9 enkle brude vielsesring sæt i guld og diamant

Vielsesring sæt til kvinder findes smukt i mange designs. Et sæt med to eller tre og endda fire er lavet til bryllupsringens sæt. Den ene er den vigtigste og resten er de bærende ringe, der får hele mønsteret til at se fantastisk ud.

Ladies ringsæt til bryllup:

Her er en liste over 9 traditionelle og smukke vielsesring -designs til kvinder.

1. Smukt udskåret vielsesring sæt:

Smukt udskåret vielsesring sæt

En storslået udskåret vielsesring i platin er et aktiv for bryllupsparret, ikke bare med det dyre ringsæt, men på grund af det dyrebare kærlighedsliv, der vil begynde efter dette. En smuk diamant i midten af ​​fire markiserede diamanter og et lignende uregelmæssigt formet ringbånd besat med diamanter.

2. Split Shank Bridal Diamond Ring Set:

Split Shank Bridal Diamond Ring Sæt

En split -shank bridal diamantring sat til bruden ser lige så storslået ud som bruden klædt på den særlige dag. En perfekt rund diamant i midten af ​​et ringbånd designet med spaltede ender, hvoraf den ene er besat med brolagte diamanter og den anden med almindelig platin. En lignende tynd ring, der matcher den store, understøtter designet meget godt.

3. Marquise Diamond brude ringe sæt:

Marquise Diamond brude ringe sæt

Guldringe med diamanter besat i dem i et kunstnerisk design vil være den bedste vielsesring, der er sat til hende i brylluppet. Ringen er besat med en marquise -diamant med små perfekt runde diamanter sat på ringbåndet. En lignende buet og udformet ring underordnet med hovedringen.

4. Princess Cut tresidet diamant brudesæt:

Princess Cut tresidet diamant brudesæt

Et prinsesseslebet diamantring med diamanter er bare et yndigt design af ringe. Ringene er designet med hvid prinsessesleben diamant i midten og blå safir diamanter i siderne, hvis ringbåndet. En lignende ring med blå runde safir diamanter i midterlinjen og hvide diamanter i begge sider er bare et perfekt par kvinders vielsesring sæt.

5. Eksklusivt Vielsesring Sæt:

Eksklusivt vielsesring sæt

En eksklusiv designerring med en med en rund diamantring på toppen af ​​ringen og en støttering med lignende look besat med lyserøde diamanter i midten af ​​ringbåndet. Et sæt med to sådanne fantastiske designs vil vise sig at være et perfekt valg til bryllupsringesættet.

6. Filigran Pink Sapphire Wedding Ring Set:

Filigran Pink Safir Vielsesring Sæt

Et lyserødt safir damer vielsesring sæt med tre meget smukt udformede ringe vil storslået se fantastisk ud på hendes hænder. En midterring er designet med lyserød rund safir i midten og filigranskunst omkring den med platinringbånd. Lignende to ringe på begge sider af ringen ser strålende kombination ud.

7. Sort diamant i sort guld vielsesring sæt:

Sort diamant i sort guld vielsesring sæt

Den sorte skønhed betragtes aldrig som mindre end det hvide og gule guld. Den sorte diamantring besat i sort guld er meget sjældent valgt til bryllupsceremonier. Men med en sjælden smag af snoet stil ser de sorte vielsesring sæt noget ud af den blå stil.

8. kvinders vielsesring trio sæt:

Vielsesring Trio Sæt

En vielsesring sæt i trio designs er meget smuk samling af vielsesring sæt til damer. Et smukt bane diamantværk på guldringen ser helt unikt og dyrebart ud. Udførelsen af ​​diamantarbejde udføres med tre dele, der laver forskellige blokke på de tre af ringene.

9. Sunset Wedding Ring Set til hende:

Sunset Vielsesring Sæt

Et enkelt vielsesring sæt med et unikt enkelt design, men alligevel udelukkende særskilt med dets funktioner, er et, du har brug for for at imponere din vil blive kone på brylluppet. Et designerringbånd og et almindeligt ringbånd med en diamantring på en måde, der centrerer sig om den anden ring to, så det ser ud som et, er et storslået design.

Vielsesring sæt til bruden er en tydelig måde at gøre din vil blive kone tilfreds med antallet af smukke ringe sammen. Her er nogle storslåede designs, der kan få dig til at kigge på vielsesringens sæt.