Top 9 bollefrisurer til mellemhår

Der er forskellige typer af bollehår, der kan udføres og sportes til forskellige smarte lejligheder til hår, der er mellemlangt. Der er forskellige trendy og funky stilarter, der let kan udføres. For et mere professionelt udseende kan disse gøres fra saloner.

Bollefrisurer til mellemhår

Nedenfor er de top 9 typer bollefrisurer til mellemhår, som en person helt sikkert bør prøve.

Bollefrisurer til mellemhår:

1. Udsnit af Bolle Look:

bollefrisurer til mellemhår 1

Dette er en meget populær frisure, der let kan udføres, hvis længden af ​​sektionerne ikke er særlig kort. Hvis de er lange, kan dette også gøres, men hvis de er meget korte, kan dette ikke gøres. Dette er også let at have på og holder en person svedfri i løbet af den varmere sæson eller ved dagtimerne.

2. Toppuffet look:

bollefrisurer til mellemhår2

Dette er en toppustet stil, der kan gøres ved at knuse og også blæse med en tørretumbler. Dette er også let at dyrke sport kan forhindre en person i at svede i løbet af somrene. En person kan dyrke dette med afslappede get ups.

3. Low Rung Party Look:

bollefrisurer til mellemhår3

Dette er et meget stilfuldt look, som en person kan dyrke på en fest. Dette kan være sport med fed makeup og et Smokey mørkt øje. Dette kan også gøres med nøgne læber, så fokus bringes mere til øjnene og det stilfulde look. Dette kan også let gøres uden overdreven styling. Dette kan også gøres med produktopbygning og også uden at vaske hovedet.

4. Det tykke afro -look:

Bollefrisurer til mellemhår 4

Hvis en person har en meget tør og ru struktur, som er svær at styre, kan den person, der ændrer udseendet, gøre noget som ovenfor. Sådan kan en person i stedet for normale lange stilarter tage sektionerne opad og derefter lave en tyk bikube ud af det. Dette kan være godt til næsten alle slags lejligheder som fester eller afslappet dag med venner eller endda til familie eller traditionel sammenkomst. Dette er godt for varme årstider og vil ikke svede eller give udslæt, hvis en person har for vane at få dem fra flager.

5. Conch Shell:

bollefrisurer til mellemhår 5

Dette er et populært look, som næsten altid er på mode. Sektionerne er lavet med en fugt i den centrale del, og derefter tages en anden sektion ud for at blive brugt som elastik over den normale elastik for et mere defineret udseende. Dette kan være sport til fester og også til næsten enhver formel samling eller funktioner. Dette er også godt for piger, der går på college.

6. The Bow Girl Look:

Bollefrisurer til mellemhår 6

Hvis en person ønsker noget, der er ret funky og også ganske stilfuldt, kan det være ganske godt at lave en sløjfe som vist på ovenstående billede. Dette er også ret moderigtigt og vil være fjollede dag -ud -funktioner.

7. Messed Low Bun:

Bollefrisurer til mellemhår 7

Dette ser godt ud, når sektionerne hverken er meget korte eller har overdreven produktopbygning. Hvis sektionerne er skinnende og moderate i længden, kan dette let sportes. En person kan sport denne let for enhver form for funktion.

8. Stepped Bun:

Bollefrisurer til mellemhår 8

Dette er et andet stilfuldt look, der kan gøres til lejligheder som fester eller sammenkomster fra saloner. Dette er et professionelt udført look.

9. Tilbehøret Prom Look:

Bollefrisurer til mellemhår 9

Dette er et look, der kan udføres på mellemlange hår til barnestole eller andre fester. Perle eller andet tilbehør kan købes i butikker og bruges til disse.