9 bedste bryllupsrejsesteder i Bihar med billeder

Bihar er et af de fineste bryllupsrejse steder her. Man kan have det fantastisk her. Det vil give dig masser af aktivitetsmuligheder sammen med virkelig seje besøgssider.

Det hele hænger sammen. Det er blevet sagt, at hvis din bryllupsrejse går godt, så er der stor chance for, at resten af ​​dit ægteskabsliv vil være som en tur i parken. Så lad være med at rode det op første gang, og hvis du tænker på at have den bedste bryllupsrejse, så er Bihar, Indien måske det perfekte sted for dig. Lad os holde rygtet til side og fokusere på den relevante statistik.

Selvom Bihar betragtes som et af de mest korrupte steder i Indien på grund af dets høje kriminalitet og dårlige politikere, er det også et af de mest historisk rige og prestigefyldte steder i indisk og kan vise sig at være et godt sted at bruge penge din bryllupsrejse. De 9 bedste smukke og romantiske bryllupsrejse steder i Bihar med billeder af steder er angivet nedenfor.

9 bedste bryllupsrejsedestinationer i Bihar med billeder:

1. Patna:

Patna

Patna er et af de smukkeste og mest besøgte steder i Bihar. Stedet er kendt for det naturskønne skønhed og vandområder og templer. Man kan ikke bare ignorere dette sted, når de besøger Bihar. Stedet huser også nogle af de bedste faciliteter til at huse vilde dyr i Indien. Patna er også hovedstaden i statens bihar.

2. Bodh Gaya – Bedste bryllupsrejse i Bihar:

Bodh Gaya

Vil du besøge et sted, hvor buddhismen forkyndes? Så er Bodh Gaya en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer for dig. Bodh Gaya har nogle af de bedste klostre og er et af de smukkeste steder i Indien. Der er en række parker og steder at besøge i Bodh Gaya, såsom templer, flodbredder osv.

3. Rajgir:

Rajgir

Vil du besøge Bihar? Glem ikke Rajgir. Det er et af de mest seje steder i Bihar og er kendt for sine varme kilder og fremragende udstilling af dyreliv. Der er mange små og store smukke huler i Rajgir, som besøges af turister ret ofte.

4. Munger:

Det betragtes som et af de stærkeste steder i Bihar på grund af de forskellige sunde og livsstilsplatforme på dette sted. Munger betragtes som et af de bedste bryllupsrejsesteder i Bihar og har også tilflugtslejre med vilde dyr, som dybest set tiltrækker mange turister årligt.

5. Buxar:

Buxar

Buxar kan siges at være et af de mest berømte steder i staten Bihar, Indien og er hovedkvarter for Buxar -distriktet. Buxar er et af de mest befolkede steder i indisk, og den hurtige urbaniseringskrav hos mennesker har ført til denne bys super hurtige udvikling. Der er mange aktivitetscentre og shopping- og spiseplatforme i Buxar. Du vil elske det, da det er klassificeret som en af ​​de ideelle bryllupsrejsedestinationer i Bihar.

6. Muchalinda -søen:

Muchalinda -søen

Bihar har en række smukke vandområder som søer, floder, flodbredder osv. Muchalinda -søen er en smuk skabelse af moder jord og er meget populær i hele Bihar og også over hele indisk. Folk fra hele landet kommer for at opleve den naturskønne skønhed ved denne sø.

7. Purnia:

Purnia

Hvis du elsker konceptet koncert og liveshows, skal du inkludere Purnia på din liste over de bedste bryllupsrejse -steder i Bihar. Stedet er fyldt med templer, shoppingdestinationer og mange koncertsale.

8. Bihar Sharif – Bedste bryllupsrejse -sted:

Bihar Sharif

Dette er endnu et smukt sted til bryllupsrejser i Bihar. Stedet er fyldt med buddhistiske klostre, og man kan skildre dette lands rige historiske betydning ved hjælp af de mange museer placeret på dette sted.

9. Bodhi Tree:

Bodhi -træet

Sidst men ikke mindst er Bodhi -træet et af de bedste bryllupsrejsedestinationer i Bihar. Man kan blive forelsket i dette sted ved blot at visualisere skønheden i dette massive træ, der har enorm historisk betydning.

Bihar er et af de bedste steder i Indien og har en række betydningsfulde bryllupsrejsesteder. Ifølge mennesker, der besøgte disse steder, er disse nogle af de mest velholdte og smukke bryllupsrejsesteder i Bihar, og man vil ikke forlade nogen af ​​de bryllupsrejse-steder, der er diskuteret i denne artikel, efter at de har besøgt dem.