9 divatos kép a rövid Bob hajvágásokról nőknek

A Bob frizura az egyik legrégebbi és legklasszabb frizura, amely az évek során alakult ki. Ez a frizura rést teremtett magának a divat világában, és az egyik feltörekvő trend. A hosszú hajhoz képest a rövid bob frizura könnyen karbantartható, és okos és fiatalos megjelenést kölcsönöz mindenkinek.

Rövid Bob hajvágás 2021:

Ennek a frizurának számos változata létezik, néhányat az alábbiakban említünk.

1. Karcsú és sima rövid Bob frizura:

rövid bob hajvágás

Ez az elegáns frizura könnyen elkészíthető a lapátkefe segítségével, amely a haj fúvására szolgál. A frizura hosszú frufruokat tartalmaz, amelyek szépen esnek a homlokra és a szemre, így titokzatos elemet hoznak létre. Az utolsó simításokat a laposvas használatával lehet megadni a haj kiegyenesítéséhez, ezáltal elegáns és éles megjelenést biztosítva.

2. Rövidrétegű Bob frizura:

rövid bob frizurák

Ez a hűvös frizura lehetővé teszi, hogy a haj hossza megérintse az állát, míg néhány szál az arc körül szórakozik. A mélyen elválasztott frufru egész homlokon tartható. Az ebben a bob frizurában megadott rétegeket könnyen össze kell keverni, így nagyon könnyű és szellős érzést kölcsönöz a frizurának. Ha színt és kiemelőket ad a hajhoz, kiemeli a frizurát.

3. A vámpír stílusú Bob:

rövid bob hajvágás nőknek

Egy másik klasszikus bob frizura a vámpír frizura, amelyet egy középső elválasztással hoznak létre. Ez a stílus egyenletes hosszúságú hajat foglal magában, bár ez a hossza valamivel több, mint a szokásos bobhossz. Ez a hajvágás ideális kerek arcra vagy négyzetre. Közepesen vastag hajhoz illik, és többféleképpen könnyen formázható.

4. Platina Ice Bob hajvágás:

nagyon rövid bob frizurák

Ahogy a neve is sugallja, ez a frizura csodálatosnak tűnik a szőke hajon. Ez a frizura magában foglalja a hátsó rövidebb hajat és a hosszabb hajat, amely egy hüvelykig keresztezi az áll szintjét. Ideálisnak tűnik egyenes hajon, és nem nagyon működik göndör haj esetén.

5. Krémes vágású réteges Bob frizura frufru:

rövid bobok nőknek

Jól illeszkedik a kerek és négyzet alakú körvonalakhoz, ez a frizura az áll szintje alá nyúlik, és közvetlenül a válla szintje alá esik. Ez a hosszúkás bob frizura hosszú frufruból áll, amelyek kiemelik az arc görbületét.

6. Berry Bob frizura:

rövid bob frizurák nőknek

A bob haj stílusának ez a variációja tompa frufru és lineáris forma a hajhoz. Ez a frizura ügyes azok számára, akik alul akarják játszani a haj sűrűségét. A megfelelő hajformázáshoz szükség van a frufru előrehozására, és kerek ecset segítségével a hajat megfelelően be lehet tekerni. A laposvas használata segít a haj simításában és a stílus növelésében.

7. Bob frizura rövid és hullámos variációval:

nagyon rövid bob hajvágás

Ez a frizura rövid tompa vágást tartalmaz, sok homályos réteggel a homlokzat alatt, hogy sok lágyságot adjon a frizurának. Ez ideális azok számára, akik unatkoznak a frufruban, mivel számos lehetőség van a haj hullámos textúrájának kiemelésére. A középen kívüli elválás növeli ennek a stílusnak a lehangoló tényezőjét.

8. Chocolate Delight frizura:

rövid bob haj 2021

Ez a fajta frizura sok réteget tartalmaz mind hátul, mind az állkapocs mentén. Ennek a stílusnak a legjobb tulajdonsága, hogy a rétegek jól keverednek. A frufru ideális esetben oldalra söpörve lágy megjelenést kölcsönöz ennek a frizurának.

9. Vörös holló Bob frizura:

rövid bob vágás 2021

Ez az elegáns frizura puha bobból áll, frufru nélkül. A vörös szín igazságot ad ennek a frizurának azáltal, hogy sok fényt ad hozzá. Körte vagy szív alakú arc esetén az ember szabadon adhat hozzá oldalirányú frufru, így kiegyensúlyozva az egész megjelenést.