Nogensinde usete udseende af Aishwarya Rai i Saree med billeder

Der var engang, hvor Aishwarya Rai var blevet et ikon for indisk skønhed og kultur! Hun personificerer stil og elegance, som ingen nogensinde har gjort før! Aishwarya Rai er regelmæssig ved mange internationale begivenheder som Cannes, hvor hun ofte bliver set i en saree. Ash ved helt sikkert, hvordan man hæver skønheden i den ydmyge indiske saree med sin nåde og elegance. Hun er helt vild med sine sarees, hvilket er tydeligt på den måde, hun uden problemer løber dem af! Ikke underligt, hvorfor hun er enhver designer glæde! I denne artikel skal vi udforske nogle af de bedste billeder fra Aishwarya Rai saree -samling!

Smukke Saree -billeder af Aishwarya Rai, du ikke har råd til at savne!

Hvis du er en vanvittig fan af Aishwarya Rai, er denne artikel et must-read! Bliv forelsket i denne skønhed mere end nogensinde ved at se på nogle af de bedste billeder i en Saree.

1. Aishwarya i Golden Net Saree:

Aishwarya i Golden Net Saree

Aishwarya ligner helt sikkert en gylden pige i dette smukke designertøj. Hun bliver set iført en gylden net saree, der har en subtil glans. Blusen har en kravehals, som hun bar den af ​​med bare et par statement -øreringe. Hun havde en pæn bolle oven på hendes hoved til en lavmælt affære!

2. Aishwarya Rai Cannes Saree:

Aishwarya Rai Cannes Saree

Her er endnu et look, der er værd at stjæle! Aishwarya Rai fik hovederne til at vende Cannes igen. Hun har klikket i en gul farve chiffon saree og en grundlæggende, kortærmet bluse. Sareen har broderi broder, der så sensationel ud. Hun valgte slank hår med midterskillevæg og røgfyldte øjne!

3. Aishwarya Rai I Silk Saree:

Aishwarya Rai i Silk Saree

Under en frokost med den franske præsident valgte Aishwarya dette betagende smukke look! Hun bowlede de højtstående med sin sans for stil og ynde. Ash vælger denne Fuchsia pink Berhampuri silke saree til begivenheden, der ser fantastisk ud på hende. Hun valgte Polkis og en pæn frisure!

4. Aishwarya Rai I Pink Saree:

Aishwarya Rai I Pink Saree

Aishwarya ser smadrende ud i denne lyserøde saree. Skuespilleren deltog i en begivenhed i denne sarte saree, der prydede hendes krop som en charme! Hun lignede en million kroner i denne påklædning, og hendes stil var minimal og elegant. Den hvide og lyserøde saree blev matchet med en blingy bluse med lav hals, som hun formåede at holde den værdig!

5. Aishwarya Rai Blue Saree:

Aishwarya Rai Blue Saree

Kan du ikke fjerne dine øjne fra hende? Vi er med dig! At beskrive hendes skønhed i ord er ret svært. Ash så charmerende ud i en blå og sort gennemsigtig netnet saree, som var perfekt til prikken! Hun bar en bluse med spaghettimærke, som hun overdækkede pænt. Hendes fejlfri frisure og hendes makeup er en million blikke værd.

6. Aishwarya i Wedding Saree:

Aishwarya i Wedding Saree

Aishwarya Rai ser for godt ud til at være ægte på dette billede! I et af sine bryllupsritualer dyrkede Rai denne traditionelle Maroon silke saree, som blev håndlavet til perfektion. Hele sareen har upåklagelige detaljer, hvilket gør denne Diva endnu smukkere. Hun ligner en kongelig prinsesse og venter på sin prins charmerende!

7. The Peach Pink Queen:

Den ferskenrosa dronning

Aishwarya har altid været en ganske dronningbi, og for at topse det, blændede hun i et af sine off -studio -arrangementer blot ved at skildre sit dronningelige jeg på en mere præcis måde, pakket ind i en temmelig traditionel pakke. Sareen i fersken og fløde ser smuk ud med et blødt strejf af glitterblændere hist og her, mens grænsen simpelthen er fantastisk i sølvbroderi.

8. Chiffonen i rødt:

Chiffonen i rødt

For en smuk prinsesse som hende gør farverne ikke noget i hendes stemning, og mens mange ville holde sig til deres små sorte påklædninger, vovede Aishwarya modigt ud i en vidunderlig chiffon net saree. Da hun optrådte i stjerneskærmspræmierne, glammede hun op i sareen med temmelig små udsmykninger, der løb langs kanten af ​​sareen, der dækker grænserne. Omfanget af sareen er en simpel blå.

9. Chanderi Gold:

Chanderi guld

Chanderi guld er et stofmateriale fra specialiteterne i det sydlige Indien, hvor dette stof af silkemateriale er meget udbredt i sareefremstilling. Aishwarya her i den franske prismeddelelse besluttede at få det bedste ud af sit udseende ved at pakke sig ind i en smuk gylden gul saree. Sareeens brede grænse har imidlertid en frostet satin lysegul nuance.

10. Udsmykninger:

Udsmykninger

Dette er en fantastisk saree af den berømte designer Sabyasachi, og her ser Aishwarya simpelthen fabelagtig ud i den stærkt ornamenterede saree. Tøjet i subtil beskidt grå farve forstærkes yderligere af de smukke små tusindfryd, mens sareens ekstreme omrids i chakraer og udsmykninger ser simpelthen ekstatisk ud.

11. Det hvide vidunder:

Det hvide vidunder

I betragtning af hendes tone og hudfarve, kan en livlig skuespillerinde som hende stole på at trække ethvert look, hun ønsker, og derfor i samme note taget en smuk og ekstravagant saree er blevet lagt mærke til, hvor det enkle chiffonnetmønster danner grundlaget for saree. Sareen er nuanceret i en upåklagelig hvid med en bredere kantlinje i pailletter og broderi.

12. Net -ekstravagance:

Net -ekstravagance

Her i denne saree ser Aishwarya kæbefaldende smuk ud. Lookets hoveddesign sammen med mønstrene tegnet i udsmykninger tilhører blusen. Den vidunderlige kantlinje forstærker kun den lille sorte bluse, der ser fantastisk ud på sareen set mod et smukt hvidt og blændende diamantlook.

13. Englen i hvidt:

Englen i hvidt

Endnu engang fangede vi Aishwarya, der så majestætisk og englet ud i den hvide netpyntede saree. Hele sareen er malet i en upåklagelig mælkehvid, der har en svag grænse af zari -broderet blænder. Kroppen til sareen forbliver så slet som muligt med bløde runde og omkring mønstre af udsmykninger i ren hvid også.

14. The Fabulous Beauty:

Den fabelagtige skønhed

Aishwarya er selv en engel, og sareen her hun pryder er simpelthen fantastisk. Sareen som enhver anden er stærkt ornamenteret, men denne gang i sig selv. Hele sareen i gyldne blænder og glimter, mens lagets underside er sølvfarvet satin i hvidt.

15. Den bløde sort og guld:

Den bløde sort og guld

Selv denne diva har sine dage med at spille det sikkert, når hun pakker sig ind i en smuk sort go-to saree. Den gyldne kantlinje forbedrer udseendet af den enkle sorte saree midt i alt det sorte fyldt med blomstermønstre.

Aishwarya Rai Saree Styling Tips:

Følg disse stiltips for at tage nogle fingerpeg fra denne desi Diva:

  • Aishwarya tror på eksperimentering. Så vær modig og spil til dit potentiale!
  • Prøv en række bluser med dine sarees. Disse kan øjeblikkeligt hæve din glamkvotient
  • Hold dit tilbehør minimalt, medmindre du er bruden
  • Din draperingsstil betyder meget. Så sørg for at øve det godt
  • Makeup og frisure er hovedsageligt citeret til dit look. Gå ikke på kompromis med dem

Det er nogle af de bedste looks af Aishwarya Rai i en saree! Disse billeder er et af de mest søgte på internettet, hvilket angiver deres popularitet. Aishwarya er kendt for sin påklædningsfornemmelse og sin accept af at ændre sig. Så hvis du ønsker at ligne hende, skal du begynde at omfavne forskellige stilarter i stedet for at holde fast i almindelige modeller. Hvis du har flere af hendes yndlingslooks, som du vil dele med os, så lad os det vide!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80