15 enkle indiske bæltespænde designs til mænd og kvinder

Bælter bruges i vid udstrækning af mænd i årtier. De hjælper med at holde bukserne eller jeansene ordentligt i taljen. Men med den bevægende trend er de enkle bælter også prydet med yndige spænder for at få det til at se fancy og stilfuldt ud. Det accepteres fra cowboy- eller piratgenerering til Michael Jackson -æraen i slutningen af ​​80’erne og indtil nu bærer det sit eget udtryk. Internettet tilbyder en sand mængde brugerdefinerede bæltespænder, der varierer så enormt, og det kan være ganske overvældende at vælge en enkelt til dig.

bæltespænder

Nyeste og forskellige typer spænder til bælter med billeder:

I denne artikel er samlinger af bæltespænder optaget til din viden.

1. Vintage læderbæltespænde:

vintage-læder-bæltespænde

Bæltespændesamling er en af ​​kunstværkerne i moderne tider. Folk fra forskellige aldre i verden forsøger at berige deres samling af spænder. Denne vintage læderbæltespænde er håndlavet med læderremme. Dette brune bælte passer perfekt til de forsølvede spænder. Dette håndlavede bæltespænde giver det klassiske look til dit outfit.

2. Mens Stars Wars Rebel Alliance bæltespænde:

stars-wars-rebel-alliance-bælte-spænde

Stars wars rebel alliance bæltespænde er håndlavet med sterlingsølv, og dette spænde er velegnet til sorte eller brune læderbælter, hvilket giver det stilfulde look til brugerne. Dette sølvspændebælte designet med et stykke metal og gør bæreren ret stolt.

3. Skallebæltespænder til teenagere:

kranium-bælte-spænde

Kraniespændet er en af ​​yndlingsspænderne for teenagere; bredt kan det bruges af alle aldre af mænd. Dette skallebæltespænde er det mest populære sælgende håndlavede bæltespænde på markedet. Dette bæltespænde er fantastisk at have på når som helst på året.

4. Herre turkis bæltespænde:

turkis-bælte-spænde

Formålet med at bære spænder til bæltet er nu lidt ændret i forhold til tidligere tid. Bæltespænder øger individets personlighed, og i dag findes utallige bæltespænder til mænd. Dette turkis designspænde er som et cowboyspænde; give den iøjnefaldende sølvfarve med turkis design. Du kan præsentere dette spænde som en gave til dine kære

5. Personligt indgraveret bæltespænde:

personligt-indgraveret-bæltespænde

Det personlige graverede bæltespænde er håndlavet med forgyldt materiale og velegnet til både mænd og kvinder.Dette indgraverede spænde giver et unikt look til brugerne. Disse spænder er den perfekte gave til enhver lejlighed.

6. Blanke sølvbæltespænder til mænd:

blank-bælte-spænde

Den unge generation afslører sig selv som vanvittige ved at bære flotte og tomme bæltespænder. Dette findes også i billig pris. Det håndlavede sølvspænde i sølv er perfekt til dine afslappede kostumer.

7. Sommerfuglebæltespænder til kvinder:

sommerfugl-bælte-spænde

Spænder, der er specialfremstillede, er nu mellem det mest moderne tilbehør, der bruges af kvinder såvel som mænd. Varianter af specialfremstillede bæltespænder er tilgængelige til kvinder. Det vidunderlige sommerfuglbæltespænde er dekoreret med sølvmateriale dekoreret med sommerfuglvinger, hvilket giver det stilfulde og attraktive look til brugeren

8. Boho bæltespænde:

boho-bælte-spænde

Boho bæltespænde håndlavet med naturlige materialer, og det var dekoreret med kontrastfarver, der giver en iøjnefaldende effekt. Spændet kan laves med ler, dekoreret med sten i forskellige former og størrelser. Halvædelstenene inkluderer koraller i uædlet metal og fuget i sort.

9. Cool Bullet Belt Buckle til drenge:

kugle-bælte-spænde

Disse kuglebæltespænder er designet med en række brændte kuglehoveder og Swarovski -krystaller. Hver kugle dimensioner og størrelser eller farver kan variere lidt på grund af egenskaberne ved deres håndlavede produkter. Denne kuglebæltespænde giver det seje look, så disse bæltespænder kaldes som et køligt bæltespænde.

10. Cirkelbæltespænde til kvinder:

cirkel-bælte-spænde-til-kvinder

Der findes forskellige typer bæltespænder, såsom tangspænde, snapspænde, klemmespænde osv. Dette cirkelbæltespænde er velegnet til alle slags tøj. Du kan bære dette bæltespænde til enhver lejlighed. Dette bæltespænde fås også i forskellige farver. Udover kvinders bælter var tilgængelige i mange materialer, stilarter og farver, er de ofte prydet med skinnende genstande som guld, sølv, turkis, diamanter osv..

11. Unikt plastikspænde til kvinder:

unik-plastik-spænde-til-kvinder

De unikke plastblå spænder er godt perfekte til pigerne, der er modebevidste med deres tilbehør. Dette lille søde look plastspænde vil give det kølige udseende, mens det er forbundet med hvide eller andre bløde farvebælter. Dette kan designes med messingstang og perfekt til retro-inspirerede kjoler og jakker og også lette frakker.

12. Sølvspændebælte:

sølv-bælte-spænde

Sølvbæltespænde bruges almindeligvis af både mænd og kvinder. Denne slags sølvbæltespænder giver følelsen af ​​stil og cool. Det kan designes med materialer i sterling sølv og dekoreres med masser af små blomstermotiver. Disse bæltespænder er velegnede til traditionelle og formelle dragter.

13. Holly Bow Buckle Belt:

holly-bow-spænde

Holly bow bæltespænde passer på en udskiftelig og justerbar bælterem, en sort bæltebånd er inkluderet i spænde, og den var dekoreret med koralsten, basismetallegeringen er galvaniseret i enten guld eller sølv og er sikret med en krog og øje med en dobbelt stang på hver side for at træde strimlen.

14. Moderigtigt bæltespænde:

moderigtigt bæltespænde

Folk gør også deres helt eget udsagn ved at bære spænderne. Når du har et specielt bæltespænde, kan du planlægge resten af ​​dit outfit omkring det, hvis du vil. Denne fashionable bæltespænde er velegnet til jeans og T-shirts med neutrale farver. Dette spænde er lavet med syninger og kan fås i forskellige farver.

15. Unikt sort spænde:

unik-sort-spænde

Disse forgyldte specialdesignede bæltespænder er indarbejdet i det sorte læder, der giver et unikt udseende for brugerne. Du kan bære disse spænder til dine afslappede og såvel som de formelle kjoler. Du kan også initialisere eller dine kære initial til spænde.

I dag bruger næsten ikke kun mænd, men også kvinder og børn seler i forskellige størrelser og stilarter. Spænderne er lavet af metal, kobber, fiber osv. Der er også smarte spænder til rådighed for de børn, der har designet tegneseriefigurer. Tilsvarende får kvinders bæltespænder også et smukt og designersyn. Så tag et passende bæltespænde for at klæde dit tilbehør smukt på.