Seneste billeder af Kajal Agarwal i Saree – Sjælden samling

Den populære sydindiske skuespillerinde Kajal Aggarwal kan lide at eksperimentere mere med hendes udseende og stil, og derfor vil du altid se hende i forskellige farverige udseende. Kajal Agarwal i saree ser ikke kun fascinerende ud, mens hun har sarees på, men holder hende også anderledes end normalt. En af de typer sareer, hun altid elsker at have på, er silke sareerne i smukke og iøjnefaldende farver. Hun lagder sareerne med hovedsagelig en ærmeløs eller en halværmet topbluse kombineret med meget minimale sølvsmykker. Kajal i sareebilleder ser yndige ud i sit solskinsudseende, og hun kan lide at bruge læbestifter af meget enkle farver.

Smukt udseende af Kajal Aggarwal i Saree med billeder:

Her er de bedste fotos af Kajal Agarwal i saree, der vil inspirere dig.

1. Kajal Aggarwal i Silk Saree:

Kajal Aggarwal i Silk Saree

Leder du efter et fantastisk look endnu på en enkel måde? Denne kajal Agarwal i silke saree er det ideelle valg, du kan gå med. Sareen får to farver, gul og grå, hvilket gør den mere yndig i den nyeste kollektion. Sareen i silke får et mildt snøreværk med stripbluse for at gøre den mere yndig at have på. Dette er blandt Kajal Agarwal søde sareebilleder, der er perfekte til lejligheder som specielle pujas, traditionelle begivenheder osv..

2. Kajal Aggarwal i Designer Saree:

Kajal Aggarwal i Designer Saree

Vil du bære et elegant designerstykke? Denne kajal i saree -design er klar til at give dig det bedste udseende, du leder efter. Sareen er designet med kunstsilkemateriale og har blondekant med to farver, fersken og lilla. Den blomstrete tykke kant tilføjer sareens sofistikerede udseende. Denne type kajal nyeste fotos i saree søges for det meste når man leder eller en saree til receptionen, festivalen eller festbeklædningen.

3. Kajal Agarwal i Half Saree:

Kajal Agarwal i Half Saree

Halv sareer er meget i trend i disse dage. De giver ikke kun et designer touch til dit udseende, men giver dig et komplet look til forskellige lejligheder. Denne kajal Agarwal i halv saree -design er lavet af georgette -materiale og også forsynet med pailletbroderi i flere farver. Sareen er designet med gul saree, mens palluen får lyserød farve både med sølvtrådbroderi. Sareen bæres bedst til lejligheder som funktioner før brylluppet og andre særlige lejligheder og festivaler.

4. Kajal Agarwal i Pattu Saree:

Kajal Agarwal i Pattu Saree

Det være sig et festivallook eller enhver form for lejlighed, pattu sarees har altid givet bæreren det bedste udseende. Denne kajal saree er den meget eftersøgte saree til bryllupper. Sareen får en blodrød farve, mens den er designet i en gylden kant og et arbejde, der øger det moderne udseende, når den bæres. Perfekt til bryllupper, denne slags pattu sarees er også berømt for festivaler eller religiøse funktioner.

5. Kajal Agarwal Red Saree:

Kajal Agarwal Red Saree

Vil du have et Bollywood Replica -udseende? Hvorfor ikke prøve Kajal Aggarwal saree i rødt til et swank look med enkelhed? Sareen er lavet af georgette -materiale og får sekvens eller multiarbejde med sølvgnister på den. Med lignende saree får sareen et strikket blomsterdesign, der gør det mere yndigt. Den berømte saree er meget populær blandt netbluser for et sexet look. Denne smukke saree kan bæres ved forskellige lejligheder som fester, bryllupper, festivaler og meget mere.

6. Kajal i Black Saree:

Kajal i Black Saree

Det være sig enhver fest eller endda festival, denne sorte saree vil helt sikkert give dig et fristende blik overalt. Denne yndige saree er lavet af kunst silkemateriale. Sareen får et designertouch med blondekant i gylden for at gøre den mere etnisk. Sareegrænsen får vævede blomstermotiver, der gør den mere dragende. Denne tilpassede kajal Aggarwal i sareebillede søges bredt, mens han leder efter noget at have på i receptioner, festivaler og fester.

7. Kajal Agarwal Pink Orange Saree:

Kajal Agarwal Pink Orange Saree

Kajal Aggarwal pink orange saree er meget tilpasset saree, når det kommer til et skeptisk look til enhver form for begivenhed eller lejlighed. Sareen er designet af georgette og netmateriale og er festbeklædningen. Sareen får en georgettebund med blomstermotiver i nettet. Igen er hele pallu også designet i netmateriale. Denne saree er perfekt til festtøj og er også et ideelt match til receptioner eller bryllupper med tunge bluser.

8. Kajal i Blue Saree:

Kajal i Blue Saree

Leder du efter et traditionelt udseende til enhver festival? Tjek denne ekstraordinære Kajal Agarwal i sareebillede. Sareen kommer i to nuancer, der er mørke og lyse, hvilket også får en fashionabel kant i mindre arbejde. Sareen er fremstillet af firozi -papirsilkemateriale, mens den er designet med broderimotiver med søde kvaster i palluenden. Denne saree er et perfekt stykke til festtøj og er også bedst til enhver form for private eller professionelle begivenheder for et verdsligt look.

9. Kajal Agarwal Yellow Saree:

Kajal Agarwal Yellow Saree

Vil du bære en saree, der er behagelig at have på til almindeligt slid? Har du set disse Kajal Agarwal søde sareebilleder? Sareen i gul er den bedste at have på for at øge komfortniveauet til din dag. Sareen er lavet af bomuldsmateriale og har en sort printet designkant med musikinstrumenter. Bedst til almindeligt slid, denne bomuldssaree kan være det bedste valg til udflugter, kattefester og mange flere lignende lejligheder eller begivenheder.

10. Kajal Agarwal Orange Saree:

Kajal Agarwal Orange Saree

Vil du gå med en saree i en enkelt farve? Har du prøvet dette Kajal Agarwal orange saree -design? Sareen er fremstillet af kunstsilkemateriale og dekoreret med zari- og reshambroderi, der forbedrer sareens udseende. Igen giver de snørede grænser og kvastede pallu det et ikonisk look. Bedst til enhver form for fest, denne saree udføres også til lejligheder før bryllup. Den tunge grænse gør den også berettiget til festivaler og traditioner.

Bortset fra alle disse er et andet design, der hersker på markedet i disse dage, den eneste kajal Agarwal i grøn saree i forskellige udsøgte materialer. Ikke kun i lyse farver, men Kajal sareebillederne i flere eller mørke farver har også deres egen plads i garderoberne hos forskellige klædte kvinder. Der er forskellige Kanjivaram -designs båret af Kajal, da hun også tilhører Syd, der kommer med en kombination af etniske såvel som komplementære designs til et moderne look. Designer sarees er alle ganske tilpasningsdygtige til et udsmykket udseende efter funktioner. Så hvilken Kajal Agarwal saree vil du prøve?


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80