9 Fantastiske flotte beslag til mænd og kvinder

En snor af læder eller læderlignende materiale, der bruges som et vigtigt unisex-tilbehør, der er mærket sammen med en skjorte og en bukse, der kaldes “bæltet”, bruger damer i dag et bælte som et juvelstykke, der bæres som et hoftesmykke på toppen af en vestlig kjole. For at tilføje variation til en almindelig fleksibel rem er nogle forbløffende designs fremstillet ved hjælp af fantastiske studded bælte designs.

Nyeste og stilfulde nitterbælter til herrer og damer:

For at få et overblik over de nyeste topdesign vil denne artikel være nyttig til at kende dem. Her er top 9 beslagsbæltet design til kvinder og mænd.

1. Metal Pyramid Studded Men Black Leather Belt:

Metal Pyramid Studded Men Black Leather Belt

Lille pyramiddesign lavet af skinnende metal, det gøres mere attraktivt ved at klæbe dem til et sort læderbælte. Generelt er skinnende pyramiddesign fremstillet af hvidt sølvmetal samt af sortmetal.

2. Metal Cone Men’s Studded Leather Belts:

Metal Cone mænds besatte læderbælter

Dette er en anden sej variation givet til enkel metalstruktur, som derefter overlimes til bæltet på en trerækket måde. Normalt er sort en universel farve, der passer godt til al slags farverigt tøj. Keglens størrelse er normalt omkring 1-2 mm.

3. Farverig firkantet plast besat kvinder bælte:

Farverigt Kvadratisk Plast Studded Kvinder Bælte

Denne iøjnefaldende farverige firkantede plaststruktur bruges på en innovativ måde ved at bruge dem sammen med det enkle læder- eller syntetiske læderbælte. Firkantens størrelse er inden for 1 mm, da en række af disse farverige metaller er limet på bæltet.

4. Multi-Design Metal Studded Brown Leather Punk Unisex Bælte:

Multi-design metal besat brun læder punk unisex bælte

I dette punkbælte bruges forskellige designede metalstrukturer til at designe dette beslag. Kombinationen af ​​cirkulær, trekant, pyramide og formet metal bruges til at skabe et innovativt design rundt om bæltet.

5. Hot Red Pyramid Studded Belts for Women:

Hot Red Pyramid Studded Belts til kvinder

Den varme røde farve er den mest populære og foretrukne farve for teenagepiger samt for damer. Denne type farvet bælte passer godt til en simpel almindelig top og et par jeans. Bæltets bredde er omkring 2 cm.

6. Golden Heart Studded White Women Belt:

Golden Heart Studded White Women Belt

Dette er endnu et yndlingsdesign til alle piger og damer. Den søde gyldne hjerteformede metalstruktur er limet omkring et hvidt læderbælte. Kontrastfarven Hvid og guld er en fabelagtig kombination.

7. Mirror Studded Golden Women Belt:

Mirror Studded Golden Women Bælte

Denne smukke etniske design, der er lavet af runde spejle, er bestemt et godt stykke håndværk, der kaster designernes kreativitet. Spejlene er besat omkring det gyldne bælte med gyldne trådarbejde, der løber rundt om kanterne af disse spejle. Denne type bælte vil gå med en beskåret jean og syntetisk top.

8. Jewel Ivory Vintage Women Studded Belts:

Jewel Ivory Vintage Kvinder Studded Bælter

Dette elfenbenskædebælte bruges almindeligt af indiske damer under enhver festlig lejlighed samt tilføjer ekstra nåde til en kjole ved at bære dem oven på kjolen, der løber rundt i hofteområdet. Elfenbens kædebæltet er fremhævet med rækkæde design og stenværkskæde fastgjort i den nederste ende af bæltet.

9. falmet læder guld besat mænd bælte:

Falmet læder guld besat mænds bælte

Det falmede brune læderbælte er et obligatorisk tilbehør, der ses i alle mænds garderobe. På grund af sit vintage look ser bæltet meget rigt og unikt ud fra de sædvanlige designbælter. Bæltet er fremhævet med små cirkulære metalringe, der skaber et mellemrum mellem bæltet.

Afhængigt af typen af ​​lejlighed kan beslagsbælter design bæres. Til det er det på høje tid at begynde at samle design af nitterbælter i din garderobe, som omfatter både mænd og kvinder. Punkbæltet er bedst egnet som festbælte på grund af dets skinnende og seje design. Falmede vintagebælter kan bruges som semi-formelle eller fritidstøj afhængigt af tøjets type.