Tamanna szépségtippek és fitness titkok

Tamanna jelenleg az egyik vezető kollywoodi színésznő, aki a „Happy Days” című filmmel kezdte pályafutását, és gyorsan fejlődött a szakmájában. Tejfehér bőre és ártatlan kinézetű arca miatt szívtipró a fiataloknak.

tamanna szépség titkai

Tamanna szépségtippek és fitness titkok:

1. A természetességről:

tamanna szépségtippek a természetességről

Tamanna egy kicsit másképp működik, mint amit az iparág öregeitől ajándékoz. Szereti távol tartani magát a kozmetikai cikkektől, amennyire csak lehetséges, amennyire veszélynek tartja. Elismeri, hogy természetes úton jár, és ragaszkodik azokhoz a termékekhez, amelyeket feldolgozás vagy hamisítás nélkül állítanak elő.

2. Smink:

Tamanna Beauty Tips Smink

Tamanna New Yorkból és Párizsból vásárol sminket, amit az arcára tesz, és nagyon finnyás a választott márkákkal kapcsolatban. Könnyű alapozót és pirosítót használ az arcához. Gyorsan lemossa a sminkjét, amint meghallja a „pakolást” a forgatásról, és lefekvés előtt is, hogy soha ne hagyja ki a rendszeres tisztító, tonizáló és hidratáló rutinját.

3. Frizurák:

Tamanna Beauty Tips frizurák

Tamannának szabadalmaztatott stílusa van, ha hajszárítóval szárítja és göndöríti. Ez olyan természetes megjelenést kölcsönöz neki, mint mindig. Ettől eltekintve sima, egyenes hajban is láthatja őt, rojtokkal elöl, ami változatosságot kölcsönöz az arcának.

4. Szem smink:

Tamanna Beauty Tips szem smink

Mivel mindig is nagyon szerette „egyszerűnek és természetesnek tartani”, a szokásos időben csak egy kohl kajal -t használ a szem sminkjéhez. A szempillák szempillaspirálja sem igényel sokat.

5. Ajak smink:

Tamanna Beauty Tips ajak smink

Tamanna szeret több szájfényt feltenni, mint matt rúzsokat. Arcszínével a halvány rózsaszín, őszibarack, barna színek passzolnak legjobban egymillió dolláros bájos mosolyához.

6. Bőrápolás:

Tamanna Beauty Tips Bőrápolás

Ahogy korábban olvashattuk, hogy Tamanna megpróbálja elkerülni a vegyi termékeket, így felmerül a kérdés, hogy mit alkalmaz helyette? Időt vesz ki elfoglaltságából, és megpróbálja ragaszkodni a bőrének otthoni gyógymódjaihoz. Arcpakolást készít kurkuma, besan és neem keverésével, és bozótként használja. Ennek hatására a bőr megfiatalodik, és megnyitja a pórusokat. A tamil emberek a Kadalai Maavu -t használják a szennyeződések eltávolítására az arcról, amelyet ő is követ. Fárasztó forgatás után hideg vízzel letörli az arcát, hogy frissnek érezze magát.

7. Diéta és táplálkozás titkai:

Tamanna Szépségtippek Diéta és táplálkozási titkok

Tamanna szereti a joghurtot, és mivel Délvidéken nevelkedett, a joghurt minden tápértékéről is tud. Igyekszik minden lehetséges étkezésbe belefoglalni, mert ez hűti a testét, és végigviszi a forgatás hosszú óráit. Hidratáltan tartja magát, mert hatalmas mennyiségű gyümölcslevet, levest és vizet fogyaszt egész nap. Reggelje egy pohár langyos vízzel, mézzel és citrommal kezdődik, majd mandula. Mint minden korosztály, még ő is szeret sok csokoládét, fagylaltot enni, és nem tud ellenállni a sült ételeknek. De az ipar követelései miatt el kell utasítania ezeket az élelmiszereket a szakmája miatt. Szerinte mindennek mérsékelt mennyisége nem ártana sokat.

8. Fitness titkok:

Tamanna Beauty Tips Fitness Titkok

Tamannát az indiai mozi egyik leginkább alaktudatos színésznőjének tartják. Fontosnak tartja, hogy naponta legalább egy órát edzjen. Bejön az edzőterembe, és örül, hogy van egy elkötelezett edzője, aki mindig felügyeli a rutinját. A hasizmok, ropogások, súlyok, kardió és szabadkézi gyakorlatok a szokásos rutin részét képezik. A jóga oldja a stresszt, és rendszeresen gyakorol jógagyakorlatokat a tökéletes alak elérése érdekében.