Indramning af bryllupsdagene: Attraktive idéer til bryllupsfotorammer 2021

En af de enkleste grunde til, at vi tager billeder, er at gå tilbage i tiden og leve det. Vores daglige øjeblikke og samtale er helt sikkert noget at huske, men hvad med den dag, hvor vi besluttede at dele lykken og sige ‘jeg gør’ til nogen? Bryllupsbilleder er en ting at se tilbage i tiden, og derfor er det også vigtigt, at du indrammer det godt, så det præcist formidler udstråling og lysstyrke i dit smukke forhold. Nogle rammer er designet til at holde det enkelt, mens andre er storslåede og ser smukke ud og tilføjer en unik charme til billedet i sig selv.

Fotorammer definerer formen og størrelsen på dit foto. Nogle af de enklere kunstformer har en lysere form, og de mere elegante har en mørkere nuance, bare så den kunst eller foto, der er tale om, fremhæves godt. Fotorammer er således smukke ting, der definerer fotoet og fremhæver det.

Sådan vælges den rigtige fotoramme til bryllupsbilleder:

At vælge den rigtige fotoramme har mange forudsætninger, du skal huske på. Her er nogle tips, der hjælper dig med at vælge den bedste.

1. Farvespecifikationer:

Husk altid, at det er det overordnede billede, der betyder noget. Overvej rigeligt billedets overordnede tone frem for at gå ved at matche de specifikke farver på billedet til dets ramme.

2. Værelsesindretning:

Rummets indretning er en anden ting, du skal huske på, når du vælger en ramme. Gå efter rammer, der vil supplere indretningen af ​​det eksisterende rum, eller bare prøv en, der simpelthen tilføjer den rigtige kontrast.

3. Fotoramme valg:

gå efter dem, der tilstrækkeligt vil fange hele billedet, hvis det har dine familiemedlemmer. Gå ikke på kompromis med størrelsen, og sørg for, at rammen sidder rigtigt.

Typer af fotorammer til bryllupsdag:

Her er nogle af de almindelige typer af rammer til bryllupsbilleder, der har været det populære valg for deres skønhed og holdbarhed.

1. Trærammer:

Træet er et populært valg i disse dage. De er trendy og tilbyder et klassisk look på væggen. Gå efter dem, der vil supplere den rumstil, du har til hensigt at hænge den. Trærammer kan let matche moderne eller endda de rustikke hjem. Farverne spænder fra lys til mørk nuance og giver dig derfor flere farveindstillinger at vælge imellem. De lysere trærammer er lavet af eg, fyr eller ask og til de fotos, der har en varmere tone til at brænde træet af mahogni eller valnød. Vælg mellem de enkle til de indviklede udskæringer, der er karakteristiske for trærammerne.

2. Metalliske fotorammer:

De metalliske betragtes som den trendy og seje. Disse er meget alsidige og holdbare. Portrætbilleder ser godt ud i en metalramme, og det bedste er, at du kan få dem i enhver metalfinish, du kan lide. Prøv den sølv, messing eller krom metal, de tilbyder. Metalstel er det rigtige valg, når du er i tvivl om, hvad du skal vælge. De er et godt valg til dine sort / hvide fotos, hvilket gør det mere levende og iørefaldende. Det er også let at rengøre rammens sider og kan dermed være dit idévalg af ramme. De er moderat prissat.

3. Sølv fotoramme:

Sølv fotoramme er endnu en skinnende ramme, du kan vælge. Prøv en række dekorative overflader til rammen, der tilføjer skønhed til billedet. Sølv fotorammer kan være lidt dyre, men ikke desto mindre vil det være en god idé at beskytte dit billede mod tid og rust. Rengøring af dem er også let, en du kan gøre med en våd klud og holde dem snavsfri i lang tid. De er også gode muligheder for at give nogen, der leder efter en bedste bryllupsramme. Hvis du har et familiebillede, som du gerne vil værne om længe, ​​er sølv fotoramme en god mulighed ved siden af ​​den metalliske ramme. Portrætter vil se godt ud i denne ramme.

4. Klud fotoramme:

den ene gode del om fotoramme i klud er, at den let vil matche indretningen af ​​rummet og huset. Du kan også blive kreativ og lave en, lige som du gerne vil have det eller også købe en, som har en række designs og farver at tilbyde dig. De er billige og er kreative at have derhjemme. Du skal blot løfte fanerne på bagsiden af ​​rammen og placere det nye foto. Gå efter flere farver, da de vil se smukke og elegante ud på væggene og på bordplader.

5. Diamant fotorammer:

Diamantfotorammer er en skønhed. Dine billeder vil se fantastiske ud mod den skinnende og storslåede fotoramme. Dette er sandsynligvis også den bedste måde at dekorere din væg på og få den til at se elegant ud. Portræt eller landskab, dine billeder vil se iørefaldende ud og vil virkelig bibringe den ‘særlige’ fotofølelse. Der findes en række designs på denne, og det er altid sikkert at købe dem i autentiske butikker. Selvom de sikkert kan være dyre, sørger de for at gøre retfærdighed over for dit valg. Her er en smuk diamantramme -ide, du kan tænke på at give dig selv.

5 nyeste design og ideer til bryllupsfotorammer:

Så her er et hurtigt indblik i nogle af de klassiske fotorammer til opbevaring af dine ægteskabsbilleder.

1. Klassisk invitationsramme:

denne er en temmelig stor fotoramme. Det er delt i to, hvor du kan placere dit bryllupskort til venstre og dit bryllupsfoto til højre. Dette er en elegant fotoramme til jer to, der er en hurtig påmindelse om bryllupsdagen. Invitationen på siden tilføjer et særligt look til billedet, der gør det komplet. Du kan også tilpasse størrelsen og designet efter eget valg.

2. Heart Design Bryllup Fotoramme:

Her er en anden smuk og romantisk gave, du kan give din ægtefælle for at holde dit billede sammen. Fotorammen er uformel, og hjertedesignet omgiver rammen i et ulige arrangement. Dette er en klassisk måde at vise din kærlighed på, og billedet vil være en påmindelse om, hvad der er mellem jer to. Du kan også tilpasse formen til et hjerte eller bare vælge en portrættilstand med hjertedesign omkring det.

3. Træmodellen:

Prøv denne klassiske fotoramme i træmodel, der kommer i et sæt. Rammerne er enkle og leveres med en sort ramme og noget tilbehør, som du skal konfigurere for at få det til at ligne en ramme. Billedet er inspireret til at ligne et træ, og fuglene pryder også træet, hvilket giver det en realistisk fornemmelse. Du kan have et hovedbryllupsfoto af dig og sprede de resterende fotos rundt om træet. Det er virkelig en kreativ idé.

4. Valset papirramme til ægteskabsbilleder:

rullepapirrammen er et andet godt valg af ramme til dem af jer, der kan lide at holde det enkelt og kreativt. Det er for det meste håndlavet med papir i forskellige farver, pænt rullet sammen og stablet for at danne en ramme. Dette smukke stykke er levende med farver og sat mod en enkel ramme. Fotorummet er lille og er derfor ideelt til par. Prøv den smukke fotoramme, som du selv kan prøve at lave.

5. Stoframme:

Stoframme er et godt valg for dem af jer, der kan lide at holde det enkelt. Fotorammen er sød, og stoffets valg er op til dig at beslutte. Hvis du vil, kan du også lave en med de farver, du ønsker, og efterlade et lille mellemrum i midten til billedet. Dit bryllupsfoto kan sidde smukt der og stadig tiltrække mennesker. At holde dem pæne kan dog være en bekymring. Hold dem ofte støvet fra støvet.

Fotorammer er en påmindelse om vores minder. De låser øjeblikke med latter og lykke i en ramme, sikret mod tid og rust. Det vil altid være et godt valg at vælge dem, der er værd at indramme og punge ekstra ud for at holde dem ekstra specielle. På denne måde vil dine minder vare livet ud.