange kan trække af, og derfor klædte de Samantha i denne autentiske babybladgrøn nuance med udvidede designede mønstre, da alle fik en chance. Sareen har en bred grænse af beige blomster, farven, der fortsætter på sareens nedtoner. For den øvre halvdel så den bløde grønne dog lige stramt ud på hende.

4. Ferskencreme -looket:

samantha i ferskenfarve saree

På denne saree så Samantha sit originale jeg ud, sød og bemyndigende, og da hun stod der og smilede til os, så vi, hvor smuk hendes designer Sabyasachi saree var. Sareens krop er enkel i creme med sorte polkaer, mens konturen havde en Kundan -kant, omfattende og ekstravagant.

5. Bejeweled Look:

Bejeweled look

Taler om ekstravagance, her er et vidunderligt stykke glimter og glitter Samantha akkineni viklet rundt om hendes krop, der fik hende til at se ud til sit selvværd på en million dollar. Sareen, dette ene stykke tøj blev i vid udstrækning designet og farvet til det bedste med skinnende gyldne zari og et endnu så smukt paljetter og perlekunstværk.

6. Satin Black:

Samantha sort saree

Her i dette smukke tøj besluttede Samantha at blive bar designet, og det var derfor den enkle satinsorte saree var hendes award show look. Nu langs grænserne er et bredt bånd af satinrosa lige over det slanke gyldne bånd og derefter toppet med endnu et lag satinsort.

7. Soft Gold Wedding Saree:

samantha bryllup saree

Lige da du troede, at Samantha var i toppen, toppede hun sit udseende med denne autentiske sydindiske kjole saree af blødt citronguld og magenta pink farve. Hele sareen i autentisk silke er lavet af guld med en solid guldfarve, der maler designene, mens de fleste af de slanke linjer, der dækker sareens grænser, fremviste en lyserød farve.

8. Samantha i Blue Shade Half Saree:

Samantha i blå saree

Halv sarees er sæsonens nye hype, og derfor måtte Samantha tilføje en til sin garderobe. Da hun stillede op til fotoshoot, så Samantha i en lidt køligere blå nuance og hvid perle net saree fabelagtig ud. Sareen har også en skinnende gylden grænse.

9. Samantha i Designer Saree:

Samantha i rød saree

Her i dette fantastiske billede af Samantha ser hun elegant og yndefuldt ud i dette ombre nummer. Sareen i brændende varm rød nuance fyldte sænkningen, mens farven falmede til elfenbenhvid og blandede sig godt.

Kvindelig skuespiller Samantha I Saree


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80