Tamanna skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Tamanna er en af ​​de førende Kollywood -skuespillerinder på nuværende tidspunkt, der havde startet sin karriere med en film kaldet ‘Happy Days’ og har vist en hurtig forbedring af sit erhverv. Hun er en hjerteknuser for de unge på grund af hendes mælkehvide hud og uskyldige ansigt.

tamanna skønhedshemmeligheder

Tamanna Beauty Tips og fitnesshemmeligheder:

1. Om at være naturlig:

tamanna skønhedstip om at være naturlig

Tamanna adskiller sig lidt fra det, hun giver fra de ældste i sin branche. Hun kan lide at holde sig væk fra kosmetiske genstande så meget som muligt, da hun tager det som fare. Hun indrømmer, at hun går den naturlige vej og holder sig til produkter, der produceres uden forarbejdning eller forfalskning.

2. Makeup:

Tamanna Beauty Tips Makeup

Tamanna handler fra New York og Paris for den makeup, hun lægger på ansigtet, og er meget finurlig med de mærker, hun vælger. Hun bruger et let fundament og rødme til kinderne. Hun vasker hurtigt sin makeup af, så snart hun hører en ‘pakke op’ fra optagelsen og også inden sengetid for aldrig at gå glip af sin normale rutine med rensning, toning og fugtgivende.

3. Frisurer:

Tamanna Beauty Tips Frisurer

Tamanna har en patentstil for at føntørre sit hår og få det krøllet. Det giver hende et naturligt udseende, som hun altid foretrækker. Bortset fra det ville du også se hende i glat glat hår med frynser foran, hvilket tilføjer en variation til hendes ansigt.

4. Øjenmakeup:

Tamanna Beauty Tips Øjenmakeup

Da hun altid har været meget glad for at ‘holde det enkelt og naturligt’, bruger hun bare en kohl kajal til sin øjenmakeup på sine sædvanlige tidspunkter. Mascara til øjenvipperne er heller ikke meget at kræve.

5. Lip Makeup:

Tamanna Beauty Tips Lip Makeup

Tamanna kan lide at lægge mere af lipgloss end matte læbestifter. Med hendes teint passer de lyserøde, fersken, brune farver bedst med sit charmerende smil på en million dollar.

6. Hudpleje:

Tamanna Beauty Tips Hudpleje

Som vi har læst tidligere, at Tamanna forsøger at undgå kemiske produkter, så spørgsmålet opstår, hvad anvender hun i stedet? Hun tager tid fra sin travle tidsplan og forsøger at holde sig til hjemmemedicin for hendes hud. Hun laver en ansigtspakke, der blander gurkemeje, besan og neem og bruger den som en krat. Dette får hendes hud til at føle sig forynget og åbner porerne. Tamilske mennesker bruger Kadalai Maavu til at fjerne snavs fra et ansigt, som hun også følger for at bruge. Hun tørrer ansigtet af med koldt vand efter et trættende skud for at få hende til at føle sig frisk.

7. Kost og ernæringshemmeligheder:

Tamanna Beauty Tips Kost- og ernæringshemmeligheder

Tamanna elsker yoghurt og bliver opdraget i Syd, hun kender også til alle ernæringsværdier af yoghurt. Hun forsøger at inkludere det i hvert muligt måltid, fordi det holder hendes krop kølig og holder hende i gang med de lange timer med optagelserne. Hun holder sig hydreret med indtagelse af en enorm mængde frugtsaft, supper og vand hele dagen. Hendes morgen starter med et glas lunkent vand med honning og citron efterfulgt af mandler. Som hver eneste i hendes alder elsker hun selv at spise en masse chokolade, is og hun kan ikke lade være med at stege mad. Men på grund af hvad industrien kræver, må hun nægte disse madvarer til sit erhverv. Hun tror, ​​at en moderat mængde af alting ikke ville være meget skadelig.

8. Fitnesshemmeligheder:

Tamanna Beauty Tips Fitnesshemmeligheder

Tamanna betragtes som en af ​​de mest figurbevidste skuespillerinder i indisk film. Hun gør det til et punkt at træne i mindst en time om dagen. Hun går i gymnastiksalen og er glad for at have en dedikeret træner, der altid overvåger hendes rutine. Abs, crunches, vægte, cardio og frihåndsøvelser er en del af hendes almindelige rutine. Yoga frigiver stress for hende, og hun praktiserer regelmæssigt yogaøvelser for at opnå en perfekt form.