Mindeværdige gaver Ideer til bryllup

Et bryllup er på kortene, og denne gang bliver din bedste ven ved at blive hitched. I er nu alle ængstelige og render rundt for at hjælpe ham eller hende med at gøre dette til den bedste dag i deres liv, men det, der bekymrer jer mest, er gaven. De har alt, hvad penge kan købe, så hvad er det, du gerne vil give dem, som de ville værdsætte over resten i de kommende år. Det er virkelig en fangst -to -situation her. Du vil virkelig gerne have dem noget særligt, men ved simpelthen ikke hvad.

mindeværdige gaver

Bedste mindeværdige gaver til bryllup:

D.I.Y er vejen frem:

Lad os rode gennem mormors gamle hemmelige dagbog; der kunne være nogle ideer der.

1. Hvad med noget gammelt, noget nyt, noget lånte noget blåt. Det er det, noget gammelt kunne være et mindeværdigt billede, godt indrammet og præsenteret for parret. Noget nyt ville være rammen pyntet i guld eller sølv, og hvis du har råd, platin. Noget lånt, ja det bliver sjovt, men tjek din garderobe, og du ville finde noget lånt fra din ven for længe siden, pak den og giv den også. Endelig noget blåt, hvad er bedre som en mulighed end at pakke papir i blåt? Der har du en mindeværdig gave, der ville få dem til at smile og grine og huske den dejlige du altid.

2. Du kan også lave din egen chokoladekurv eller en kurv med godbidder, som de kan dele eller gumle på deres bryllupsrejse. Par bliver sultne efter mad efter brylluppet, og dette ville være en gave, der kunne mætte deres sind, krop og sjæl. Pak i en masse godbidder, såsom kiks, chokolade og en flaske med den fineste vin, servietter, køkkenrulle, ost, frugt, nogle baconstrimler og alt andet, du kan lide. Bunden af ​​kurvkurven skal fyldes med rent hø eller bomuld. Placer emnerne som du vil, og dæk hele kurven, indhyller håndtaget og tape det til sidst med en flot sløjfe. Hold indpakningspapiret i blåt og sløjfen i perlehvid med ringletter eller strømninger.

3. Lav et videoalbum af parret, deres rejse fra barndommen til ægteskabet. Indbring gamle fotos eller videoer af dem individuelt som børn, indtil de begge mødtes for første gang. Tjek deres Facebook -profiler for fotos af dem to sammen, måske til en fest eller til en dans. Saml sådanne mindeværdige fotos og lav en video af dem sammen. Parret ville sætte pris på den tid, du tog dig til at vise dem, hvor meget du værdsætter og beundrer deres sammenhold.

4. Vær bryllupsfotografen eller bryllupsplanlæggeren. Det tager næsten et halvt år at planlægge, organisere og få tingene rigtigt til brylluppet. Der er for meget pres på familien for det samme, og du kan kun forestille dig, hvor stresset brudeparret ville være. Vær en skat og tag byrden af ​​deres skuldre. Hjælp brudgommen og bruden med at shoppe deres bryllupstøj, arrangere mødested, arbejde på budgetposterne, vær MC i brylluppet, arranger bachelor- og spinster -fester.

5. Brudeparme skal igennem en angstfase inden brylluppet. Som ven kunne du være den bedste gave til dem, være der, når de har mest brug for dig. Vær den skulder, de har brug for at græde på, den hjælpende hånd, de har brug for, eller bare vær der og lad dem vide, at alt ville være i orden.

Flere ideer:

Endelig, hvis du virkelig er sikker på dette, skal du gå videre og få den tredobbelte bryllupskage bagt med dine egne hænder. Overrask dem med dette, de ville takke dig masser af liv.