Top 19 remme mærkenavne til kvinder og mænd i Indien 2021

Mange mennesker betragter bælter som blot redskaber til at holde deres bukser på plads. For os er bælter meget mere! De er heroiske modetilbehør, der kan forvandle selv et kedeligt outfit til et statement -ensemble. Fra at sikre vores bundslid til at fremhæve taljen og endda repræsentere vores personligheder, gør bælter meget magi, end man nogensinde kan tro. Vær dog advaret om, at billige bælter af lav kvalitet kan gøre det totalt modsatte og ødelægge hele dit look. Det er altid klogt at investere i mindst et godt stykke, der holder længe og ser godt ud! For at hjælpe dig med at købe bedre har vi sammensat oplysninger om 20 bæltemærker til mænd og kvinder. Læs med for at beslutte, hvilket af disse navne du tager hjem næste!

bælte mærker

Hvilke mærkebælter er populære i Indien?

Når man taler om mærkebælter, er der en del internationale mærker som Versace, Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Saint Laurent, Hermes, Moschino etc., der tilbyder skræddersyede luksusstykker. De er ret dyre og kan være uden for rækkevidde for mange kunder i vores land. Bare rolig; vi dækkede dem også i artiklen for at tilfredsstille mærkeloyalisterne!

Heldigvis tilbyder mange indiske og globale mærker forskellige kvalitets- og stilfulde bælter, der ikke brænder hul i lommen. Nogle af de store spillere på det indiske bæltemarked er:

  • Tommy Hilfiger
  • Levi’s
  • Van Heusen
  • Allen Solly
  • Lee Cooper
  • Wrangler
  • H & M
  • Og mange flere lokale mærker.

Seneste og berømte mærkebælter til kvinder og mænd:

Lad os se på de bedste og populære bæltemærker på markedet for herrer og damer.

1. Salvatore Ferragamo:

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo er et italiensk designermærke, der blev lanceret i 1928, kendt for sit innovative fodtøj. Bortset fra at lave high-end, eksotiske lædersko, er dette mærke også begyndt at fremstille luksus modeprodukter som bælter, tasker osv. Salvatore Ferragamo bælter er meget høje priser og starter fra 700 hundrede dollars. De har typisk minimalistiske designs, ideelle til styling på forskellige outfits.

Nøglefunktioner i Salvatore Ferragamo Bælter: Minimalistiske og kantede designs, logospænder, ægte kalveskind, neutrale farveindstillinger i sort, hvid, rød, brun osv..

2. Versace Bælte:

Versace bælte

Versace er et af de dyreste bæltemærker i verden, grundlagt af Gianni Versace i 1978. Man kan identificere et Versace -produkt ud fra det berømte Medusa -hovedlogo og naturligvis dets påfaldende forskellige mønstre. Versace bælter er lavet af ægte læder med fremragende detaljer på spænderne. Du kan forvente mange prangende designs i barokstil fra dette mærke.

Nøglefunktioner i Versace bælter: Guldtonet hardware, Medusa-logo, flamboyante designs, sikkerhedskode på indersiden af ​​bæltet for ægthed.

3. Gucci:

Gucci

Gucci er et italiensk mærke, som Guccio Gucci grundlagde i år 1920. Selvom det startede som en luksusproducent af bagage og rejsevarer, vovede det langsomt ind i modebranchen. Gucci er et af de mest eftertragtede mærker af mange modepåvirkere i verden, der gør det til et punkt at eje mindst et bælte fra etiketten for dets forbindelse med luksus og eksklusivitet.

Nøglefunktioner i Gucci -bælter: Slanke, minimale designs, Signatur dobbelt G -logoet, tilføjede udsmykninger som perler, sten og flere farveindstillinger.

4. Dolce og Gabbana:

Dolce og Gabbana

Dolce og Gabbana er et premium italiensk mærke, der startede i 1982 og senere udvidede sig til forskellige dele af verden. Det er genkendeligt med det ikoniske ‘DG’ -logo på alt dets tilbehør, herunder bælterne. DG -bælter er ret trendy og designet til stilfulde og moderne kvinder. Du vil også blive begejstret for at finde nogle pastelfarver, blingede udsmykninger, prangende spænder og dyreprint i sin enorme samling af bælter til kvinder.

Nøglefunktioner i Dolce og Gabbana bælter: Prangende spænder, fed print og design, blanke metalliske detaljer, ikonisk DG-logo, hjerteformede spænder i antik finish.

5. Prada bælter:

Prada bælter

Prada er et italiensk mærke, der er kendt for sit excentriske design og luksusvarer. Bortset fra at lave håndtasker, parfume og beklædning kan Prada også prale af en dejlig samling læderbælter til mænd og kvinder. Vær forberedt på at udforske mange nye designs og mønstre som forfængelighedsselen med etuiet, nylonbånd, elastik og overdimensionerede stropper. De høje raketter kan give dig et chok, men folkens, det er en Prada, du kommer hjem!

Nøglefunktioner i Prada -bælter: Læder i premium kvalitet, signaturmetal trekant, emaljerede spænder, stofposer, nylonstropper.

6. Kenneth Cole reaktionsbælter:

Kenneth Cole reaktionsbælter

De gode remme -mærker inkluderer navnet Kenneth Cole Reaction. Hovedattraktionen ved de designs, den giver, er, at selerne er vendbare. Bælterne designet af virksomheden er meget tilfredse med bukser og jeans i enhver farve og er elskede af mænd på grund af deres kvalitet.

7. B-lav Bæltet:

B-lav Bæltet

Et luksuriøst selskab i selen i køen med mærkebælter er B-lavbæltet i Amerika. Det giver din personlighed et luksuriøst og afslørende look, når det bæres til særlige lejligheder. De beskæftiger sig med fashionable bælter af læder, de designer bælterne med attraktive designs besat med diamanter og andre charme.

8. Paul Smith:

Paul Smith

Paul Smith består af det fede design og de stærke farver bælte og har en bred vifte af hæfteklammer og billigere bælter. Når de bæres med mørke bukser eller jeans af mænd, får disse bælter dem til at se fantastiske og smukke ud.

9. Melamed bælter:

Melamed Bælter

Ifølge den seneste trend har Melamed været i modebranchen og givet sit bedste design til bælter og andet kvinders tilbehør. Det er et glimrende bæltemærke, der giver moderigtigt og enkelt bælte design til somre og fester. Deres nye design af et bælte lavet i silke med en sløjfe blev for nylig båret i modeshowet om somre i Paris.

10. Armani Collezioni:

Armani Collezioni

Armani Collezioni har givet moderigtige bæltedesigner med forskellige materialer til de unge kvinder til at dekorere sig selv. Det nyeste bælte -design lavet af polyester og fløjl giver det et charmerende look over korte kjoler eller Capri. I betragtning af et diamantlignende design stjæler bæltet hjertet af college-piger til fester.

11. Emilio Pucci:

Emilio Pucci

Talt på listen over de ti bedste bælte mærker har Emilio Pucci fanget flere kvinders hjerter uden alder, mod de designs, den har skåret. Designet fra Fiorentina Maison har altid et tema til fester, der giver symboler relateret til forskellige arbejdsfelter osv. De bruger ægte læder til at danne forskellige mønstre med sterlingsølv eller legering til spænderne.

12. Miu Miu:

Miu Miu

De gode bæltemærker inkluderer navnet Miu Miu i Italien. Hovedattraktionen ved de designs, den giver, er, at den bruger originalt læder, der giver forskellige designs. Bælterne designet af virksomheden er meget tilfredse med skinny jeans og Capri. Det bruges også bredt på korte kjoler for at give et sensuelt blik.

13. Akris Punto læderbælter:

Akris Punto læderbælter

Akris Punto, et læderbæltemærke beliggende i Schweiz, giver sofistikerede og enkle bæltedesign lavet af originalt læder til kvinder. De forskellige nuancer, de giver dig i farver, får dig til at blive skør at vælge imellem til dit outfit.

14. Hermes Entriviere:

Hermes Entriviere

Hermes Entriviere er optaget på listen over de ti bedste bæltemærker og har fanget flere mænds hjerter uden alder, mod de designs, den har skåret. De bruger ægte læder til at danne forskellige mønstre med sterling sølv eller legering til spænderne. Dens klassiske stil og farver tiltrækker de fleste mænd i høj klasse.

15. Behnaz Sarafpour:

Behnaz Sarafpour

En ung dame fra New York er nu de berømte bæltemærker med sine fantastiske designs i bælter. Hun har vundet flere priser for sine fantastiske designs. Hendes seneste design var et justerbart bælte med et sølvskinnende spændebælte. Spændet har flere kurvede modeller, der giver det et fantastisk look, ikke-formelt og casual.

16. Temperley London:

Temperley London

Et firma, der giver mode en ny definition, Temperley London har tilbudt moderne og trendy bælter siden 2000. Virksomheden har en toprangering på listen over bæltemærker og har givet flere bælte-designs fra rent læder, fløjl, bomuld, polyester osv. showramper er blevet prydet med selerne designet af dette firma og har taget mode til et nyt niveau.

17. Yves Saint Laurent:

Yves Saint Laurent

Etableret i Paris, modebyen, i 1961, har det givet modeindustrien nye tendenser inden for bælter og andet tilbehør. Virksomheden har arbejdet med kvinders seneste krav og har givet flere fantastiske bælte -designs af læder og andre materialer.

18. Anne Klein:

Anne Klein

Anne Klein er de bedste bæltemærker i Amerika. Ændringen i modetrends har altid givet kvinder et nyt og trendy look til at elske deres kroppe. Det bælte -design, det har givet, har givet dem de førende bælteudbydere for året 2016.

19. Ralph Lauren:

Ralph Lauren

Ralph Lauren har været de bedste bæltemærker for funky og designerbælter. Med læder, metal, stof og andre materialer har det altid givet outfitsne et delikat look til fester, rød løber, officielt slid osv. Det moderne look kan opnås med virksomhedens bælter til et nyt ikonisk look til dine jeans, vintage tøj, sommertøj osv.

Derfor, ligesom mændene er meget glade for selerne, tager de på. Kvinderne har også givet bælterne et nyt image i tilbehøret. Mærkebælterne er set i garderoberne hos flere kvinder og mænd, der elsker at have fashionable genstande i deres samling. De bedste remme mærker kan ses i modetrends på den røde løber.