Sådan måles din bh -størrelse perfekt derhjemme

En kvindes hverdagskammerat og god hjælp til at flaske sine sanselige kurver, en feel-good-faktor på en kedelig kontordag eller en særlig overraskelse for den anden halvdel på en særlig dag, en bh kan komme i forskellige farver, intervaller, størrelser, typer, lejligheder og stemninger. Men for hver bh er der altid et størrelsesproblem, som mange kvinder altid vakler med.

Sådan måles din bh -størrelse perfekt

Den forkerte størrelse på dit intime tøj for altid er en storm inde i dit skab, hvor nogle bh’er passer fint, og de andre dage ville du ønske, at du vidste, hvorfor remmen altid skærer i dine skulderpuder. Først og fremmest, selvom størrelsen er en given ting, er det kopstørrelsen, der for mange andre er en plage, hvor den perfekte størrelse BH stadig ikke føles ret meget tættere på sjælen.

Sådan måles din bh -størrelse

Derfor vil vi i denne artikel tale om, hvordan du måler bh -størrelse, så du perfekt kan prale med dine kurver uden at skulle gå igennem de tidligere problemer.

Sådan måles bh -størrelse?

Sådan måles din BH -størrelse 2

At bære en dyne bør ikke gøre dig så utilpas. BH’en er venlig hjælp til den fysiske nødvendighed, og det skal være lige så let som en tur i parken under en luftig sommeraften. Det er derfor, før vi begynder at forkæle os med de foretrukne slags, lad os tage et kig på måletrinene til en passende bh -størrelse.

Inden du starter, skal du kende den teknologi, der i dag giver dig mulighed for at bestemme din BH -størrelse sammen med kopperne gennem en simpel online BH -størrelse -lommeregner. Mange steder, såsom den anerkendte Victorias hemmelighed eller endda online lingeridestination, tilbyder Zivame dig denne fordel. Men igen, før vi vælger den luskede sti, har du stadig brug for et korrekt nummer til din størrelse. Sådan måler du dig selv til en bh:

 • Vi skulle bruge et ordentligt målebånd, de fleksible og en ikke-polstret bh til at starte processen. Fløj gennem dit skab og kig efter en bh, du føler er tættest på din perfekte pasform. En lille kop på bh’en vil ikke skade.
 • Tag nu målebåndet, mens du står foran et spejl, og tag det helt under dine gruber og gennem ryggen til forsiden, hvor endehjørnerne skal mødes. Målebåndslinjen skal være lige over remmen fastgjort til din kop, hvilket ville give dig den øvre båndstørrelse.
 • For at være præcis, bevæger vi os til underbåndet, som ligger lige under din kurve, membranområdet. Tag det samme spring, brug tapen fra din ryg og under dine arme og få dem til at mødes under bandet.
 • Hver gang får du et separat nummer, som du nu kan notere og derefter tilmelde dig størrelsesberegner, hvilket ville give dig din perfekte størrelse.
 • Prøv nu ved løst at tage hele bysteområdet til måling af bh -kopstørrelse. Få igen båndet til at gå gennem din ryg og saml dem foran. Sørg for, at båndet er på tværs af toppen af ​​brystet og indtager hele bredden. Nu for at beregne kopstørrelsen ved hjælp af simpel matematik og udlede tallet. Hvis dit øvre bånd var 38 tommer og det nederste var 36, er alt du skal gøre at trække de to bånd fra, og det resterende nummer bliver koppestørrelsen i alfabetisk rækkefølge. Så lige nu, med 38 og 36, vil forskellen være 2, og kopstørrelsen vil være B.

Punkter at huske:

hvordan man måler bryststørrelse 3

 • Det er altid at foretrække, at du beder om hjælp fra en anden person til at læse tallene, da du bøjer dig ned og læser dem, kan ændre koordinaterne.
 • Hvis vi får et ulige tal, er det rigtige at afrunde det til det næste lige tal.
 • Kopstørrelser og endda bh -størrelser ændres alt efter mønstre, slags og typer. Så hver bh -type giver muligvis ikke det samme resultat.
 • Du har en chance for at ændre fysisk nu og da, så en monteret bh sidste år er måske ikke en favorit i år, og det samme gælder. Fortsæt med at kontrollere din størrelse, når du føler dig utilpas.

Lidt flere tips:

 • Hvis du vil have den samme lydstyrke, skal du prøve at reducere koppens størrelse, og hvis du vil sænke lydstyrken, skal du gå en kop op.
 • Din bh passer korrekt uden huller og spild, og dit mærke sidder tæt.
 • Hvis din kop vælter over, og dit bånd passer perfekt, skal du tage en kop op. For eksempel fra 36 B, prøv at skifte til 36 C eller D i stedet for at købe 38B.
 • Hvis dit bånd føles stramt eller løst, og din kop sidder perfekt, kan du gå et bånd op (hvis det er stramt) og gå ned i en størrelse (hvis det er løst). For eksempel fra 36B, kan du prøve 34B og 38B.

Når du har den rigtige størrelse på, føler du dig komfortabel, tyndere, og der er ikke noget svulmende og dårligt passende tøj. Din kropsholdning er bedre, og den vægt, din bh bærer, er jævnt fordelt med den rigtige størrelse BH, så du ikke behøver at håndtere rygsmerter.

De fleste kvinder har den forkerte størrelse på, og det er ubehageligt. Mange undersøgelser har vist, at 80% af kvinderne bærer den forkerte bh -størrelse. Kvinder skal prale af deres skønhed, og kendskab til din buste måling sikrer, at du har den perfekte pasform på hver gang. Håber du nu ved, hvordan du måler buste størrelse derhjemme. Prøv denne gennemprøvede metode til at måle din BH -størrelse og brug nu den rigtige størrelse. Husk, at iført den rigtige størrelse får du dig generelt til at føle dig smuk.

Jeg håber, at ovenstående artikel vil hjælpe dig med at måle BH -størrelse. Læs denne artikel grundigt for at finde din korrekte bh -størrelse.