15 modern ujjatlan blúz minták katalógusa 2021 -ben

Az ujjatlan blúzok egyre népszerűbbek az utóbbi időben. Ezek a blúzok a legkényelmesebb indiai női ruházati lehetőségek, és szinte minden Bhartiya Nari sportol. Ez a blúz számos tervezési mintát követ, és a legjobbak közül néhányat ebben a cikkben mutatunk be, csak neked.

Vonzó ujjatlan blúz tervek Sareeshez képekkel:

Manapság az ujjatlan blúzok az egyik legnépszerűbb és legdivatosabb dizájn. Ez a cikk különböző ujjatlan blúzmintákat tartalmaz a sarees számára, képekkel az Ön számára, bármilyen alkalomra alkalmas.

1. Formális ujjatlan blúz kialakítás:

Ujjatlan blúz minták

Láttad már ezt a különleges designer blúzt? Valószínűleg nem. Ez az egyik legjobb megjelenésű ruházati cikk, amely az ujjatlan blúz minták alá tartozik. Ez a blúz nagyon jó kialakítású a nyak felé, és az egész blúzt nagyon jól díszítik apró, bonyolult minták. A blúz hivatalos hangulatot áraszt, és vállalati bulikon és rendezvényeken viselhető.

2. Tervező ujjatlan blúz kialakítása:

Ujjatlan blúz tervek-Tervező Ujjatlan kialakítás 2

Ki tudta, hogy az ujjatlan blúz ilyen szép lehet? Ez a blúz igazán fantasztikus mintát visel a hátán, és valószínűleg az egyik legjobb megjelenésű a tervezői világban. Az ujjatlan blúz minta kényelmessé teszi a viseletet, és a hátul készült apró, bonyolult minták is nagyon félelmetesek. A blúz alacsony nyakú blúz is, ezért sportolható a forró nyarakban.

3. Ujjatlan híresség blúz kialakítás:

Ujjatlan blúz minták-ujjatlan híresség blúz 3

Ha szeretne hírességgel kinézni, akkor ez a blúz valószínűleg a legjobb. A blúz elöl szexi, csillogó mintát mutat, a tartópántok pedig gyémánt bevonatúak. A blúz balról jobbra csillog, és kétségkívül ennek a blúznak a dizájnja az egyik legszebb ujjatlan blúz. Ez a tökéletes parti blúz, és más alkalmakkor is sportolható. Amellett, hogy stílusos, nagyon kényelmes is egyben. Ez az egyik tökéletes tervező blúz egy gyönyörű tervező saree számára.

4. Fémes tervező ujjatlan blúz:

Ujjatlan blúz minták-A fémes tervező blúz 4

Ez egy újabb megjelenésű, ujjatlan dizájner blúz, amely fémes színű. A blúz felülről lefelé nagyon szépnek tűnik, és kéz a kézben jár a szárival. Ez egyike azoknak a blúzoknak, amelyek hatékonyan sportolhatnak egy szárival. A blúz ideális lesz buliban való viselethez, és ha vékony és fitt testalkatú, mint Shilpa vagy valahol annak közelében, akkor ez a tökéletes blúz egy olyan nőnek, mint te.

5. Teljes nyakú ujjatlan tervező blúz:

Ujjatlan blúz minták-A piros ujjatlan tervező blúz 5

Ez a jó megjelenésű tervező blúz valószínűleg az egyik legjobb dolog, ami az ujjatlan blúzokat illeti. A blúz aranyos és imádnivaló mintát mutat a jobb oldalon, és ez a blúz fő vonzereje. Ha szüksége van egy jó blúzra, amelyet sportolni lehet egy bulin, akkor ez lesz az egyik legjobb blúz az Ön számára. Ez egy piros selyem szárival jár, és ha magas vagy, akkor ki tudod hozni a legjobbat ebből a hagyományos indiai női ruházati cikkből.

6. Egyszerű sima ujjatlan zöld blúz:

Ujjatlan blúz minták-Ujjatlan zöld blúz 6

Felkészülni arra, hogy szép legyen egy vallási alkalomkor? Ez lesz a legjobb stílustárs aznap. Ez a gyönyörű blúz oldalán csodálatos minta található, rózsaszín szegéllyel. Az egész blúz nagyon kényelmesnek tűnik, és kétségtelenül az egyik legjobban kinéző indiai női ruházati cikk, amelyen valaha is keresztül fog menni. Ez a gyönyörű ujjatlan blúz kialakítás tökéletesen alkalmas bármilyen típusú szárihoz.

7. Ujjatlan virágos blúz kialakítás:

Ujjatlan blúz minták-Ujjatlan virágos blúz 7

Ez egy nagyon jó megjelenésű, ujjatlan virágos blúz, amely igazán klassz mintát mutat; a virágos minta sokkal vonzóbbá teszi ezt a blúzt, mint az összes ujjatlan, színes blúz, amelyet egész életében látni fog. Minden ünnepi alkalomra alkalmas lesz. Ez a design az egyik legjobb és legújabb ujjatlan blúz tervezés minden selyem szári számára.

8. Vissza Nyitott gyöngyök ujjatlan kialakítás blúzokhoz:

Ujjatlan blúz minták-Gyöngyök Ujjatlan kialakítás blúzokhoz 8

Divatos ujjatlan blúzt keres a nyári szezonban? Ez valószínűleg az egyik legdivatosabb, amit talál. Hátul csipke és gyöngyszerű kialakítású, és elegáns, de a blúz anyaga nagyon kényelmes.

9. Dél -indiai ujjatlan tervező blúz:

Ujjatlan blúz minták-A dél-indiai tervező blúz 9

Ez a különleges aranyszínű blúz csillogó kiegészítőkkel érkezik, amelyek miatt ez az egyik legjobb blúz a piacon. A blúz sportolja a szári gyönyörű arany mintáit, ami alkalmassá teszi ezt a megjelenést ehhez a szárihoz.

10. Fényes piros csábító ujjatlan tervező blúz:

Fényes vörös csábító ujjatlan tervező blúz 10

Ez a különleges, vörös tervező blúz fényes mintát visel, és a saree -n készült apró és bonyolult minták valahogy illeszkednek a blúzhoz, és ez a tökéletes kombináció, amelyet indiai nők sportolhatnak kedvenc eseményeiken.

11. Ujjatlan blúz színes tartozékokkal:

Ujjatlan blúz színes kiegészítőkkel 11

Valószínűleg ez az egyik elbűvölő blúzminta, amelyen valaha is keresztül fog menni. Elöl és hátul is színes, kis kiegészítőket tartalmaz. Ezek a finom kiegészítők valószínűleg ennek a blúznak a legvonzóbb tulajdonsága.

12. Arany ujjatlan blúz:

Ujjatlan blúz minták-Arany ujjatlan blúz 12

Ez a különleges ujjatlan tervező blúz kialakítás alkalmas lesz a selyem szárihoz. Nagyon szép, vonzó ragyogással. A blúz valahogy kéz a kézben jár a szárival. A barna finom dizájn a saree -n még szebb az arany blúz miatt.

13. Tervező piros ujjatlan blúz esküvőkhöz:

Ujjatlan blúz tervek-Tervező Piros ujjatlan blúz esküvőre 13

Ez a különleges ujjatlan menyasszonyi blúz valószínűleg minden idők egyik legjobb kinézetű blúza. Nagyon szép a minta rajta. A rajta készült apró, bonyolult tervek valószínűleg a legjobbak, amelyeket ebben a szezonban látni fog.

14. Különleges ujjatlan blúz kialakítás:

Ujjatlan blúz minták-Celebrity ujjatlan blúz karcsú nőknek 14

Ehhez a blúzhoz testalkat szükséges, mivel ennek szélesebb változata nem lesz csábító, mint ez. A rajta készített bonyolult minta nagyon szépnek tűnik. Ezt a színes és vonzó ujjatlan blúzt egyetlen más blúz sem tudja legyőzni.

15. Ezüst ujjatlan blúz:

Ujjatlan blúz-tervek-Az-ezüst-ujjatlan-blúz-15

Ez a blúz alkalmas lesz a mosott vagy kifakult szárikra. Csillogó tapintású, és egyike azoknak a tervező blúzoknak, amelyeket sima szárival kell viselni.

Sok nő szeret ujjatlan blúzt viselni a szárijával. Ezt gyakrabban észlelték a keletről származó nőknél. Az országban azonban különböző részek találhatók; ez a fajta ujjatlan blúz pattog, ahol a nők ezt preferálják.