Top 20 populære samling af flotte blusedesign i 2021

Har du lige fået dig en helt ny saree? Er du i tvivl om, hvordan du skal style det? Stol trygt på! Vi har noget stor modeinspiration til dig i denne artikel, som viser nogle af de nyeste Fancy Blouse Designs. Disse bluser er et øjeblikkeligt hit hos damer, der er meget bestemte om at bære noget unikt til enhver lejlighed. Med de nyeste snit, tekstiler, teksturer og snørebånd vil Fancy bluser helt sikkert stjæle dit hjerte. De er velegnede til alle aldersgrupper og fungerer ganske godt med mere end en saree. Inden du beslutter dig for et forældet design, skal du tjekke disse smarte sareer med blusedesign for at følge med i trenderne!

I dag er tendensen, hvor sareerne ikke får meget arbejde med snørebånd, sten og anden charme. Enkle almindelige, dobbeltfarvede, trykte Patola osv. Får funky blusedesign til et værdigt udseende. Følgende er et par drastiske designs af flotte bluser, der passer til dine garderober.

Funktioner af Fancy Blouses:

Ordet “Fancy” betyder kreativitet, originalitet og fantasi. Så ved du hvad du kan forvente af disse flotte bluser. Nogle af de bedste træk ved disse cholis er som følger:

 • Designere bruger flotte bluser som en måde at udtrykke deres kunstneriske natur på. Det er derfor, vi ser en masse legende ideer.
 • Disse bluser er en perfekt blanding af forskellige materialer og teknikker til at skabe et fantastisk mesterværk.
 • De tilbyder et uventet twist til den almindelige bluse for et off-beat mønster.
 • Du kan se kommende designs og modeller i flotte bluser, som er stærkt inspireret af Celeb -mode.
 • Fancy bluser henvender sig til forskellige typer publikum og spænder fra dristige designs til beskedne mønstre uden at gå på kompromis med oomph -faktoren.

Smukke blusedesign til flotte sareer med billeder:

Her er de bedste modeller af smarte bluser til Ramp Look.

1. Patch og Stone Work Fancy blusemønster:

Patch and Stone Work Fancy blusemønster

Kvinderne i middelalderen vælger stærkt en silkeblød blusedesign til sareer med forreste halsarbejde. Den forreste hals kommer i strik med diamanter, små perler og patches for at danne et lækkert halvcirkelformet blusehalsdesign. Bagsiden er efterladt glat med et kontrast enkelt rundt design. Designet er også kendt som Bandhej Bharat design eller Gamthi work design.

 • Blusedesign: Creme og rød fancy broderet bluse
 • Materiale: Chinon

2. Diamond Back Blouse Design:

Diamant rygbluse design

Net og bomuldssilke er en vidunderlig kombination af en enestående bluse. Brokadesilkeblusen har netærmer og netdesign bagved. Nettet er bundet op til enderne med en stor perle, der danner en diamantform. Knibearbejdet i nettet, der danner diamanten, ligner også to buer, der er fastgjort til hinanden.

 • Blusedesign: Grøn fancy bluse med bånd i båndet
 • Materiale: Net og Brasso

3. Bluse med en kantgrænse:

Bluse i den ene side

En ganske berømt brudebeklædning, de nyeste fancy blusedesigner er den med et enkelt blondedesign. Blusens bagside har et V -design med en simpel bluse på den ene side, mens den anden side giver et blondedesign fra skulderen til taljen. Den anden side af blusen er efterladt glat for et sofistikeret look af sareen.

 • Blusedesign: Rød fancy bluse med dyb V -ryg
 • Materiale: Georgette

4. Ovular Bow Net Blouse:

Ovulær sløjfe -bluse

Et lækkert design med bluse i ryggen på halsen inkluderer et design lavet af nettet. Den sorte bluse får gennemsigtig ryg, der danner et cirkulært mønster bagved med et sløjfe bundet design for enden på taljen. Det giver et elegant look på almindelige silkesareer. Designet udføres bredt på net sarees eller chiffon sarees til en lille lejlighed.

 • Blusedesign: Sort net -bluse med ryg
 • Materiale: Net

5. Ærmeløs design med høj hals:

Ærmeløs design med høj hals

Et lækkert designerblusestykke til bryllupper er det nye flotte blusedesign lavet i fløjl og prydet med sølvplaster og murværk. Den flaskegrønne fløjl er givet i en sølv- og netbelægning for en høj halseffekt med et ærmeløst design. Halsdelen er også designet til at gøre den tung.

 • Blusedesign: Blågrøn Fancy designerbluse med stenarbejde
 • Materiale: Net og fløjl

6. Enkel gylden brokadebluse:

Enkel gylden brokadebluse

Vil du have et forenklet look! Tunge eller lette sareer ville være et godt match til de gyldne brokadebluser. Det enkle bluse -fancy design er designet med et sekskantet rygdesign, der er dybt for et glamourøst look på enhver saree. Det giver sareen et perfekt look ved en lille lejlighed. Den gyldne brokadebluse er bedst på Patola sarees, Pattu Sarees, sela og bandhani.

 • Blusedesign: Guldfarve Fancy brokadebluse med Dori
 • Materiale: Brokade

7. Design i forreste kædebluse:

Blusedesign foran

Et anderledes design, der er vedtaget til en fancy saree -bluse med halsudskæring, kommer med et bomuldssilkemateriale. Blusen har en mindre krave og et cirkulært falddesign bagved. Blusens forside har en kædeåbning til et jakkelook i fester. Sådanne blusedesign er bedst til sareer lavet af bomuld eller silke og har en side trykt palla for at gøre designet synligt.

 • Blusedesign: Peach Fancy designerbluse med lynlås foran
 • Materiale: Georgette

8. Ærmeløs bluse:

Ærmeløs bluse

Vil du have et fedt look til en almindelig saree med en skinnende kant! En sort saree i nettet får et design, der betragtes som de indiske fancy blusedesigner. Blusen er givet netmateriale på toppen, hvilket giver et falddesign ved halsen. Skuldrene og ryggen er golde for at gøre huden synlig.

 • Blusedesign: Sort Fancy bluse med høj hals
 • Materiale: Net og fløjl

9. Maharashtrian Fancy Blouse Design:

Maharashtrian Fancy bluse design

Et ganske velkendt design i de flotte blusedesigner er blusen, der bærer en sløjfe for enden foran. Ærmerne har også et Puff -design, som gør det mere yndigt. Blusen får også en dyb hals foran og bag med et sekskantet design. Designet er generelt lavet af silkebomuld eller silkemateriale for at tillade kurverne i midten.

 • Blusedesign: Pink blomsterprint Fancy bluse i Maharashtrian -stil
 • Materiale: Crepe

10. Blomsterprint Brocade -bluse:

Blusetryk med brokadeprint

Lehenga -designs er nu populære med en brokadebluse med blomsterprint. På forsiden af ​​de nyeste flotte blusedesign er der et pakkedesign til halsen ligner en skjorte med krave. Blusens bagside har et firkantet design, der efterlader brede bælter ved siden af. Det giver bagsiden af ​​enhver slank pige et attraktivt udseende. Dette er et af de nyeste blusedesign til smarte sareer.

 • Blusedesign: Blomstret printet fancy bluse i afgrødestil
 • Materiale: Bomuld

11. Deep V -blusedesign:

Deep V bluse design

Almindelige sareer matcher bedst med skinnende sorte, gyldne eller sølvbluser for et smadrende look. Den sorte bluse her får en dyb V -hals foran og bagpå. Det giver et dejligt udseende til spaltningen for et sexet udseende, selvom det er enkelt i designet. Designet er bredt slidt over halve sareemønstre for let at vise frontdesignet. Prøv disse dristige blusemønstre til smarte sareer, hvis du er sikker på din krop.

 • Blusedesign: Sort Brasserie Style Fancy bluse
 • Materiale: Net, Shimmer

12. Patch Work Design:

Patchwork design

Patchwork har altid givet de tunge Patola sarees et godt udsyn. Dette nye flotte blusemønster har et simpelt sekskantet rygdesign, når det er besat med patchwork giver et elegant look. Det smarte silkebløde saree -blusemønster kommer med mangopatches og andre bittesmå guld charms med gyldne blonder ved ærmerne. Brudene foretrækker også designet til deres ægteskabsfunktioner til et tungt designertøj.

 • Blusedesign: Rød fancy brudebluse med patchwork
 • Materiale: Silke

13. Perlegrænsebluse:

Bluse med perler

Perler giver mønsteret på enhver bluse et udtværet look. Lignende fancy blusedesign til sareer, der er yderst selektive for lyse farver, er lavet med gyldne perler og patches. Blusens bagside giver et grydesign, der har grænsen til perler sammen med ærmerne. Det lille mønsterdesign tilføjer også sin skønhed. Designet er bedst egnet på sareer og lehengas i silke eller chiffon med en medicinsk kant, der ligner blusedesign.

 • Blusedesign: Hvid rå silke Fancy Pearl arbejdsbluse
 • Materiale: Rå silke

14. Blusedesign med dobbelt streng:

Blusedesign med dobbelt snor

Den gyldne bluse ville være et perfekt match til enhver kantet saree. En silkebluse i gylden, når den får et snoredesign bag, giver et rygende lækkert blusedesign 2019. Blusens forside får et cirkulært design, mens ryggen er bar. Slanke kvinder bærer i vid udstrækning dette design til bryllupper.

 • Blusedesign: Guldfarve Fancy rygløs bluse
 • Materiale: Glimmer

15. Blusebluse -design:

Bluse design med blonder

En simpel flerfarvet saree giver et lime-touch med sølvbluse. Det smarte saree -bluse -design i ryggen er skabt med snørebånd i blomsterdesign. Ryggen er designet med en enkelt blonder, der også bæres på skuldrene som ærmer. Det er det bedste festslid -look. Patch -blonderne fås også i mangosnit, cirkulære vægtstængedesigner og mere.

 • Blusedesign: Guldfarve Fancy rygløs bluse
 • Materiale: Glimmer

16. Bluse med halterneck:

Bluse i halsen bikini

En almindelig lyserød saree med strikkede cirkler på silke var på den røde løber med et højt oplyst fancy blusedesign. Blusen får et skinnende materiale med bikinidesign. Den kommer ikke med ærmer, men med enkle bånd, der er bundet i nakken, så ryggen er åben og synlig. Det er simpelthen lavet med et firkantet belægning fastgjort med to halsstriber.

 • Blusedesign: Lilla bluse med halterneck
 • Materiale: Pailletter

17. Sjalbluse Lehenga Design:

Sjalbluse Lehenga Design

Et fejlfrit blusedesign viralt blandt teenagere til bryllupper er det sjalinspirerede blusedesign. Blusen har en passende hudtilpasning med et lag chiffon eller mild silke på med søde fejl. Toppen får også sølvglansende charme for at give den et delikat look. Designet kan bæres på designer lehengas til receptioner.

 • Blusedesign: Cream Cape Style Fancy bluse
 • Materiale: Chiffon

18. Bluse uden skulder:

Off Shoulder Bluse

De kvinder, der er modebevidste, anvender i vid udstrækning blusedesignet med off-shoulder ærmer. De flotte blusedesigner til sareer med en bred kant får et dybt læbeskåret design foran og bagpå med off-shoulder ærmer i lille knivspidsmønster, der passer til enhver fest eller bryllup.

 • Blusedesign: Sort bluse uden skulder
 • Materiale: Crepe

19. Bikini bluse design:

Bikini bluse design

Intet ville se overdådigt ud med en net saree undtagen den bikinidesignede bluse med akvarelstriben på skulderen. Sølvblusen er indlejret i sølvperler for et designer look. Det giver et brunch -look til brystmønsteret til enhver fest i et højt samfund. Det er det mest ventede design til røde løber.

 • Blusedesign: Sølv Paillet Stropløs Fancy Bluse
 • Materiale: Paillet

20. Baghalsbladdesign:

Design på bagsiden af ​​halsbladet

Et brudelook er muligt, når den enkle silkebluse i pink giver et smukt præg med puffærmer og dybt bladmønster. Bagsiden er pyntet med sten, perler og gyldne snore, der giver spektakulære designs at bære til et bryllup.

 • Blusedesign: Pink Fancy Maggam Work -bluse
 • Materiale: Bomulds silke

Oprindeligt blev de flotte bluser dekoreret bare med dobbeltfarvede snørebånd eller simple gyldne og sølvblonder. Men med ændringerne i modeindustrien, er snørebåndene nu erstattet med diamantstensnore, patch-designs, dobbeltfarvede snørebånd og meget mere. Sammen med ryg- og halsdesignet får ærmerne også fantastiske snit og mønstre, som også gælder for ærmeløse bluser.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80