9 bedste bryllupsrejsedestinationer i Indien i maj

Håber du at blive gift til sommer og ønsker at tage af sted på en romantisk bryllupsrejse med din ægtefælle, men ved stadig ikke hvor? Nå, du er nøjagtig det rigtige sted. Her har vi hentet nogle af de mest eksotiske steder i Indien, som du kan besøge, især i maj måned. Alle er velegnede til sommersæsonen og vil helt sikkert give dig et godt tilbagetog.

Smukke bryllupsrejsedestinationer i Indien i maj:

1. Mount Abu:

Mount Abu bryllupsrejse steder i maj

Mount Abu er en velkendt bakkestation beliggende i Rajasthan. Dette sted er næsten som en oase placeret midt i ørkenen. Templerne her er bemærkelsesværdige, og dette steds fængslende skønhed vil helt sikkert gøre din bryllupsrejse mindeværdig. Dette sted er en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Indien og er sandsynligvis det smukke sted, du skal besøge.

 • Par kan have en masse udendørs sjov såvel som indendørs på Mount Abu som trekking, camping, klatring, tage en helikoptertur, besøge Dilwara Jain Temple, Honeymoon Point for at nævne nogle få.
 • Mount Abu kan nås via luft, jernbane og vej. Den nærmeste lufthavn er i Udaipur, og når du når, kan du vælge en taxa eller rejse med offentlig transport. Jernbanen er en anden mulighed, hvor den nærmeste jernbanestation ville være Abu Road Station. Du kan altid rejse ad vej, hvis du ønsker det fra en hvilken som helst del af landet.
 • Hotel Hillock, Palace hotel og hotel Mount Regency er nogle af de mest foretrukne hoteller på dette sted. Du kan også finde hoteller på et budget og homestays, der er forholdsvis billigere.
 • Det lokale køkken er meget levende, at du kan bruge en hel dag bare for at få maden. Mad som Bajre Ki Roti, Gatte Ki Khichdi, Laal Maas, Malpua vil få dig til at ønske dig mere.
 • At tilbringe en uge ville være ideelt for nygifte.

2. Kodaikanal:

Kodaikanal bryllupsrejse destinationer i Indien i maj

Kodaikanal er en ideel destination for alle par, der elsker naturen og leder efter en romantisk ferie. Kodak -søen er bemærkelsesværdigt smuk og har de mest fantastiske bådcruise, du kan komme på. Det bedste tidspunkt at besøge dette sted er i løbet af maj, da vejret er ganske behageligt på denne tid af året. At komme til et sted må aldrig medføre beklagelse.

 • Kodaikanal som de fleste bakkestationer giver par udendørs aktiviteter såsom trekking til Vattakanal, Pambar Falls, Dolphins næse og også camping.
 • Det være sig via fly eller med jernbane; du kan nå nærliggende større byer som Chennai og Bangalore, hvorfra du kan vælge bestemt offentlig transport eller taxaer. Hvis du beslutter dig for at rejse ad landevejen, vil det være 3-4 timers rejse fra de fleste sydindiske stater.
 • Kodaikanal har mange muligheder, når det kommer til at bo på hoteller som Villa Retreat, Kodai Resort, SterlingKodai Lake. Du kan vælge andre opholdsmuligheder som homestays og loger navngivne Repræsentation af skyer, Country Woods, som er rimelige og er lige gode.
 • De fleste typer mad, herunder sydindisk mad, kontinentale, interkontinentale er tilgængelige i hovedområderne i Kodaikanal. Du kan også få et godt tibetansk køkken.
 • En fire-dages tur til denne himmel ville berolige dit sind og sjæl.

3. Alappuzha:

Alappuzha bedste bryllupsrejse destinationer i maj

Alappuzha ligger i den smukke delstat Kerala og er kendt som “Østens Venedig.” Det mousserende blå vand, strande, laguner og lange sandstrækninger er den mest attraktive del af dette sted. Det er et godt sted for alle de unge par, der leder efter en tid med afslapning og fred. Det har også store husbådsoplevelser, som du helt sikkert vil nyde.

 • Kend som østens Venedig din prioritet ved at nå Alappuzha bør være at leje en husbåd i Alappuzha’s bagvand. Andre aktiviteter kan omfatte at besøge Alappuzha -stranden og fyrtårnet. Du kan vælge at afslutte din tur ved at besøge Ambalapuzha Sree Krishna -templet.
 • Det være sig med fly, jernbane eller på vej, du er dækket. Alappuzha ligger tæt på Cochin, hvilket gør det tilgængeligt for folk rundt om i landet uden større besvær. Din nærmeste lufthavn er Cochin International Airport, som ligger kun 75 km væk. Du kan leje en taxa eller et køretøj og køre dig selv til din destination. Der er hyppige tog og offentlige transportbusser til Alappuzha fra de fleste steder i staten.
 • Du kan have en masse skaldyr, heriblandt MeenMolagitta Curry, røget fisk og Fish molly er noget du skal have. Og du kan også få ænderkarry og stegning, hvilket også er fantastisk.
 • Du skal holde dig flydende i en af ​​husbådene om natten, hvilket er en no-brainer for alle, der besøger Alappuzha. Andre muligheder for et ophold vil omfatte hoteller og feriesteder ved søen.
 • Tilbring 3-4 dage på dette sted, som helt sikkert vil efterlade gode minder for dit liv.

4. Mysore:

Mysore bedste sted til bryllupsrejse i maj

Mysore er fuld af historie og kultur. Det er kendt for sine charmerende og stedsegrønne Brindavan -haver. Mysore -paladset, der ligger her, ser fantastisk ud, især om natten. De musikalske springvand her er smukke og bør helt sikkert besøges mellem månederne marts til juni.

 • Besøg i Mysore Palace, Brindavan haver, Somnathpur Temple, Srirangapatna, Railway Museum Mysore, Karanji Lake og mange flere historiske og naturlige steder ville forbruge det meste af din tid i Mysore.
 • Mysore er også en storby i Indien og er godt forbundet med fly, jernbane og vej. Mysore har sin lufthavn, og det er tilgængeligt at nå frem til din destination ved at leje en taxa, uber eller bil. Ydermere kan du også i stedet leje en tohjulet, hvis du er til det. Du kan også nå Mysore ad landevejen fra de fleste dele af landet.
 • Mysore masala dosa, fårekød pulao, churmuri er nogle af de lokale retter, du kan prøve. Du kan også få det meste indiske køkken i Mysore.
 • Windflower Resorts Mysore, Royal Orchid Brindavan Garden, Southern Star Mysore er de bedst bedømte hoteller og feriesteder i Mysore, og det har en masse private indkvarteringssteder, offentlige restaurationer og hytter at vælge imellem.
 • Par kan dække de fleste af de ovennævnte steder og mere i løbet af 4-5 dage.

5. Dalhousie:

Bryllupsrejse i Dalhousie i maj måned

Dalhousie er en af ​​de smukke bakkestationer i Himachal Pradesh. Det er smukt, roligt og miljøet her er lunt og behageligt. Kilderne til dette sted er kendt for at besidde medicinske egenskaber. De snedækkede bjerge ser fantastiske ud på alle tider af året, selvom det bedste tidspunkt at besøge burde være sommer. De er dog ganske betagende og maleriske at se på.

 • Khajjiar et sted, hvor du kan forkæle dig med ridning og paragliding, på Panchpula kan du dyrke sport som sejlsport, ziplining, efterfulgt af Kalatop Wildlife Sanctuary er nogle af de turistattraktioner, Dalhousie har at byde på for par.
 • Den nærmeste lufthavn er 107 km væk ved Gaggal, Pathankot Railway Station er cirka 87 km væk, hvorfra du kan leje en taxa for at nå din destination. Busser fra byer som Dharamshala, Delhi, Chandigarh er tilgængelige til at rejse på et budget.
 • Fås i Dalhousie som indisk, kinesisk og interkontinentalt køkken for at slukke din sult.
 • Dalhousie tilbyder luksushoteller samt hoteller på et budget.
 • 3-4 dage er, hvad par kan afsætte til at bruge deres tid i denne smukke bakkestation.

6. Manali:

Manali bryllupsrejse steder i maj måned

Manali er en velkendt bakkestation i Himalayaområderne. Sneen og bjergene skaber den meget romantiske og blide stemning, som bryllupsrejsende ser frem til. Solang -dalen her er et ideelt sted til picnic, og frugtplantager, templer, huler og templer vil helt sikkert gøre din bryllupsrejse meget interessant og spændende.

 • Manali er temmelig unik på grund af sine snedækkede bjerge og vejret. Der er mange aktiviteter, som par kan lave på dette sted. Hvis du elsker eventyr, er Rohtang Pass et must-besøg sted. Det tilbyder flere eventyraktiviteter såsom snescooterture, skiløb, paragliding og så videre. Du kan også vælge at besøge det gamle Manali- og Hadimba -tempel. Glem desuden ikke at forynge dig selv ved Vashists varme vandkilder.
 • Hvis du ønsker at nå dette sted, er den nærmeste lufthavn placeret i Bhuntar, som er omkring 50 km fra Manali. Der kører busser fra flere dele af landet, især Delhi. Par, der bor i nærheden, kan også køre til dette sted, da indkørslen er god og naturskøn. De lokale maddelikatesser blandt must-haves er Dham, Kadhichawal, røde ris og flodørreder.
 • Vores topbilleder af hoteller eller feriesteder at bo på omfatter River country resort, spa resort, white meadows resorts. Ydermere kan du også let finde mange budgetvenlige hoteller rundt sammen med private indkvartering. Hvis du er i bryllupsrejse, kan du opleve stedet bedst ved at bruge omkring fem til seks dage her.

7. Mcleodganj:

Mcleodganj steder at besøge til bryllupsrejse i maj

McLeod Ganj ligger i Dharamshala og er beriget med smukke templer, der er monolitiske og meget udsøgte. Vandfaldene her er noget at se frem til og har gode aktiviteter såsom klatring og trekking, du kan deltage i. De vil gøre din bryllupsrejse sjov og eventyrlig.

 • McLeod Ganj er godt forbundet med flybane og på vej fra alle større byer i landet og gør det derfor ganske let at nå dette sted. Den nærmeste lufthavn er Gaggal Airport, railhead ved Pathankot Junction.
 • Sejltur i Dal -søen, trekking, camping og vandreture og stjernekiggeri er nogle af de aktiviteter, du og din bedre halvdel kan forkæle. Du bør også besøge de forskellige templer, klostre på stedet.
 • House Om Tara, Pawan Guest House, Hotel Hill Town, Pink House,
 • Fortune Park Moksha er nogle af de bedste steder at trække sig tilbage efter dine daglige aktiviteter og hvile.
 • Der er meget tibetansk bosættelse på dette sted, og derfor er det en god idé at prøve noget autentisk tibetansk køkken.
 • Du kan vælge at blive i 4-5 dage på McLeodganj.

8. Shillong:

Shillong top bryllupsrejse destinationer i maj

Den romantiske by Shillong er fuld af bakker og dale, der helt sikkert vil betagende dig og din elsker. Elephant Falls og Umiam Lake er et par af de fantastiske steder, du kan besøge her. Stedet er også kendt for sine kirker, templer og vandfald og har nogle af de ideelle picnicsteder, du skal være vidne til.

 • Sejlsport, trekking, ridning, kajakroning ved Kynshi -floden er nogle af de aktiviteter, som par skal udføre.
 • Du kan nå de nærmeste byer via fly og med tog, hvorefter man skal afslutte den resterende rejse ad vej enten ved at leje en taxa eller tage offentlig transport eller nå ved at køre til Shillong.
 • Dette er endnu et sted på vores liste, der har en tibetansk bosættelse, og den mad, du skal have, indeholder også noget tibetansk traditionel mad som momos, flæskesteg og spareribs.
 • RiKynjai, Royal Heritage Tripura Castle, Aerodene Cottage, The Habitat Shillong er nogle af de hoteller, der garanterer at give dig en god oplevelse. Afhængigt af dine præferencer kan du vælge at bo på et af de kongelige og naturrige hoteller og feriesteder.
 • På grund af den store variation af flere sådanne aktiviteter og steder, Shillong kan tilbyde, kan det tage op til en uges tid at bruge tid sammen med din partner.

9. Darjeeling:

Darjeeling

Darjeeling er den smukkeste bakkestation i Vestbengalen. Maden her er helt bemærkelsesværdig. Det er omgivet af søer og skove, der øger denne storslåede skønhed.

 • Den nærmeste lufthavn er Bagdogra Lufthavn, som ligger 96 km væk; den nærmeste jernbanestation er ved New Jalpaiguri, hvilket betyder, at du i den sidste etape af din rejse skal tage en taxa med offentlig transport eller selv køre en bil til din destination.
 • Tag en tur med det ikoniske legetøjstog, besøg Tiger Hill, Darjeeling tovbane, tag på en shoppingtur i Chowk Bazaar.
 • Mayfair Darjeeling, Pine Tree Spa Resort, Cedar Inn, Little Tibet, KhushAlaya, Central Nirvana Resort er nogle af hotellet er feriesteder, der falder ind under alle budgetgrupper, som vi vil anbefale. Der er også homestays og loger til rådighed, hvis du er meget stram på budgettet.
 • Momos, Thukpa, Alu Dum, Dalle, Naga Cuisine er nogle af de lokale retter, du kan prøve. Der er masser af hoteller, der serverer det meste indiske køkken og delikatesser, hvis du vil have dem. Du skal prøve den verdensberømte Darjeeling-te.
 • På grund af overflod af aktiviteter og steder at se på denne bakkestation ville det nok være nok at bruge en uges tid.

At tilbringe din mest dyrebare tid i det mystiske land Indien ville være den bedste mulighed at lave. Vi vil meget gerne hjælpe dig med flere detaljer og oplysninger. Send mail til os, eller efterlad en kommentar herunder. Glem ikke at dele denne skatmine af fakta og tips med dine venner og familie.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1: Kræver internationale rejsende et visum for at besøge Indien?

Svar: Hvis besøgende udelukkende ønsker at rejse til Indien, og hvis de planlægger at blive ikke længere end 30 dage, kan de let ansøge om et e-visum online.

2. spørgsmål: Er vejret forudsigeligt og rejsevenligt ved Abu-fjeldet?

Svar: Det er sommer i maj på Mt. Abu, hvilket gør opholdet helt sikkert, og vejret er smukt og helt rigtigt til både indendørs og udendørs rekreative aktiviteter.

Q3: Hvor finder jeg pålidelige bryllupsrejsepakker?

Svar: Der er mange rejsebureauer og onlinetjenester, der tilbyder konkurrencedygtige og pålidelige pakker, der passer til din smag. Nogle af de berømte er Tripsaver, Akbar Travels, Thomas Cook osv.