45 nyeste designs af vielsesringe til stilfulde par

Begrebet at bære vielsesringe er lige så gammelt som selve ægteskabsbegrebet. Den cirkulære formring er et symbol på den uendelige kærlighed mellem to mennesker og livslang engagement for hinanden. Selvom symbolikken eller vigtigheden af ​​en vielsesring ikke har ændret sig meget fra tidligere tider, er designs og mønstre bestemt blevet mere moderne. I denne artikel ser vi på de nyeste vielsesringe til mænd og kvinder for at hjælpe dig med at vælge den bedste, der passer til dit forhold. Så klar til at efterlyse din partner med en gave af tidløs kærlighed? Læs med!

Vielsesringe Kopi

Tips til at vælge de perfekte vielsesringe:

Med utallige designs og mønstre på markedet, der ser bedre ud end hinanden, er det ret udfordrende at vælge det bedste. En vielsesring er jo for evigt! Så følg disse tips for at forenkle din udvælgelsesproces:

 • Overvej at købe dine vielsesringe sammen: Du kan vælge identiske par vielsesringe eller vælge forskellige designs fra et fælles tema. Det er også sjovt at shoppe sammen med din partner og nyde disse dyrebare stunder sammen.
 • Vælg dit budget: I nogle kulturer er en vielsesring ikke obligatorisk, men et valgfrit ritual. I sådanne tilfælde vil du måske holde dig til et budget og købe inden for intervallet.
 • Vælg det rigtige materiale: Du kan vælge enten gult guld eller sølvfarvet platin, afhængigt af din smag.
 • Almindeligt eller sten? Mange folk foretrækker ringe besat med ædelsten som diamanter, mens andre foretrækker en glat finish. Du kan også vælge størrelsen på stenene, fra en tyk kabal til en klynge af små sten.
 • Udforsk de nyeste designs: Inden du kører rundt i butikkerne, skal du gennemse onlinekataloger med vielsesringe for at kortliste et par mønstre. Du kan vise dem til butiksindehaveren og se, om de er let tilgængelige, ellers kan du få dem lavet udelukkende til dig.
 • Tilpasning: Den nuværende trend er at indgravere navne, initialer, datoer osv. På ringene. Du vil måske også tjekke den idé!

Smuk samling af vielsesringe med billeder:

Ægteskabsringe i dag har en stor betydning selv med designene. Vi får en række smukke og dejlige designs, der altid viser kærlighed og kærlighed mellem par.

1. Moderne diamant vielsesring:

Moderne diamant vielsesring

KØB NU

Denne diamant vielsesring er som ingen anden! Det bærer et kongeligt udseende med sit grafiske design og vekslende links. 18K Rose guld er besat med brillantslebne diamanter for at få dig til at skinne hver dag. Det er ideelt til dem, der foretrækker brede ringe med noget ekstra bling, så du kan prale med din kærlighed på den mest stilfulde måde nogensinde!

 • Design: Bred vielsesring med diamanter
 • Metal: 18K Rose guld

2. Diamant og ædelsten vielsesring:

Diamant og ædelsten vielsesring

KØB NU

Selvom det ikke er særlig populært, foretrækker nogle mennesker at tilføje deres fødselssten til vielsesringene. Dette er en måde at tilføje din personlighed til et element, der vil forblive på din hud for evigt. Ædelstenen tilføjer også en eksklusiv og tilpasset følelse til din vielsesring. Her er en sådan skræddersyet vielsesring med diamanter og blå safir besat i 14 karat gult guld.

 • Design: Diamant og blå safir vielsesring til kvinder
 • Metal: 14K gult guld

3. Fristende Rose Gold Par Bryllupsbånd:

Fristende Rose Gold Par Bryllupsbånd

KØB NU

Hvis du er vild med bandstil vielsesringe, kan du ikke gå forbi dette sæt! De er lavet med rosaguld, som betragtes som et romantisk metal på grund af sin lyserøde farve. Den ædru tone i dette metal passer til mænd og kvinder, der hader bling af gult guld. Hver ring er lavet 6 mm bred, typisk for et metalbånd, og hunringen er pyntet med en række små diamanter.

 • Design: Rose Gold Wedding Band Set med diamanter
 • Metal: 14K guld

4. 6 mm bred guld vielsesring til mænd:

6 mm bred guld vielsesring til mænd

KØB NU

Tykke og brede bryllupsbånd er ret populære for deres dristige, men minimalistiske look. De er mere robuste end tynde ringe og er store opmærksomhedsfangere. Her ses et sådant populært vielsesringdesign til gommere, der har en kabal med diamant i 18 karat guld. Den øverste del tykkere end basen og får et strejf af rhodiumbelægning.

 • Design: 6 mm tyk guldring til mænd med enkelt diamant
 • Metal: 18K guld

5. 14 karat guld vielsesring med diamant:

14 karat guld vielsesring med diamant

KØB NU

Denne vielsesring til kvinder er specielt håndlavet til dem, der foretrækker minimalisme frem for overdrevne designs. Det enkle og slanke bånd har et solidt design på bunden, kun for at splitte på toppen og sammen med en kabal diamant. Dette design symboliserer to personer, der bliver forenet med en diamant, stenens evighed og kærlighed.

 • Design: Enkel vielsesring til kvinder i 14 ct guld
 • Metal: 14 karat guld

6. Enkelt platinbryllupsbånd til brudgomme:

Simpelt bryllupsbånd i platin til brudgomme

KØB NU

Platin symboliserer sjældenhed og eksklusivitet. En anden grund til, at mænd foretrækker dette metal frem for guld, er fr dets neutrale og ikke-prangende look. Her ses et typisk platinbryllupsbånd, der er blottet for sten eller pynt. Tykkelsen af ​​selve ringen giver bæreren et storslået udseende og passer godt til ethvert formelt eller fritidstøj.

 • Design: Almindeligt platinbryllupsbånd til mænd
 • Metal: 950 Platin

7. Bryllupsbånd i moderne stil:

Moderne bryllupsbånd i parret

KØB NU

Bryllupsbånd er uden tvivl en af ​​de mest populære ringmodeller for moderne par. Mange synes imidlertid, at monotone ringe er ret kedelige og ønsker noget enklere og mere praktisk til daglig brug. Dette smukke sæt passer perfekt til disse krav, da det kommer med en dobbelt-tone effekt og en glat finish, der ser visuelt tiltalende ud.

 • Design: Dobbelt tone par bryllupsbånd
 • Metal: 14 karat guld

8. Minimalistisk platinring til damer:

Minimalistisk platinring til damer

KØB NU

Her er et simpelt, men moderne bud på den klassiske platinring. Den runde ring er snoet for at danne dette usædvanlige bølgede design, der repræsenterer op- og nedture i ægteskabsliv. Den glatte, stenløse model af denne ring gør den ideel til daglig brug. Du behøver ikke bekymre dig om stenene falder af eller uønskede ridser på ringen.

 • Design: Platinring med bølgeinspireret design
 • Metal: 950 Platin

9. Slank vielsesring med diamant og perle:

Slank vielsesring med diamant og perle

KØB NU

For dem, der har tynde og slanke fingre, er denne ring en match lavet i himlen! Det ultramoderne design har et spiralmønster og en struktureret effekt med sten- og perleudsmykninger i enderne. Den sidder tæt på din finger og bliver ved med at skinne som din positive ånd. Perlen tilføjer derimod en neutral stemning og dæmper flashinessen.

 • Design: Spiral vielsesring med diamant og perle
 • Metal: 18 karat guld

10. Statement Bridal Ring Set:

Statement Bridal Ring Set

KØB NU

Elsker du at stable ringe op? Derefter skal du tage et kig på dette ringsæt, der er lige så unikt som du er! Du får to forskellige ringe, begge lavet i 18 karat hvidguld og besat med diamanter med høj klarhed. Afhængigt af dit humør og din lejlighed kan du vælge at bære begge eller bare en. Disse to ringe repræsenterer også dig og din partner mest æstetisk!

 • Design: Statement Diamond Ring Sæt med 2 til brude
 • Metal: 18 karat guld

11. 22ct guld vielsesring:

Vielsesring i 22 karat guld

KØB NU

Denne elegante vielsesring i guld er ideel til både mænd og kvinder. Den er lavet i 22 karat guld og har et enkelt, problemfrit design. Kanterne er glatte og perfekte til daglig brug. Den teksturerede effekt på midten giver en 3D -finish uden behov for ekstra udsmykninger. De ca. Vægten af ​​denne ring er omkring 4,25 gram, og bredden er 16,4 mm.

 • Design: 22 Ct Plain Gold Wedding Band
 • Metal: 22 Ct. Guld

12. Diamant vielsesring til brudgom:

Diamant vielsesring til brudgom

KØB NU

Tag et kig på denne prangende vielsesring til brudgommen besat med glitrende diamanter. Båndet er lavet med 14 ct guld med en toptykkelse på 7,70 mm. Den fremtrædende bredde og de skinnende sten giver bedre synlighed for gentens fingre. Den leveres med i alt 9 diamanter, som kan tilpasses til individuelle krav. Elsker du ikke dens lyse og kongelige look?

 • Design: Mænds diamant vielsesring
 • Metal: 14 Ct. Guld

13. Gorgeous Solitaire vielsesring til brude:

Smuk Solitaire vielsesring til brude

KØB NU

Ordtaket “En diamant er en piges bedste ven” er så sandt! Kvinder elsker diamanter, da de er forbundet med evighed og udstråling. Denne unikke vielsesring til damer vil helt sikkert imponere din dame-kærlighed med sin strålende kabale og 44 små diamanter. Stenene er besat i 18 karats hvidguld for at gøre det til en af ​​de mest fantastiske ringe nogensinde!

 • Design: Glansfuld hvidguld diamant vielsesring
 • Metal: 14 Ct. Hvidt guld

14. Romantisk par vielsesring sæt:

Romantisk par vielsesring sæt

KØB NU

Disse parringe repræsenterer to sjælevenner, der er unikke på mange måder, men alligevel forenet af kærlighed. De 22 karat guldbånd er indgraveret med en strukturel effekt på overfladelaget. Mens hanbåndet holdes almindeligt, er damebryllupsbåndet besat med brillantskårne zirkoniumsten på grænserne. Dette giver en særlig og unik fornemmelse for de brugere, der vil værne om dette valg resten af ​​deres liv!

 • Design: Guld vielsesringe til par
 • Metal: 22 Ct. Gul guld

15. Stilfuld mænds diamant vielsesring:

Stilfuld mænds diamant vielsesring

KØB NU

Her er en rigtig bedøver af en vielsesring, der helt sikkert vil skabe varige indtryk. Der er i alt 9 diamanter i denne ring, der er besat med 18 karat guld. Det unikke ved denne ring er det kantede design på toppen, der reflekterer lys og tilføjer mere glans til dine sten. Den prangende ring er et symbol på alle de lyse og smukke tider, der venter!

 • Design: Mænds vielsesring med diamanter
 • Metal: 18 Ct. Gul guld

16. Designer diamant vielsesring til damer:

Designer diamant vielsesring til damer

KØB NU

Leder du efter en ring, der er lige så unik og smuk som dit forhold? Tjek dette designerstykke, som virkelig er spektakulært på mange måder. Den cirkulære ring repræsenterer det univers, hvortil sideelementerne smelter sammen for at symbolisere dig og din kærlighed! Den har i alt 22 diamanter i forskellige størrelser i 14 karat gult guld!

 • Design: Floral design guld vielsesring med diamanter
 • Metal: 14 Ct. Gul guld

17. Sølvbryllupsbånd til par:

Sølvbryllupsbånd til par

KØB NU

Sølv er endnu et ædelmetal, der hurtigt indhenter guld og platin i smykkeløbet. Den antikke finish af dette metal, dets alsidighed og naturligvis omkostningsfaktorerne gør det ideelt til vielsesringe. Set er et sæt parringe lavet i 92,5 rent sølv med antik finish og emaljearbejde. Dameringen har 38 zirkoniumdiamanter sat i den for et feminint touch!

 • Design: Bryllupsbånd i antik stil i sølv
 • Metal: 92,5 rent sølv

18. Klassisk kabal vielsesring til kvinder:

Klassisk Solitaire vielsesring til kvinder

KØB NU

Intet kan slå elegancen i en klassisk kabal vielsesring. Den enkelte diamant er sat i en spids stil med afrundede metalklør, der griber stenen tæt. På denne måde ser du mere af stenen og mindre af metallet. Men i dette tilfælde ser selv ringene smukt ud med 18 karat guld i en mat finish. Denne ring fungerer ganske godt på både formelle og afslappede outfits, så du behøver ikke bekymre dig om at tage den af!

 • Design: Solitaire diamantring i mat finish guld
 • Metal: 18 karat guld

19. Spiral vielsesring med diamanter:

Spiral vielsesring med diamanter

KØB NU

Hvis du leder efter en usædvanlig vielsesringmodel, der kan få alle dine gæster til at gå “Wow”, så tag et kig på dette stykke. Spiralringen er lavet af lag af guldled for at skabe et fantastisk mønster. Den har 3 sløjfer, der omslutter din finger i skinnende metal. Tilføjelse til glamfaktoren er 6 skinnende diamanter besat på midten og kanterne. Denne stil fungerer godt for kvinder, der har lange, slanke fingre.

 • Design: Spiral vielsesring i muret mønster besat med diamanter
 • Metal: 14 karat guld

20. Hvid og gult guld par vielsesringe:

Hvid og gul guld par vielsesringe

KØB NU

Vil du bryde monotonien i et almindeligt hvidt eller gult guld? Hvorfor så ikke kombinere dem begge for at opnå et imponerende dual-tone look. Parrets bryllupsbånd har hvidguldsmetal på toppen og gult guld på indersiden. Den matte finish på overfladen tilføjer et diskret, men elegant look til brugeren. Hunringene er prydet med 15 bittesmå diamanter på den øverste del.

 • Design: Bryllupsbånd med to toner
 • Metal: 9K karat guld

21. Enkle almindelige guld vielsesringe til par:

Enkle almindelige guld vielsesringe til par

Når du virkelig kommer til at elske, siges det, at det ikke behøver at vise sig. Løfter har til formål at holde, ikke at blive vist. Når det kommer til følgende traditioner, kan du gøre det med enkle og elegante vielsesringe. En almindelig guldring bred i størrelse ser så lovende ud end designerringe. Enkelheden i de lovende ringe vil altid forblive på fingeren uden tab eller afskrivninger.

22. Fingeraftryk vielsesringe til par:

Fingeraftryk vielsesringe til par

Med den nye stil og design bliver løfter også givet mere attraktivt. Folk har valgt at lave vielsesringe med deres fingeraftryk. Fingeraftryksringene kommer fra forskellige metaller, herunder guld, sølv, platin, rød, guld og palladium. For at lave print på ringene graverer bruden og gommen deres fingeraftryk dybt for at se dybt. Fingeraftrykkene er lavet i enten neutral eller oxideret finish og små fingeraftryksdetaljer eller et fingeraftryk i naturlig størrelse.

23. Matchende vielsesringe i sølv:

Matchende vielsesringe i sølv

Matchende ringe eller parringsringe er en af ​​parringene valgt af kærlige par, der er lavet til hinanden. Den lignende betydning af lavet til hinanden formidles af de matchende ringe, der er lavet til brudeparret. Når de bringes sammen, danner de et fuldstændigt hjerte. Og når de ikke er sammen, minder ringene dem om deres partner.

24. Vielsesringe i Rose Gold:

Vielsesringe i Rose Gold

En rosaguldring er ikke mindre end platinsmykker. Skønheden i rosenguldringen er også fantastisk. En række hvide og lyserøde diamantbolte skiftevis i et delt skaftdesign ser attraktivt ud. Og en stor hvid rundskåret diamant kroner ringen ser fantastisk ud.

25. Enkel diamantguld vielsesring:

Enkel diamantguld vielsesring

Et elegant og smukt design af vielsesringe stiller også diamantringene op. De stedsegrønne diamantringe er altid blevet valgt først til at vinde din dames hjerter. Den hvide diamants glitrende glans bringer især altid en gnist til dine øjne, når du kigger på den. En almindelig ring med en stor hvid diamant i midten kronet højt ser fantastisk ud selv midt i designerringe.

26. Butterfly Vintage Rose Gold vielsesring med hjerteformet diamant:

Butterfly Vintage Rose guld vielsesring med hjerteformet diamant

Smukt vintage rosaguldmønster er besat med en hjerteformet diamant i midten, og søde små bane-diamanter, der laver sommerfugle i ringbåndet, gør sit forunderlige design.

27. Pude-Cut Rose guld vielsesring:

Pude-Cut Rose guld vielsesring

En hul prinsessesleben hvid diamantbesat høj på lyserøde diamanter og et lag af rosaguldrammen, der holder designet højt, giver en smuk ægteskabsring til mænd. Båndet på ringen er også besat med hvide bane -diamanter, hvilket gør det smukkere.

28. Pude-Cut Twisted Pave Diamond vielsesring:

Pude-Cut Twisted Pave Diamond vielsesring

En polstret snoet snoet diamantbesat vielsesring ser yndig ud på brudens finger. Det sarte design af vielsesringen lavet i rosaguld tiltrækker selv om natten. Den prinsesseslebne diamant i midten ser også fantastisk ud.

29. Princess-Cut Diamond vielsesringe:

Princess-Cut Diamond vielsesringe

En prinsessesleben stor hvid diamant kronet i midten støder op til fine runde diamanter på ringbåndet giver et fantastisk look.

30. Par Hvidguld Vielsesringe:

Par Hvidguld Vielsesringe

Hvide guld diamantbesatte vielsesringe i par til mænd og kvinder designs er yndige. Dameringen er enkel, let i et tyndt design, mens hanringen er tyk og bred med diamant besat i midten.

31. Hvidguld Micro Pave Diamond -vielsesringe:

Hvidguld Micro Pave Diamond -vielsesringe

Mikrobaner diamantbesatte vielsesringe er også meget efterspurgte i bryllupper i et højt samfund. De glitrende dele af mikrobane -diamanterne er meget gunstige blandt mange mennesker. Udseendet af sådanne ringe bliver altid rost, når det bæres.

32. Platin vielsesringe til mænd og kvinder:

Platin vielsesringe til mænd og kvinder

Platinum vielsesringe er dyrere og udelukkende lavet fantastisk. Hans og hendes vielsesringe består af to ringe til bruden og en til brudgommen. Bruden har to ringe, der består af den ene med en simpel diamantring og den anden med håndværk og udskæringer og diamanter indeni. Brudgommens finger er større i størrelse med lignende design, der matcher den af ​​bruden.

33. Unikke vielsesringe til par sølv:

Unikke vielsesringe til par sølv

En håndlavet vielsesring, der viser den ægte kærlighed, du vil give din ægtefælle livslang. De smukt udskårne ringe er dem, der kan afspejle de samme følelser. Den smukke udskæring er enkel, men fremragende i sine egne smukke udskæringer.

34. Ruby Stud mænds vielsesring:

Ruby Stud mænds vielsesring

Rubin stud vielsesring er et antikt design valgt til et kongeligt look. En han designet ring er tyk og stor, der passer til næsten en stor del af fingeren. Blomsterdesignet på ringens kropsdel ​​er lavet med meenakari -arbejde og midten med rubin- og bane -diamanter. Ringen giver et kongeligt udtryk.

35. Indiske vintage guld vielsesringe:

Indiske vintage guld vielsesringe

Indisk vielsesring i indisk vintage stil er også et af de meget udvalgte designs. Et filigran design snoet linjer fastgjort, hvilket gør et dejligt bredt bælte design. Ringens unikke mønster er enkelt, men enestående på sin egen måde.

36. Navne indgraverede vielsesringe:

Navne indgraverede vielsesringe

Vielsesringe, der også betragtes som løfter om at blive båret for altid, har en meningsfuld betydning. Par vælger også at indgravere deres ægtefælles navne på deres vielsesringe for at gøre ringene mere lovende og fulde af kærlighed. Indgraveringen af ​​navne på vielsesringen får dem til at føle deres ægtefælles nærhed, uanset hvor de går.

37. Traditionel indisk brudering i guld:

Traditionel indisk brudering i guld

En traditionel indisk brude ring ses mest med et udformet gulddesign. Den helt gule guldfremstillede ring er valgt som arvelige smykker til bruden. Den fine kunst, der er lavet i ringens små designs, er et meget gammelt design.

38. Traditionel indisk vielsesring til brudgom:

Traditionel indisk vielsesring til brudgom

En traditionel indisk vielsesring til mænd ses for det meste i gult guld tykt design med hvide diamanter, hovedsageligt i firkantede former eller en enkelt diamant i midten. Den store ring viser sig fremhævet på en hanfinger.

39. Sydindiske mønster vielsesringe til kvinder:

Sydindisk mønster vielsesringe til kvinder

Sydindiske smykker er altid designet med et traditionelt præg. Det traditionelle Lakshmi -design, eller som sagt vanki Lakshmi -ringen er berømt i sydindiske bryllupper. Ringens design er i V -form, udformet med røde og grønne diamanter eller kun gulddesignede ringe.

40. Designer piger vielsesring:

Designer piger vielsesring

Designerstykker i vielsesringe vælges meget lidt. Sandsynligheden for, at diamanter kommer ud, kan forekomme ofte. Imidlertid ignoreres de fabelagtige designs ofte. En stor diamantbolt over en guldring, der skal bane diamant viklet rundt, ser meget smuk ud.

41. Designer tofarvet vielsesring til mænd:

Designer tofarvet vielsesring til mænd

En tofarvet smykkering er en mode blandt designerringe. Den prinsesseslebne diamantformede ring har et han-design. Den midterste del af ringen er lavet i hvidguld, mens resten er med gule og hvide guldstrimler. Det dejlige mønster lyser kongeligt på ægtefællens finger som et løfte på hendes vegne.

42. Pink Diamonds Hvidguld Vielsesring til Piger:

Pink Diamonds Hvidguld Vielsesring til piger

En dejlig lyserød diamantring ved en bryllups lejlighed skaber en meget dejlig hukommelse i parlivet. Den lyserøde trekantformede diamant og de små lyserøde diamanter i kø ser meget smuk ud på platinringen.

43. Ædelsten indgraveret vielsesring:

Ædelsten indgraveret vielsesring

Damen er så heldig at have sådan en fantastisk juvel og ægtefællen, der valgte den. Den røde rubin diamantring kan være et af de bedste valg, der skal træffes som en vielsesring til din dejlige kone. Den attraktive ring med en rubin diamant i midten blomstret designet med små rubiner og hvide diamanter er et vidunderligt mønster i alt. Den røde ring på fingeren på den smukke dame vil altid skinne og roses hver gang den bæres.

44. Sapphire Gold Over Sterling Men Wedding Ring:

Safirguld Over Sterling Mænds Vielsesring

Safir ædelsten ses mest med mænds påklædning. Vielsesringe med ædelstene er meget på mode i disse dage. Det attraktive udseende af farvede perler indlagt med hvide brolægningsdiamanter har et fornem udseende, hver gang den bæres. Når mørkeblå safir ædelsten i prinsessesnit er besat mellem belægningsdiamanter i gult guld og platinstriber imellem, ser det meget rig og kongeligt ud.

45. Stilfuld vielsesring i bambusdesign:

Stilfuldt vielsesring sæt i bambus design

Bambusdesignet i ringe har også et andet eget look. De fine designs over hele ringens mønster giver et vintage look. Ringen er hul indvendig og er let i alt. Men ringens prægede udseende er dejligt og stort set attraktivt.

Hvis du finder en perfekt parret vielsesring til dit ægteskab, får du en lang række designs kategoriseret i mange designs. Du kan vælge navnet indgraveret mønster eller fingeraftryk graverede ringe. Du kan også få indledende initialer indgraveret på ringene. Der er også forskellige designs i diamantringe. Platinskatten bringer et andet træk, og røgguldringene er også unikke.

Hvis du vil bygge et stærkt liv sammen og ved, at du er skabt til hinanden, kan dine vielsesringe symboliseres med meningsfulde citater. Ægteskab ringer et løfte til hinanden er smykker, der skal bæres hele livet. Valget af vielsesringen skal være unikt og skal vælges af brudeparret sammen. Valget træffes ikke ofte, så det rigtige valg vil gøre dit livslange forhold sundt og dejligt.