15 Liste over bedste designerbælter til mænd og kvinder

Bælterne er de enkleste ting, der kan komme i vejen for at se godt ud. De er ikke kun de ting, der er til praktisk nytte, men også et godt bælte, som aldrig vil være ubemærket bemærket af nogen for dets evne til at intensivere udseende og gøre en sidste hånd. De er de afgørende elementer, der holder tingene enkle til alle former for slid. Med unikke teksturer og æstetik giver de liv i garderoben.

Bedste designerbælter til mænd og kvinder

Uanset om det er en raffineret formel påklædning eller et enkelt afslappet look, vil bælterne tjene den bedste nytte af garderoben, der understøtter de officielle møder samt afslappede fester udendørs.

Mest populære og stilfulde designerbælter til herrer og damer:

Her har vi listet nogle af de mest slidte designerbælter, der passer passende til påklædning ved enhver lejlighed, og som er bedst i sin klasse til en mænds og kvinders garderobe.

1. Designer Simple Mens Webbed Bælter:

Designer simple herrestøvler

Det vævede bælte af enhver art vil være det bedst egnede til sommeroutfittet og giver et afslappet look. Det vævede bælte vil give god tekstur til enhver påklædning. Det passer til buksernes kontrastfarver og også de normale i samme farve.

2. Brooks Brothers Seersucker Bælte til kvinder:

Brooks Brothers Seersucker bælte til kvinder

Leder du efter et lidt anderledes bælte til sommer? seersucker er en god idé at gå igennem. Det vil bedst passe til den stribede buks med lignende støttebredde. Det vil være det bedste par med fritidstøj og får et fantastisk look.

3. Dobbelt Gancini ruskindsseler til både mænd og kvinder:

Dobbelt Gancini ruskindsseler til både mænd og kvinder

Den sexede ruskind kommer ikke så billig, men dens bløde ruskind og funky emalje belægning på spænde vil fungere som den bedste del af festet. Så længe navy -suiten lever, vil dette bælte ikke være et kompromis med andre på markedet for at lave en elegant påklædning.

4. Lock-at-Me Bælte:

Lock-at-Me Bælte

Bæltet har blandet GG -logoet fra 60’erne med en mørk chokoladebrun læderrem, der gør det elegant at se ud. Bæltets prikken over i’et vil injicere nogle af de seriøse swaggers på enhver jeans, så din talje får et førsteklasses look.

5. Designer fjerkantet læderbælte:

Designer fjerkantet læderbælte

Leder du efter bæltets repertoire til en brun sko? Her er det perfekte match. Uanset om du ikke er formelt klædt på, vil det også være den nærmeste match til enhver brun sko, lejlighedsvis slid med den bedste farvekombination.

6. Gap Stripe Webbing Belt:

Gap Stripe Webbing Belt

Den lyse farvefarve i din talje vil nogle gange være en perfekt måde at adskille sig fra mængden denne vinter. Kortærmet skjorte, afslappede shorts og et korrekt par skandaler vil gøre den bedste afslappede påklædning med det budgetvenlige bælte.

7. Designer Western læderbælte:

Designer Western læderbælte

Top shop western bæltet er et dyrevenligt bælte, der er fremstillet med det holdbare polyurethan og spænde udskåret i metal. Det er meget iøjnefaldende og passer bedst til alt det afslappede tøj, svedtøj og ankelstøvler. Det er designet med det bedste håndværk, der vil imødekomme alle brugernes smag og generelt flot.

8. Kvinders designer Bri Bri Bri bælte:

Designer Bri Bri Bri Bælte til kvinder

Bri Bri Bri -bæltet er stilikonet for Kendall Jenners look. Den har et elegant udseende spænde fremstillet af guldfarvet metal og ægte sort læder. Den mindre version af Baby Bri Bri Bri er også tilgængelig på markedet. Det kommer også i både sølv- og guldfarver, hvilket får et elite -kig på festen.

9. Mænds kornet læderbælte:

Bælte i kornet læder til mænd

Dette bælte har et fedt stribet mønster, legende design med de smarte dristige farver. Dette har en bred vifte af hæfteklammer og budgetvenlig og ekstravagant. Det vil være det bedste match til de mørkegrå bukser. Det pænt teksturerede læder øger tiltrækningen på dig.

10. Klassisk designer læderbælte:

Klassisk designer læderbælte

Et slankt læderbælte med klassisk smagfuldt spænde vil altid være i dit arsenal, uanset hvor gammelt det er. Det er et vintage-inspireret spænde med et let aftageligt spænde og bytte federe til taljen. Det passer bedst med al den pakke, du har på. Dette vil udvide tiltrækningen af ​​seerne og give et enkelt elegant look og klassisk påklædning.

11. Hermes Designer Guld H -bælte til mænd:

Hermes Designer Guld H -bælte til mænd

Det storslåede og ikoniske fremragende H -bæltespænde fra Hermes får brugeren til ikke at ignorere selen. Det afgiver en endelig erklæring, når man kommer ind i et værelse. Det vil være et perfekt match til de gyldne ornamenter og giver en behagelig eliteklædning til seerne. De vil være den bedste passende til skræddersyede afslappede dragter til fester og arrangementer.

12. Stripe Web Belt:

Stripe webbælte

Bæltet med stribe vil være den bedste match til NATO urremmen. For at give et elegant look til den afslappede påklædning med de klædelige chinoshorts. Er du en urentusiast? Har du tid til at bruge lidt på linned, så gå til Stripe Web Belt, det vil give et elegant look og god påklædning.

13. Det robuste denimbælte:

Det robuste denimbælte

Det robuste denimbælte vil være fantastisk til en afslappet weekend med en jean eller andre arbejdstøj inspirerede kjoler. Det er lavet med 100% ægte tykt, robust hovedtøjslæder, der giver et forbedret påklædning ved lejlighederne, og det vil blive mere forstærket med de samme farvede sko.

14. Designers Summer Fabric Bælter til mænd:

Designers Summer Fabric Bælter til mænd

Til sommerens lysere kjolekoder, og det bliver lidt mere afslappet. Dit bælte skal også give mening i det. Dette lette stof som bomuldsvævningen eller en simpel grosgrain -tekstur vil være bedst at have på somre. Det vil også opfylde behovet for at kigge efter sommertøj og fritidstøj.

15. Det slanke vintage -bælte:

Det slanke vintage bælte

Vintage -butikkerne har det bedste tilbehør til at grave, hvilket er bælter. Det skal bemærkes, at ægte læder bruges, og det passer perfekt til dig. Disse slanke vintagebælter vil bedst være velegnede til jakkesæt såvel som bukser til fest. Dette vil være den bedste go-to`s for enhver tilfældigt syede linnedragter med skræddersyede ustrukturerede involverer. Det flettede læderbælte vil også have den samme effekt som de vintage designerbælter, der er mest foretrukne på nettet nu.

Skræddersyede fyre har oftere mange indvendige justeringer og bukser, der er justeret korrekt, så de passer til vores talje. Og nogle bukser har sløjfer til bæltet til at holde i sådanne tilfælde vil artiklen ovenfor være mest nyttig til at finde ud af det trendy topdesigners bælte, der passer til de forskellige lejligheder. Designerbælterne er et af de vigtige tilbehør, der forbedrer en persons påklædning og får et fuldstændigt look i dem.