A 20 legnépszerűbb divatos blúzminták gyűjteménye 2021 -ben

Most vettél magadnak egy vadonatúj szárit? Zavarban vagy a stílus kialakításában? Nyugodj meg! Ebben a cikkben néhány divat -inspirációt mutatunk be nektek, amelyek a legújabb díszes blúzmintákat mutatják be. Ezek a blúzok azonnali slágert jelentenek a hölgyek körében, akik különös figyelmet fordítanak arra, hogy minden alkalomra egyedi ruhát viseljenek. A legújabb vágásokkal, szövetekkel, textúrákkal és fűzőkkel a Fancy blúzok biztosan ellopják a szívedet. Minden korosztály számára alkalmasak, és elég jól működnek egynél több szárival. Mielőtt egy elavult dizájnra helyezné a fejét, nézze meg ezeket a divatos blúzmintás szárikat, hogy felzárkózzon a trendekhez!

Ma az a tendencia, hogy a száriknak nem sok munkát végeznek csipkével, kövekkel és egyéb varázsaival. Az egyszerű, egyszerű, kétszínű, nyomtatott Patola stb. Funky blúzmintákat kap a méltó megjelenés érdekében. Az alábbiakban néhány drasztikus dizájnt mutatunk be a ruhatárához illő divatos blúzokból.

A díszes blúzok jellemzői:

A „fantázia” szó kreativitást, eredetiséget és fantáziát jelent. Szóval tudod, mire számíthatsz ezekkel a divatos blúzokkal. Ezeknek a cholisoknak a legjobb tulajdonságai a következők:

 • A tervezők díszes blúzokat használnak művészi jellegük kifejezésére. Ezért látunk sok játékos ötletet.
 • Ezek a blúzok a különböző anyagok és technikák tökéletes keverékei, amelyek lenyűgöző remekművet hoznak létre.
 • Váratlan csavart kínálnak a szokásos blúzhoz, hogy egy ütésmentes mintát kapjanak.
 • Észreveheti a közelgő terveket és modelleket divatos blúzokban, amelyeket erősen a Celeb divat ihletett.
 • A divatos blúzok különböző típusú közönséget szolgálnak ki, és a merész mintáktól a szerény mintákig terjednek, anélkül, hogy kompromisszumot kötnének az oomph -tényezőben.

Gyönyörű blúz minták díszes Sarees -hez képekkel:

Íme a Ramp Look divatos blúzainak legjobb modelljei.

1. Patch and Stone Work Divatos blúz minta:

Patch and Stone Work Divatos blúz minta

A középkorú nők nagyon választanak egy selyem díszes blúz mintát a sarees számára, elülső nyakú munkával. Az elülső nyak kötött munkával, gyémánttal, kis gyöngyökkel és foltokkal díszített, félkör alakú blúz nyakkivitel. A hátoldal sima maradt, kontrasztos, egyszerű kerek kialakítással. A tervezést Bandhej Bharat designnak vagy Gamthi munkatervezésnek is nevezik.

 • Blúz kialakítás: Krém és vörös díszes hímzett blúz
 • Anyag: Chinon

2. Gyémánt hát blúz kialakítás:

Gyémánt hátú blúz kialakítás

A háló és a pamutselyem a kiváló blúz csodálatos kombinációja. A brokát selyem blúz hálóhüvelyt és hátsó kialakítást kapott. A háló a végére van kötve egy nagy gyöngyszemmel, amely gyémánt alakú. A gyémántot alkotó háló csípési munkája is hasonló két, egymáshoz rögzített íjhoz.

 • Blúz kialakítás: Zöld díszes blúz hátsó szalagcsomóval
 • Anyag: Net és Brasso

3. Egyoldalas szegély blúz:

Egyoldali szegély blúz

Egy meglehetősen híres menyasszonyi viselet, a legújabb divatos blúz minták egyetlen csipke kialakításúak. A blúz hátulja V formatervezésű, egyik oldalán egyszerű blúz, míg a másik oldalán csipke kialakítású a váll a derékig. A blúz másik oldala sima marad a szári kifinomult megjelenéséhez.

 • Blúz kialakítás: Piros divatos blúz, mély V háttal
 • Anyag: Zsorzsett

4. Ovular Bow Net blúz:

Ovular Bow Bow blúz

A díszes blúz hátsó nyakú minták között szerepel a hálóból készült kivitel. A fekete blúz átlátszó hátlapot kap, amely kör alakú mintát képez, hátulján csokornyakkendővel. Elegáns megjelenést kölcsönöz a sima selyem szárinak. A tervezést széles körben végzik háló sarees vagy chiffon sarees egy kis alkalomra.

 • Blúz kialakítás: Fekete háló divatos blúz hátsó íjjal
 • Anyag: Háló

5. Ujjatlan magas nyakú kialakítás:

Ujjatlan magas nyakú kivitel

Az esküvők divatos dizájner blúz darabja az új díszes blúz, bársonyból készült, ezüst folttal és kőművességgel díszítve. A palackzöld bársony ezüst és háló bevonatot kapott a magas nyakú hatás érdekében, ujjatlan kialakítással. A nyakrész is úgy van kialakítva, hogy nehéz legyen.

 • Blúz kialakítás: Teal Blue díszes tervező blúz kőfalakkal
 • Anyag: Háló és bársony

6. Egyszerű Golden Brocade blúz:

Egyszerű Golden Brocade blúz

Egyszerű megjelenést szeretne! A nehéz vagy könnyű szári jól illik az arany brokát blúzokhoz. Az egyszerű blúz díszes dizájnt hatszögletű hátsó kialakítással tervezték, amely mély, és elbűvölő megjelenést kölcsönöz minden szárinak. Tökéletes megjelenést kölcsönöz a szárinak kis alkalmakkor. Az arany brokát blúz a legjobb a Patola sarees, Pattu Sarees, sela és bandhani modelleknél.

 • Blúz kialakítás: Arany színű divatos brokát blúz Dorival
 • Anyag: Brokát

7. Elülső lánc blúz kialakítása:

Első lánc blúz kialakítás

A díszes szári blúz hátsó nyakú mintáinak más formája pamutselyem anyagból készül. A blúz kisebb gallérral és kör alakú ejtéssel rendelkezik. A blúz elején láncnyílás található a kabát megjelenéséhez a bulikban. Az ilyen blúz minták a legjobbak a pamutból vagy selyemből készült szárikhoz, és az egyik oldalukon nyomtatott palla látható, hogy látható legyen a design.

 • Blúz kialakítás: Peach Fancy Designer blúz elülső cipzárral
 • Anyag: Zsorzsett

8. Ujjatlan blúz:

Ujjatlan blúz

Merész megjelenést szeretne egy sima szárinak, ragyogó szegéllyel! A hálóban lévő fekete szári dizájnt kap, amelyet indiai divatos blúz mintának tartanak. A blúz tetején hálós anyag található, amely a nyakán csepp formát ad. A vállak és a hát meddő maradnak, hogy láthatóvá váljon a bőr.

 • Blúz kialakítás: Fekete divatos magas nyakú blúz
 • Anyag: Háló és bársony

9. Maharashtrian díszes blúz kialakítása:

Maharashtrian díszes blúz design

A divatos blúz tervekben meglehetősen ismerős kialakítás az a blúz, amely elöl egy íjat hord. Az ujjak Puff dizájnnal rendelkeznek, ami imádnivalóbbá teszi. A blúz elöl és hátul is mély nyakat kapott, hatszögletű kivitelben. A kialakítás általában selyem pamutból vagy selyem anyagból készül, hogy a középen lévő görbék legyenek.

 • Blúz kialakítás: Rózsaszín virágmintás díszes Maharashtrian stílusú blúz
 • Anyag: Krepp

10. Virágmintás brokát blúz:

Virágmintás brokát blúz

A lehenga minták most népszerűek a virágmintás brokátblúzoknál. A legújabb divatos blúzminták eleje a nyakig hasonló csomagolásban kapható, mint a galléros ing. A blúz hátulja négyzet alakú, széles öveket hagyva mellette. Minden karcsú lány hátának vonzó megjelenést kölcsönöz. Ez az egyik legújabb blúz tervezés divatos sarees -hez.

 • Blúz kialakítás: Virágos nyomtatott díszes termény stílusú blúz
 • Anyag: Pamut

11. Deep V blúz kialakítás:

Mély V blúz kialakítás

A sima száriakhoz a legjobban illeszkednek a csillogó fekete, arany vagy ezüst blúzok. A fekete blúz itt mély V -nyakot kapott elölről és hátulról. Szép megjelenést kölcsönöz a dekoltázsnak a szexi megjelenés érdekében, bár egyszerű a tervezése. A dizájnt széles körben viselik a fél szári mintákon keresztül, hogy könnyen mutassák az elülső kialakítást. Próbálja ki ezeket a merész blúz mintákat divatos sarees -hez, ha biztos a testében.

 • Blúz kialakítás: Fekete söröző stílusú díszes blúz
 • Anyag: Net, Shimmer

12. Patch Work Design:

Patch Work Design

A patchwork mindig nagyszerű kilátásokat adott a nehéz Patola sarees -nek. Ez az új divatos blúzminta egyszerű hatszögletű hátsó kialakítással rendelkezik, ha patchwork -el tűzdelve elegáns megjelenést kölcsönöz. A selyem díszes szári blúz minta mangófoltokkal és egyéb apró arany varázsaival, ujjain arany csipkével. A menyasszonyok is kedvelik a formatervezést a házassági funkcióikhoz egy nehéz tervezői ruhához.

 • Blúz kialakítás: Piros divatos menyasszonyi blúz foltvarrással
 • Anyag: Selyem

13. Gyöngyszegélyű blúz:

Gyöngyszegélyű blúz

A gyöngyök minden blúz mintájára maszatos megjelenést kölcsönöznek. Hasonló díszes blúz kialakítás a világos színekre nagyon szelektív sarees -hez aranygyöngyökkel és foltokkal készül. A blúz hátlapja fazekas kialakítást kölcsönöz, amelyen az ujjakkal együtt gyöngyszegély található. A futófelület apró dizájnja is növeli szépségét. A dizájn a legalkalmasabb a serees vagy sifon szári és lehengákhoz, orvosi szegéllyel, mint a blúz..

 • Blúz kialakítás: Fehér nyers selyem Fancy Pearl munkablúz
 • Anyag: Nyers selyem

14. Kettős húros blúz kialakítás:

Kettős húros blúz kialakítás

Az arany blúz tökéletesen illeszkedik minden szegélyezett szárihoz. Az aranyszínű selyem blúz, ha mögötte húros dizájnt kap, egy dohányzó, divatos blúz dizájnt ad 2019. A blúz eleje kör alakú, míg a háta csupasz megjelenésű. A karcsú nők széles körben viselik ezt a formatervezést esküvőkön.

 • Blúz kialakítás: Arany színű díszes hátsó blúz
 • Anyag: Csillámlik

15. Csipke blúz kialakítása:

Csipke blúz design

Egy egyszerű, több színű szári lime érzetet kölcsönöz ezüst blúzzal. A díszes szári blúz hátsó nyakú dizájnt virágmintás csipkék alkotják. A hátlap egyetlen csipkével van kialakítva, amelyet ujjaként a vállán is hordoznak. Ez a legjobb parti viselet. A patch csipke mangóvágásokban, kör alakú súlyzós kivitelben és még sok másban is kapható.

 • Blúz kialakítás: Arany színű divatos hátsó blúz
 • Anyag: Csillámlik

16. Halter Neck blúz:

Nyakú bikini blúz

A vörös szőnyegen sima rózsaszín szári, kötött karikákkal selyemen, magasan megvilágított díszes blúz kialakítással. A blúz ragyogó anyagot kapott bikini kialakítással. Nem tartozék ujjakkal, hanem egyszerű szalagokkal, amelyek a nyakon vannak kötve, hátát nyitva és jól láthatóan. Egyszerűen négyszögletes burkolattal készült, két nyakcsíkkal.

 • Blúz kialakítás: Lila Halter nyakú díszes blúz
 • Anyag: Flitterek

17. Kendő blúz Lehenga Design:

Kendő blúz Lehenga Design

A hibátlan blúztervező vírus a tizenévesek körében esküvőre a kendő ihlette blúz design. A blúz megfelelő bőrrel rendelkezik, sifon vagy enyhe selyemréteggel, aranyos hibákkal. A felső ezüst csillogó varázst is kapott, hogy finom legyen. A design dizájner lehengákon viselhető fogadásokra.

 • Blúz kialakítás: Krém Cape stílusú díszes blúz
 • Anyag: Sifon

18. Vállon kívüli blúz:

Ki a vállblúz

A divatérzékeny nők széles körben elfogadják a vállon kívüli ujjú blúz dizájnt. A széles szegéllyel rendelkező szári díszes blúzmintái elöl és hátul mély ajakvágást kapnak, vállon kívüli ujjakkal, kis csípős munkamintával, amely megfelel minden partinak vagy esküvőnek.

 • Blúz kialakítás: Fekete, vállon díszes blúz
 • Anyag: Krepp

19. Bikini blúz kialakítás:

Bikini blúz kivitel

A háló saree -vel semmi sem tűnik pazarnak, kivéve a bikiniben tervezett blúzt, akvarell csíkkal a vállán. Az ezüst blúz ezüst gyöngyökkel van beágyazva a dizájn megjelenéséhez. Ez egy villásreggeli megjelenést kölcsönöz minden mellérendelt pártnak. Ez a legjobban várt design a vörös szőnyegen.

 • Blúz kialakítás: Ezüst flitteres vállnélküli díszes blúz
 • Anyag: Flitter

20. Hátsó nyaklevelek kialakítása:

Hátsó nyaklevél kialakítás

A menyasszonyi megjelenés akkor lehetséges, ha az egyszerű, rózsaszínű selyem blúz díszes megjelenést kölcsönöz puff ujjakkal és mély levélmintával. A hátlap kövekkel, gyöngyökkel és arany húrokkal van díszítve, amelyek látványos mintákat tartalmaznak az esküvőre.

 • Blúz kialakítás: Pink Fancy Maggam Work blúz
 • Anyag: Pamut selyem

Kezdetben a díszes blúzokat csak kettős színű csipkével vagy egyszerű arany és ezüst csipkével díszítették. De a divatiparban bekövetkezett változásokkal a csipkéket most gyémántkő húrok, foltminták, kétszínű csipkék és még sok más váltja fel. A hát és a nyak kialakításával együtt az ujjak is csodálatos vágásokat és mintákat kapnak, ami az ujjatlan blúzokra is vonatkozik.