9 elegante designs af designerringe til bryllup i Indien

Traditionen med at bytte vielsesringe går tilbage til 4800 år i egyptisk tid. Du kan fejre din kærlighed og begyndelsen på dit nye liv med vielsesringe. Disse ringe er udtryk for kærlighed over for din partner. Ringe vil være dit livslange engagement i kærlighed mellem dig og din partner.

Fantastiske vielsesringe af Designer:

Her er de hvervede de berømte designer vielsesringe. der altid viser kærligheden mellem par.

1. Floral Designer vielsesring:

Blomster designer vielsesring

Denne designer vielsesring er lavet af guld og flere små diamanter. Designet er skabt på en meget attraktiv og interessant måde. Ringen er designet med talrige blomster, der er arrangeret i tre cirkulære rækker. Disse blomster har kronblade lavet af guld. Blomstenes centre er lavet af en flok små gnistdiamanter.

2. Vielsesring med to diamanthjerter:

Vielsesring med to diamanthjerter

Denne designer vielsesring er lavet af guld og to diamanthjerter lavet af diamanter. Midten af ​​ringen er absolut som ethvert almindeligt bånd og lavet af guld. Dette bånd adskiller sig på begge sider og strækker sig til to separate arme. Disse arme har to tydeligt hjerteformede diamanter. Disse arme med hjerter ser ud til at omfavne den almindelige guldring.

3. Indisk designet vielsesring:

Indisk designet vielsesring

Denne designer vielsesring er lavet af guld og diamanter. Der er flere hule mangoformede eller Kalka -designs, der bruges i dette vielsesringdesign. Derfor er designet meget indisk i stilen. Det særlige indiske design findes overvejende på toppen af ​​ringen

4. Vævet guld- og diamantbesat vielsesring:

Vævet guld- og diamantbesat vielsesring

Denne designer vielsesring er lavet af guld og diamanter. På ringens øvre overflade er det særlige indviklede design til stede. Designet er vævning af to tråde. Af disse tråde er den ene streng lavet af almindeligt guld, og den anden streng er besat med diamanter.

5. Unikt bryllupsbånd:

Unikt bryllupsbånd

Dette designer bryllupsbånd er lavet af guld. Dette er meget unikt, fordi der på dets ydre overflade er et individs fingeraftryk. Fingeraftrykket kan tilhøre bruden, når bandet er begavet til brudgommen og omvendt, når det er givet til en brud. Generelt er ringen begavet til bruden, så brudgommens fingeraftryk tilføjes. Ringens indre overflade har todimensionale inskriptioner af parrets navne.

6. Fantastiske Unisex bryllupsbånd:

Fantastiske Unisex bryllupsbånd

Dette designer bryllupsbånd er lavet af guld. Det er meget specielt, fordi det er beregnet til unisex, og både brud og brudgom kan bære det. Bandets design er også meget unikt og specielt. Den interessante del er, at denne ring har et tredimensionelt look og feel.Ringen er lavet af massivt guld og gylden pulveriseret finish. Begge veksler med hinanden og giver en interessant tekstur.

7. Hvidguld og grøn emalje vielsesring:

Hvidguld og grøn emalje vielsesring