6 bedste videoer til brudefrisurer

Brude frisure videoer

Ved at følge nogle enkle trin kan du skabe underværker i dit hår til din særlige dag. Brudefrisure har mere at gøre med komfort og elegance bortset fra at se anderledes ud. Brudehåret skal være sådan, at det også komplimenterer din brudekjole, uanset om du er iført en lehanga eller en kjole eller bærer en dupatta. Det varierer også fra den slags tilbehør, du valgte til dit hår, såsom maangtika eller slør eller en broach.

Top videoer til brudefrisure:

Hvis du planlægger at bære en lehnga på din bryllupsdag, skal du sikre dig, at din dupatta er godt sikret med håret. Nu når det er besluttet afhængigt af hårets længde, kan du vælge denne stil.

For dem, der ikke har et langt hår, men trang til det brudens udseende, hvor alle øjne bare er på dig. Denne video hjælper dig med at få et perfekt hår, selv i kort hår. Denne frisure er også ideel, hvis du vil bruge dupatta på dit hoved og anvende en maangtika. Sideskillet giver også et yndefuldt udseende. Du skal lægge maangtikaen på forhånd, så den kan sikres godt.

Når du er en brud i en kjole, er alt hvad du behøver at få tilbehør til dit hår på den bedste måde og også holde det behageligt. Denne video vil være nyttig, selvom du har et kort hår. Brugen af ​​tilbehør får dit hår til at ligne en perfekt brud. Du føler dig smuk, elegant og selvsikker.

For de lave lave gør. Hvis du vil have krøller til at få dig til at se charmerende ud, så kan dette også prøves med. Denne frisure er enkel ikke kun med hensyn til den tid, der forbruges, men også at brug af hår, der er mere lige og krøllet, gør det endnu mere enkelt, men alligevel elegant. Når du er færdig med krøllerne, skal du binde håret til en bolle og sikre det godt at holde på plads. Du kan bruge serum til at tilføre glans. Brug derefter tilbehør, herunder naturlige blomster i din bolle, og her har du en elegant brud i en kjole.

Hvis du har et mellemlangt hår og meget hoppende eller voluminøst, er denne bikube -frisure perfekt til dit lange ansigt. Det aflange look får dig til at se elegant og høj ud. Denne stil er inspireret af 1960’ernes udseende. Håret undtagen foran og nær ørerne rulles for at lave krøller og bliver derefter kæmmet tilbage. Når du har glattet håret, vil du se, at håret er blevet luftigt og derfor ser tykt og omfangsrigt ud. Følg derefter trinene i videoen.

For en sydindisk brud, der ønsker at bruge en bollefrisure på hendes brude dag, er dette enkle og lette hår at gøre perfekt. Det er ikke nødvendigt at bruge kunstigt hår eller extensions, hvis du har langt hår. Ligegyldigt selvom dit hår ikke er så omfangsrigt, men det vil give dig et look, du ønsker.

Denne klassiske frisure vil faktisk få dig til at se klassisk ud til enhver lejlighed, uanset om det er bryllup eller bare noget andet. Du skal gøre brug af krøllejern og noget tilbehør til dit hår. Hvis du har et medium til langt hår, kan du prøve denne frisure.