20 nyeste designs af formelle bælter til mænd og kvinder i trend

Bælter kan fremstå som et problemfrit og lille tilbehør, men stol på os, de kan eskalere og definere ens udseende i høj grad. De professionelle rum giver stor betydning for udseende, og til dette kan de formelle bælter trække et outfit smart og elegant sammen. Hvis du er en person, der elsker fremragende detaljer, kan denne vejledning om formelle bælter være nyttig. Det være sig, hvis du er en person, der elsker at se stilfuld ud, eller selvom du er nybegynder og nybegynder, kan vores tips og samlinger om kvinders og herres formelle bælter gøre tricket. Lad os komme igang!

Stilfulde formelle bælter til mænd og kvinder inden for mode:

 • Liste over formelle bælter til herrer:
 • Liste over formelle bælter til kvinder:

Egenskaber ved formelle bælter:

Selvom der er varianter og designs af forskellige bælter, der kredser rundt på modemarkedet, tager du fejl, hvis du antager, at alle slags tilbehør kan passe godt til det formelle udseende, da disse formelle eller professionelle udseende har brug for præcision. En bestemt stil af påklædningssans lader os først hjælpe dig med de særlige træk eller egenskaber ved formelle bælter.

 • Først og fremmest at tjekke ud, mens du beslutter dig for formelle bælter, er spændet. Rammetype elegant metalspænde er det, der adskiller de formelle bælter fra casual og andre. Spændet er også fladere og pænere herinde.
 • De fleste af de formelle seler er omkring en tomme eller mere omfattende. I modsætning til formelle bælter er fritidsbælter tynde og kan komme i forskellige teksturer og mønstre, men vi leder efter et elegant, pænt design og fladt look.
 • Farven på det formelle bælte spiller også en væsentlig rolle. Sort eller brun er traditionelle farver, mens du vælger sådanne kjolebælter. Ellers indeholder det moderne look også farver som grå, brun og hvid.
 • Her er et tip: Prøv altid at matche dit spænde til din outfit farve eller sko læder farve; dette kan give et meget professionelt og formelt nyt dagsudseende.

Top og trendformelle bælter til Gentsins nyeste designs:

Da mænd har svært ved at se sig om efter det bedste for deres penge, kan du se på vores bedste mænds formelle bælter i forskellige designs. Vælg din bedste fra nedenstående liste.

1. Formelle læderbælter til mænd:

Formelle læderbælter til herrer

KØB NU

Dette Louis Philippe formelle bælte i sort og brun er en af ​​de mest eftertragtede sorter i de sidste to år. Læderbæltet leveres med en vendbar variant, som kan bruges på hver side i to farver. Dette flerfarvede formål er smart og trendy og giver mænd et værdigt og professionelt look i formelt slid.

 • Design: Sort og brunt vendbart læderbælte fra Louis Philippe
 • Materiale: Læder
 • Kropstype: Tynd, atletisk og muskuløs
 • Omsorg: Tør kun af med en tør klud for at fjerne støv.

2. Woodland formelle bælter:

Woodland formelle bælter

KØB NU

Den brunbrune farve er dejlig og elegant, som passer til de fleste formelle slidstøjfarver. Dette traditionelle tanbrune farveformelle bælte fra Woodland er en af ​​en type. Det giver problemfrit et elegant og eliteudseende, ideelt til yngre aldersgrupper, der foretrækker et pænt og rent.

 • Design: Woodland Tan Brown formel bælte
 • Materiale: Læder
 • Kropstype: Atletisk
 • Omsorg: Tør bæltet kun af med en tør klud for at fjerne støv.

3. Gucci G formelle mærkebælter:

Gucci G formelle mærkebælter

KØB NU

Gucci har også sit sortiment af mænds sorte formelle bælter, og vi vedder på, at det er uovertruffen. Bæltet leveres med et sammenlåsende spænde i G, der repræsenterer mærkets typografiske bogstav. Guccis mænds formelle bælte er et af de mest eftertragtede looks globalt med det ægte og førsteklasses læder og elite, sofistikerede og storhedslook. Dette er utvivlsomt et dejligt valg til high-end sammenkomster eller fester.

 • Design: Gucci sammenlåsende spænde G sort bælte
 • Materiale: ægte læder
 • Kropstype: Nogen som helst
 • Omsorg: Tør bæltet af i en tør klud, og opbevar det kun et pænt sted.

4. Levis Mens Designer formelle bælte:

Levis Herre Designer formelt bælte

KØB NU

Nu kan du få det dejlige formelle og professionelle look ubesværet selv med det lommevenlige, men alligevel førsteklasses Levis-bælte. Det brune solide herrebælte er et simpelt, men udsøgt og klassisk design, vi nogensinde er stødt på. Prøv dette til daglig brug, og det kan også se behageligt ud.

 • Design: Brun farve Levis Designer formel bælte
 • Materiale: Læder
 • Kropstype: Muskuløs og atletisk
 • Omsorg: Tør bæltet af med en ren og tør klud.

5. Sort Louis Philippe formel bælte:

Sort Louis Philippe formelt bælte

KØB NU

Mens det teksturerede bælte vokser populær dag for dag, har dette Louis Philippe sorte formelle bælte i geometrisk tekstur i vævet vores hjerte. Med det sorte selvdesign og den elegante stilerklæring elsker vi, hvordan dette læderbælte i sort kan gå meget godt med et overdådigt og storslået look, hvad enten det er til regelmæssige kontormøder eller fester og cocktailarrangementer.

 • Design: Sort tekstureret bælte fra Louis Philippe
 • Materiale: Læder
 • Kropstype: Atheltisk og trekantet
 • Omsorg: Tør selen kun af med en tør klud

6. Formelle seler med rullelås til mænd:

Rolling Lock formelle seler til mænd

Mænds formelle bælte design er ret populært for sit blandede spænde design. Dette spænde får et rullende låsemønster fremstillet af messing, zink og rhodiumbelægning. Kenneth Cole Reaction -selskabets læderbælte er et af de bedste holdbare seler at stole på.

7. Alfabetisk vintage formel bælte:

Alfabetisk vintage formelt bælte

Bæltet er et fantastisk design fra Hermes og er et ideelt bælte til formals. Bæltet får en almindelig sort tekstur, der giver et forenklet look over formaler. Bæltets spænde får en alfabetisk form med bogstavet H, som står for virksomheden.

8. Formelt bælte til omvendt pest til mænd:

Omvendt pest herre formelt bælte

Calvin Klein har altid givet mænd et mode -udseende med de spænde -designs, den bærer. Formelle bæltespænderdesign får her en omvendt match, som giver dig mulighed for at bære bæltet på fire forskellige måder. De enkle sorte bælter med et dejligt sølvspænde er en perfekt kombination til formelt slid.

9. Afgrænset formelt bælte:

Afgrænset formelt bælte

Formelle læderbælter giver bælterne og bæreren et nyt look, når de får et afgrænset design. Et design fra Nautical giver et lige blik. Bæltet er lavet med en polyesterfjer med tonet søm i kanterne for et behageligt greb og et omvendt sølvspænde.

10. Groft design formelt bælte:

Formelt bælte i groft design

Et omfattende design til mænds formelle læderbælte -design kommer med en medium bredde. Bæltet er også lavet med en ru struktur, der bærer et antikt messingspænde, der bærer virksomhedens navn, Hilfiger. Det robuste bælte leveres med importeret materiale til hård og hård brug.

11. Flat Buckle Formal Belt:

Fladt spænde formelt bælte

Beskedne læderbælter giver brugeren et overdådigt look i formelle formater, når de er fastgjort med formelle seler. Læderbæltet får et fladt spænde med stålmetal designet i det, med sit logo. Bæltet har også syet kantdesign for et rettet look.

12. Trio Strip formelt bælte:

Trio Strip formelt bælte

Et sort formelt bælte perfekt til enhver formel buks eller buks får en glat, men robust tekstur. Bæltekanten får små sting, hvilket giver et prikket look. Bæltets spænde får også tre stålstrimler med en stærk lås i taljen.

13. Minut plaid formelt bælte:

Minut plettet formelt bælte

De unge på markedet adopterer bredt formelle læderbælter med et bergdesign. De tykke læderbælter får minutkassedesign med et præget design og et enkelt stålbælte. Bæltets tykkelse gør den behagelig at have på hele dagen.

14. Rul over formelt bælte:

Rul over formelt bælte

Et nyt design i kategorien mænds formelle bælter er læder og har en ru rå tekstur. Bæltet får blå ruskindslæber på det glatte læderbælte for at få det til at se let funky ud. Det enkle bælte og to bælteholdere får det til at se mere avanceret ud til kontorer.

15. Dalidou formelle bælte:

Dalidou formelle bælte

Dalidou har altid givet de bedste kvalitetsbælter med et markeret design på en cirkulær værktøjsmæssig måde. Det sorte formelle bælte får en dobbeltsøm i kanterne med en lille vision for at gøre bæltet mere yndigt. Bæltet får også et vidunderligt spænde med karse -krydsdesign i stål.

Moderigtige og trendy modeller af formelle bælter til damer med billeder:

Lad os se på de bedste og stilfulde formelle bælte -designs til kvinder på mode.

1. Brede formelle bælter:

Brede formelle bælter

KØB NU

Dette formelle bælte med bred rem er både let på lommen og professionelt. For de kvinder, der regelmæssigt bærer formelt slid på kontorer, kan dette være et godt hverdagsbælte at prøve. Det giver et behageligt udseende samt et pænt og rent look.

 • Design: Brun farve Bred rem Formel bælte
 • Materiale: Læder
 • Kropstype: Tynd, timeglas
 • Omsorg: Tør bæltet kun af med en tør klud for at fjerne støv.

2. Tan struktureret formel bælte:

Tan struktureret formel bælte

KØB NU

Dette solbrune, lysebrune rustikke strukturelle formelle bælte har en spændelukning og et meget sassy og fedt look. Hvis du ikke er særlig glad for de sædvanlige sorte og brune farver og foretrækker at vælge noget unikt, dejligt, men professionelt, kan dette være et glimrende og ideelt valg. Prøv dette formelle taljebælte for at få den moderne, men stilfulde vibes på dit formelle slid.

 • Design: Brun lys farvebælte til lukning af spænder
 • Materiale: Polyurethan
 • Kropstype: Timeglas, pære og kurvet
 • Omsorg: Tør kun remmen af ​​med en ren og tør klud.

3. Tommy Hilfiger formelle seler:

Tommy Hilfiger formelle seler

KØB NU

Dette Tommy Hilfiger vendbare formelle bælte til kvinder er en af ​​de bedst sælgende varianter lige nu. Det sorte og grå farvebælte er vendbart og leveres med en skubben. Det giver et meget elite- og overdådigt look problemfrit, ideelt til high-end-fester, cocktailbegivenheder i formelt slid eller endda middagssamlinger med kontormøder.

 • Design: Sort og grå vendbart formelt bælte fra Tommy Hilfiger
 • Materiale: Læder
 • Kropstype: Tør kun remmen af ​​med en tør klud.
 • Omsorg: Tør kun remmen af ​​med en tør klud.

4. Brune slanke formelle bælter:

Brune slanke formelle bælter

KØB NU

Dette budgetvenlige formelle bælte i den slanke teksturerede rem er dejlig, ideel til moderne unge piger, der ikke ønsker en meget udadvendt og avanceret variant. Disse formelle bælter til damer giver piger og kvinder et kantet og elegant elegant look, men alligevel et pænt og professionelt værdigt look.

 • Design: Brun slank formel bælte
 • Materiale: Syntetisk
 • Kropstype: Tyndt, pære og æble
 • Omsorg: Tør kun remmen af ​​med en tør klud.

5. Formelle lærredsseler:

Formelle lærredsseler

KØB NU

Dette lærredsbælte til kvinder kan være tilstrækkeligt og se klassisk ud til halvformelle til afslappede og formelle look. Det formelle sorte lærredsbælte til piger og kvinder er ideelt til beslag og almindeligt fritidstøj til den yngre aldersgruppe. Det giver et let og behageligt udseende og kan bruges på formelt slid, kjoler og denim. Dette alsidige, alsidige bælte er et must-have for enhver kontorbesøgende.

 • Design: Sort lærred bælte
 • Materiale: Lærred
 • Kropstype: Curvy, Timeglas, Pære
 • Omsorg: Tør kun remmen af ​​med en ren og tør klud.

De formelle bælter til mænd og kvinder er et must-have for kontogængere eller professionelle. De kan være alsidige og nyttige til andre arrangementer såsom fester og sammenkomster for at give det værdige og rene pæne look. Hent din favorit, og prøv dem; du kan også lide dem.