9 Smukke designs i korte længdebluser til damer

Kort bluse til kvinder er kort i længden, og den giver også et sexet udseende. Den korte bluse ser fantastisk ud at have på, og den kan have mange former i nakken. Kort bluse kan bæres med saree og chaniya choli. Korte blusedesign er vidunderlige og ser bedst ud med chiffon og net saree. Normalt er den kun i kortærmet. Du finder mange nye mønstre i kort bluse, så det ikke keder sig at have på. Men hvis du vil have noget nyt, kan du også have en færdigbluse.

Seneste korte blusedesign til stilfuldt look:

Her er de 9 enkle designermønster damebluser med kort størrelse.

1. Netbluse med korte ærmer:

Bluse med korte ærmer

Dette er en smuk bluse med korte ærmer i blå farve. Den er i netstof og ser også tung ud. Disse typer bluser vælges at have på i ægteskabsfunktioner. Det er enkelt og sødt. Det skildrer brugerens ligetil karakter.

2. Dame kort bluse:

Kort bluse til damer

Det er en gylden farve kort bluse til damer. Det har også smukt tryk. Denne bluse passer godt til lyse farver. Denne farve er meget i trend i dag. Den er flot syet og får et smukt mønster på skulderen. Damer vil se smukke ud i dette.

3. skinnende kortærmet bluse:

Glitrende kortærmet bluse

Det er rød i farven skinnende stof kort bluse. Dette materiale har et træk ved at skinne. Rød farvebluse vil give et godt match med kontrast lys farve. Den skinnende bluse skal bruges om natten, så den får dig til at skinne. Dette materiale vil fange folks øjne.

4. Stilfuld kort ærmeløs bluse:

Stilfuld kort ærmeløs bluse

Hvis du vil have et stilfuldt mønster i din bluse, kan du vælge dette. Det har et fantastisk mønster på begge sider. Det er den ærmeløse og dybe hals på begge sider. Det vil se smukt ud på slanke damer og fremstå som herligt med smuk saree.

5. Kort bluse med langærmet:

Kort bluse med langærmet

Dette er virkelig sexet kort bluse med fuld ærme, og damen ser ud, er varm i en hvid bluse. Dette er et ultra sanseligt mønster i bluse. Sådan et fantastisk mønster udføres på ærmer og hele blusen, at man vil elske det, så snart man ser det.

6. Designer kortærmet bluse:

Designer kortærmet bluse

Det er et designerstykke af den korte bluse og ser fantastisk ud med designer saree. Det har halsmønster i denne bluse, og der udføres også sofistikeret broderiarbejde på det. Designerbluse er designet til en særlig lejlighed for at få dig til at føle dig speciel.

7. Kortærmet bluse med halsmønster:

Kortærmet bluse med halsmønster

En broach som en sol er fastgjort på bagsiden af ​​nakken. En fantastisk form er givet på bagsiden og ser endda fejlfri ud. Denne type bluse er nyttig til familiefunktioner. Designet er sådan, at det vil se attraktivt og dragende ud. Damer vil se vidunderligt ud i denne bluse.

8. Kort bluse med Zardosi Work:

Kort bluse med Zardosi Work

Denne korte bluse har zardosi -arbejde på ryggen og strimler som spaghetti. Rygarbejdet er udført tungt med et rigt udseende. Det vil se fantastisk ud, når damer pryder hende med trendy smykker og tung saree. Blusen vil bevare folks interesse og opmærksomhed.

9. Lusty Short Blouse:

Lusty kort bluse

Denne bluse har et design på en sådan måde, at din krop forbliver åben. Det har den sexede grimehals i tynde striber. Tungt støv vil være synligt i denne bluse. Denne bluse kan bruges som festtøj. Nygifte kvinder kan tage hjælp af denne bluse for at tiltrække sin mand.

Korte blusedesign er lystne og fascinerende. Designet af kort bluse stjæler folks hjerte. Det er meget behageligt og skaber glæde. Korte bluser er forførende, der hjælper med at genopfriske dit forhold til din livspartner. Du kan også give et nyt mønster på ærme og hals. Det er værd at bære det i et specielt øjeblik.