Hvordan laver man en sokebolle?

En god frisure kan være faktoren mellem at se godt ud og se godt ud på den begivenhed, du ønsker at være en del af, og at vælge den rigtige frisure kan efterlade dig frustreret. Dette er fordi ikke mange mennesker ved, at det at vælge den rigtige frisure er en proces, hvor du skal se, hvilken ansigtstone, farve og struktur du er. En god strømpebolle er altid en god vej at gå, fordi denne type frisure er perfekt, da den er fleksibel med næsten alle slags ansigtstyper og helt sikkert vil gøre dig til centrum for opmærksomheden på den begivenhed, du ønsker at besøge. Der er et ret stort udvalg af gode strømpeboller at vælge imellem, og nedenfor er den bedste måde at lave en strømpebolle på, så du kan matche den med din påklædning til enhver begivenhed-

hvordan man laver strømpe

Vask:

Det første trin til at lave en strømpebolle kræver, at du vasker dit hår. Det anbefales en hårglatter, der findes på markedet i både shampoo og balsam. Denne hårglatter gør det lettere at binde dit hår. Når dit hår er vasket, tør det effektivt med et håndklæde og en føntørrer, men sørg for at bruge et varmeblokerende serum, der hjælper med at holde dit hår blødt. Tørt hår vil skade din hovedbund, når du prøver at binde det, så et varmeblokerende serum er det bedste.

Separat sæt hænder:

Den bedste måde at opnå en fejlfri strømpe er at have et separat sæt hænder til at hjælpe dig. Hvis du hjælper nogen med deres strømpebolle, er de bedste måder at gøre det først udjævne hele håret i din hånd og derefter binde det i en koncentrisk cirkel for at opnå de bedste resultater. Cirklen vil langsomt danne en strømpebolle, og du kan matche dette med rodede krøller foran eller tilføje hele dit hår med knolden bagpå. Det bedste ved strømpebollen er, at du kan bære den op eller ned efter eget valg, hvilket gør den til en meget alsidig frisure til alle lejligheder. Når håret er afrundet, kan du tilføje et tilbehør som en lille eller stor klip for at holde det på plads, så der ikke er behov for anden form for vedligeholdelse. At binde en strømpebolle kan både være en rodet affære eller en velkoordineret affære som i overensstemmelse med den begivenhed, du ønsker at besøge, hvilket gør det til en meget alsidig frisure til alle slags lejligheder.

strømpebolle2

Tilføj et tilbehør:

For at holde hele dit hår på plads er det bedste at gøre ved at tilføje et klip eller et trætilbehør til enderne af dit hår, så knolden ser mere færdig ud. Tilbehøret, du vil bruge, er let tilgængeligt på ethvert markedssted og varierer i sort.

66. årlige Primetime Emmy Awards - Ankomster

Aflevering:

En strømpebolle er en perfekt frisure til ethvert bryllup, social begivenhed eller endda en firmaarrangement Det er også fantastisk, hvis du skal giftes, fordi det komplimenterer dit traditionelle såvel som vestlige bryllupslook. Sokebollen er let at lave i forhold til alle andre bryllupsfrisurer, derfor har den vundet popularitet. Bortset fra det kan strømpebolle bruges effektivt til enhver social eller virksomhedsbegivenhed. Det vil virkelig gøre dig til centrum for opmærksomheden, fordi det er et fedt vellystigt udseende, som er hovedtræk ved denne store og alsidige frisure.