9 gyönyörű kivitel rövid hölgy blúzban

A rövid női blúz rövid, és szexi megjelenést is biztosít. A rövid blúz félelmetesen néz ki, és számos formája lehet a nyakában. Rövid blúz viselhető szári és chaniya cholival. A rövid blúz minták csodálatosak, és a legjobban chiffonnal és net saree -vel néznek ki. Általában csak rövid ujjú. Sok új mintát talál a rövid blúzban, hogy ne legyen unalom viselni. Ennek ellenére, ha valami újat szeretne, kaphat egy kész blúzt is.

A legújabb rövid blúz tervek a stílusos megjelenés érdekében:

Íme a 9 egyszerű designer mintás női blúz, amelyek mérete rövid.

1. Háló blúz rövid ujjú:

Háló blúz rövid ujjú

Ez egy gyönyörű rövid ujjú blúz kék színben. Hálószövetből készült, és nehéznek is tűnik. Az ilyen típusú blúzokat a házassági funkciók során választják. Egyszerű és édes. A viselő egyenes természetét ábrázolja.

2. Női rövid blúz:

Női rövid blúz

Arany színű rövid blúz hölgyeknek. Gyönyörű nyomtatása is van. Ez a blúz jól illik az élénk színekhez. Ez a szín manapság nagyon divatos. Szépen varrott, és gyönyörű mintát kapott a vállán. A hölgyek ebben csinosan fognak kinézni.

3. Csillogó rövid ujjú blúz:

Csillogó rövid ujjú blúz

Piros színű, csillogó anyagú rövid blúz. Ennek az anyagnak ragyogó tulajdonsága van. A piros színű blúz jól illeszkedik a kontrasztos világos színhez. A csillogó blúzt éjszaka kell viselni, hogy ragyogjon. Ez az anyag megragadja az emberek tekintetét.

4. Stílusos rövid ujjú blúz:

Stílusos, rövid ujjú blúz

Ha stílusos mintát szeretne a blúzában, akkor ezt választhatja. Lenyűgöző mintázata van mindkét oldalon. Ez az ujjatlan és mély nyak mindkét oldalon. Pompásan fog kinézni a karcsú hölgyeken, és dicsőségesnek tűnik a gyönyörű szárival.

5. Rövid blúz hosszú ujjú:

Rövid blúz hosszú ujjú

Ez igazán szexi rövid blúz, teljes ujjal, és a hölgy dögös, fehér blúzban. Ez egy rendkívül érzéki minta a blúzban. Olyan csodálatos minta készül az ujjakon és az egész blúzon, hogy az ember imádni fogja, amint meglátja.

6. Tervező rövid ujjú blúz:

Tervező rövid ujjú blúz

Ez a rövid blúz tervezői darabja, és fantasztikusan néz ki tervező saree -vel. Nyakmintás ebben a blúzban, és kifinomult hímzési munkákat is végeznek rajta. A dizájner blúzt különleges alkalomra tervezték, hogy különlegesnek érezze magát.

7. Rövid ujjú blúz nyakmintával:

Rövid ujjú blúz nyakmintával

A nyakhoz hasonló horony van rögzítve a tarkóján. Kiváló formát kapott a hátoldalán, és még hibátlannak tűnik. Ez a fajta blúz hasznos családi funkciókhoz. A kialakítás olyan, hogy vonzónak és csábítónak tűnik. A hölgyek csodálatosan fognak kinézni ebben a blúzban.

8. Rövid blúz Zardosi munkával:

Rövid blúz Zardosi munkával

Ennek a rövid blúznak zardosi munkája van a hátán, és olyan csíkok vannak, mint a spagetti. A hátsó munka nehéz, gazdag megjelenéssel történik. Fantasztikusan fog kinézni, amikor a hölgyek divatos ékszerekkel és nehéz szárival díszítik. A blúz fogja az emberek érdeklődését és figyelmét.

9. Fényes rövid blúz:

Fényes rövid blúz

Ez a blúz olyan kialakítású, hogy a teste nyitva marad. A szexi kötőfék nyakát vékony csíkok díszítik. Ebben a blúzban erős por lesz látható. Ez a blúz parti viseletként használható. Az újonnan házas nők segíthetnek ebben a blúzban, hogy vonzzák a férjét.

A rövid blúz minták kéjesek és lenyűgözőek. A rövid blúz tervei ellopják az emberek szívét. Nagyon kellemes és örömöt okoz. A rövid blúzok csábító jellegűek, és segítenek felfrissíteni a kapcsolatot élettársaddal. Az ujjakon és a nyakon új mintát is adhat. Érdemes viselni egy különleges pillanatra.