Monsun brude makeup tips

Bryllup er en af ​​de mest specielle dage i en kvindes liv. Dette er dagen, hvor hun vil se mere end perfekt ud, fordi hun er centrum for opmærksomheden. Der er dog mange udfordringer, hun skal stå over for, før hun kan få et fejlfrit look, der får hovederne til at dreje. Makeup er en af ​​de mest kritiske faktorer her og skal være på niveau med ikke kun brudens funktioner og matchning med bryllupsoutfittet, men også i henhold til sæsonen. Ja, der er forskellige makeup -tip, der skal følges ved forskellige vejrforhold.

monsun brude makeup

For monsunbrudene, når vejret er vådt, er her guiden, der giver de bedste forslag, der skal følges. Tjek det ud og følg med behørig omhu.

Bedste monsun brude makeup tips.

Til basen:

Inden du rent faktisk starter med makeupprocessen, er det vigtigt at vaske og rense ansigtet godt. Sammen med dette skal en isterning gnides i ansigtet i 7-10 minutter, der vil kontrollere sveden forårsaget af fugtighedsannoncen og hjælpe makeuppen med at blive i længere perioder. Dette er det første grundlæggende forslag og et af de vigtigste for at skabe en perfekt makeupbase.

Astringerende/tonerbrug:

Efterfulgt af isbrug på huden, bør astringerende bruges på fedtet hud og toner på den tørre hud. Dette vil hjælpe med at opfriske huden yderligere og er perfekt til en ideel makeup under monsunerne. Det er bedst at bruge disse produkter fra gode mærker og af topkvalitet for at sikre, at der ikke er hudproblemer.

Oliefri primer:

Man bør kun bruge en oliefri primer til at skabe en jævn base i dette vejr, der er lunt og fugtigt og får os til at svede meget. Brug af oliefri produkter sikrer, at huden forbliver frisk, og sveden ikke renser makeupen væk.

Vandbaseret foundation:

I stedet for cremebaserede fundamenter er det at foretrække, at en brud bruger vandbaserede fonde, der igen kan hjælpe huden med at blive klistret og fedtet i monsunens fugtige vejr. Man bør bruge foundation med en ren børste og ikke fingrene, hvilket kan øge problemet med fedt og snavs, der normalt klæber hurtigere på huden i monsuner og somre. Hav et vandbaseret fundament af god kvalitet i hånden for de ønskede resultater.

Brug olieabsorberende pulver:

Top foundation med et olieabsorberende pulver, der hjælper med at indstille makeup samt kontrollere sved og olie i ansigtet. Det vil også hjælpe makeuppen med at forblive frisk og holde længe. Det forhindrer også, at makeupen klumper. Blotting -papirer kan også holdes i hånden til formålet. Dette er et effektivt tip, som en monsunbrud bestemt skal holde sig til.

Undgå al cremebaseret makeup:

Uanset om vi taler om rødme eller om det er øjenskygge, anbefales ethvert makeupprodukt, der er cremebaseret, ikke til monsunbrudsmakeup. Makeup -indstillingsspray bør bruges på pulveriserede produkter for at indstille dem perfekt og få det look, du ønsker.

Undgå glans/glimmer:

Tilføjelse af glans og glitter i ansigtet får det til at skinne og se fedtet ud. Dette betyder kun, at man bør undgå at bruge disse makeupprodukter på huden under monsunerne. Den bedste erstatning for disse produkter er en mat bronzer af god kvalitet. Det er et af de mest intelligente valg, der kan foretages.

Vandtætte makeup -produkter:

Et andet effektivt og vigtigt tip til brudesminke under monsunerne er at bruge eyeliner og mascara, der er vandtætte i naturen. Dette vil undgå, at farven falmer i den fugtige sæson. Brug sort øjenskygge på makeup -produkterne for at indstille dem yderligere.