9 bedste bryllupsrejsesteder i december i Indien 2021

En perfekt bryllupsrejse kunne finde sted i enhver del af verden, hvor beliggenheden er smuk, vejret er lunt, og båndet mellem parret er stærkt og intimt. Imidlertid vil et godt sted naturligvis gøre din bryllupsrejse til en langt mere vidunderlig oplevelse og gøre det til noget, der vil være værd at huske resten af ​​dit liv. Her i Indien er lokalerne eksotiske, naturlige og helt fantastiske. Hvis du planlægger en bryllupsrejse i december, har vi hentet nogle forslag til dig her. Læse igennem!

Bedste bryllupsrejsesteder i december i Indien 2020

Bedste bryllupsrejsedestinationer i Indien i december:

1. Lakshadweep -øerne:

Bryllupsrejsedestinationer i Indien i december

De maleriske Lakshadweep -øer er et populært turistmål. Det er også et af de bedste steder at besøge i december til bryllupsrejse og romantiske udflugter. De kolde sandstrande, den rige kultur, flora og fauna og havets rolige bølger vil helt sikkert transportere dig til en helt anden verden. Disse ‘hundrede tusinde øer’ ligger ud for Kerala -kysten og er et godt tilflugtssted for to forelskede mennesker. Med solkyssede strande og kystlaguner er stedet uden sidestykke i skønhed.

 • Der er nok til at holde en i gang på en uges tur på øerne. Nogle af de steder at besøge er Bangaram, Kalpeni og Kavaratti. Vintermånederne, september til februar, vil byde på behageligt vejr for opholdet.
 • Vandsportsaktiviteter såsom dykning og snorkling kan udføres på Kadmad, Kavaratti og nogle af øerne i klyngen.
 • Bangaram Island Resort er en af ​​de få gode overnatningsmuligheder, der findes på øen, bortset fra lokale pensionater eller et par private drevne feriesteder.
 • En ting at bemærke er, at man har brug for regeringens tilladelse til at besøge Lakshadweep.
 • Air India driver flyvninger til Agatti fra Kochi, og til søs opererer der forskellige passagerskibe mellem Kochi og øerne.

2. Andaman- og Nicobarøerne:

Bryllupsrejse Steder i Indien i december

Andaman- og Nicobar -øerne i Indien tilbyder verdens smukkeste og mest fantastiske strande. Med kun starten af ​​vinteren i løbet af december er stedet lige det rigtige til en bryllupsrejse. Det kolde blå mousserende vand, blide bølger, naturskønne skønhed og køkkenet vil helt sikkert sætte det perfekte romantiske humør. Med frodig skov og eksotisk dyreliv er dette et perfekt sted for et naturelskende par. Med rette kaldet Himmel på Jorden, er dens uberørte skønhed for det meste uberørt af mennesker. Denne mystiske ø er et af de bedste steder, hvis du planlægger din bryllupsrejse i december. Hvis ikke, skal du tilføje det til din skovliste alligevel- du vil helt sikkert have det sjovt sammen med din ægtefælle.

 • Par på bryllupsrejse kan nyde den årlige turistfestival i december og januar.
 • Livet under vandet er forbløffende smukt, og hvis dette er stedet, du tager til, er snorkling et must for at fylde dine sanser med skønheden i undersøiske liv og koralrevene. Bioluminescens er en godbid for øjnene og sjælen.
 • At rejse til Andaman og Nicobar fra fastlandet i Indien eller i udlandet er ret let med fly. Færger sejler en eller to gange om ugen. Indiske byer som Kolkata, Bengaluru eller Chennai er de eneste steder, hvorigennem øen er tilgængelig.
 • Endnu en gang er lokale ledd vært for de mest læskende skaldyrsdelikatesser. Fødevarer er helt i den dyre ende; men med lokale guider kan vi næsten finde det bedste efter vores smag og pengepung.
 • En samling af 572 strålende og frodige øer, stedet er en eksotisk vært med luksuriøse hoteller og feriesteder at vælge imellem. For et uafbrudt og roligt ophold ville Sea Princess Beach Resort i Wandoor være et godt valg; high-end Silver Sand Beach Resort eller de lokale opholdsmuligheder er gode at nyde og dvæle i øjeblikke.
 • Medicinske butikker og hospitaler er tilgængelige i større byer som Port Blair. Det er dog tilrådeligt at bære enhver foreskrevet medicin, og specifikke mærker er muligvis ikke tilgængelige.

3. Coorg:

Bryllupsrejse Steder i Coorg i december

Coorg, også kendt som Indien i Skotland, er rig på sine naturlige omgivelser, naturskønne skønhed og behageligt vejr. Regnet blandt de bedste bryllupsrejsemål i Indien i december, har det store turistattraktioner med sine store bjerge, vandfald, smukt udsmykkede tibetanske kloster og kaffeplantager. Den fredfyldte aura gør det til det rigtige sted for de par, der leder efter en tid med afslapning og nydelse.

 • Coorg tilbyder en masse økonomiske muligheder for et par at nyde det meste af deres tid. De kan forkæle sig selv med eventyrsport såsom trekking, river rafting, fugleture eller kan følge mere sublime aktiviteter som sightseeing på kaffeplantagerne, Pushpagiri Wildlife Sanctuary eller Dubare Elephant Camp. Parrene kan endda slå lejr under åben himmel, hvis man vil slå drømme fra skovlisten!
 • Coorg er tilgængelig ad vej; par, der rejser langt fra steder, bør imidlertid nå byen Bangalore med bus eller luft, før en road trip til Coorg. Du kan også nå Coorg med tog, hvor Mysore ville være din nærmeste jernbanestation, og resten af ​​rejsen burde udføres ad landevej.
 • Restauranter og loger i alle størrelser er tilgængelige for et behageligt ophold.
 • Mens i Coorg kan par nyde det rige lokale køkken, der omfatter Pandhi -karryen, bambusskydkarry, som er blandt lokalbefolkningens favoritter.
 • Medicin og hospitalsfaciliteter er tilgængelige i Coorg i nødstilfælde.

4. Kerala:

Bryllupsrejse Steder i Kerala i december

Tropiske strande, majestætiske elefanter, bagvandssøer, utrolige skikke og traditioner- Kerala er et af de steder i Indien, der skal gå på listen over de bedste bryllupsrejsedestinationer i Indien i december. Med temperaturen lige ved 30ºC til 23ºC, er tiden ideel til at planlægge en ferie efter brylluppet. Strandene her er rolige, beroligende og meget afslappende. Det er et godt sted for de nygifte, der leder efter en mulighed for at kende hinanden.

Med 14 distrikter, der tilbyder unikke vidundere at se, er stedet svært at opklare på en uges tid. December byder velkommen til særlige attraktioner såsom theyyam under ‘Pattulsavam’-festivalen og det årlige Kambala-tyreløb i Bekal, Guruvayur Ekadasi i Thrissur, strandkarneval i Kovalam,‘ Karthigai’- lysets festival og karneval ved årets afslutning i Kochi.

 • Til en bryllupsrejse i Kerala skal de nygifte måske vælge turens art. Hvis du vil være en del af festlighederne, skal du gå til Thrissur eller Bekal i december; til shopping og karneval er Kochi og Thiruvananthapuram en go-to; hvis ferien ønsker det, leder de skinnende bagvand til Allepey.
 • Kerala er let tilgængeligt med luft, vand og land. Det er godt forbundet via det enorme netværk af jernbane og motorveje. Der er 4 internationale lufthavne for besøgende, der tager et fly.
 • Restauranter, hoteller, loger og offentlige hvilehuse er bredt tilgængelige i hele Kerala.
 • En bred vifte af fisk og skaldyr og lokale retter kan opleves. Retterne lavet af kokos er en specialitet i Kerala -staten, og køkkenet er generelt krydret.
 • Medicin og hospitalsfaciliteter er bredt tilgængelige og let tilgængelige.

5. Goa:

Bryllupsrejse i december i Goa

Goa er kendt som en af ​​de fineste og romantiske strande i Indien. Skønheden ved dette sted er noget, du ikke vil gå glip af. Dette er et fantastisk sted at besøge i december måned, da de arrangerer de bedste jule- og trancefester, du nogensinde vil se. At bruge tid sammen med din elskede her er helt sikkert værd at opleve. North Goa har flere boliger til at fylde dine hjerter med sin betagende skønhed.

Strandene, Bom Jesu -basilikaen, Bodgeshwar -templet og berømte markedspladser holder os til stedet, mens Syd Goa har de smukke Dudhsagar -vandfald og de dragende monumenter fra portugisernes tid. Interessant nok fejrer Goa foråret i løbet af december, mens resten af ​​landet er om vinteren!

 • Sommerfuglestranden og alle de andre mange strande byder på nogle hyggelige og private stunder for parrene. Man kan vælge en romantisk sejltur på stedet og se solnedgangen sammen.
 • Perioden mellem oktober og februar er forår i Goa, hvilket gør december til et yndet valg til en malerisk udflugt på en bryllupsrejsedato.
 • Dabolim Lufthavn ligger cirka 26 km fra Panaji, hovedstaden i Goa. NH4 og NH17 tilbyder en mindeværdig tur, hvis rejsen foregår i bil. Der er godt forbundne jernbanestationer- Vasco da Gama og Madgaon.
 • En 4 /5-dages tur ville være ideel til at besøge en af ​​de smukkeste stranddestinationer i verden.
 • Læn dig tilbage og slap af på et sted, hvor øst møder vest. Køkkenet er mere på samme måde- udsøgt, men mangfoldigt. Glem ikke at prøve BEBINCA, Goas yndlingssød og deres kystnære delikatesser!

6. Daman og Diu:

Daman og Diu

Daman og Diu, de to små byer i unionens område er ganske berømte for sine romantiske steder og steder, hvilket gør det til et topsted til bryllupsrejse i Indien. Det beroligende sand og de svajende kokospalmer på disse strande vil helt sikkert fascinere dig og din partner. Hertil kommer de historiske arv fra stedet, der strækker sig over omkring 2000 år. Den fredfyldte og rolige stemning og de gamle monumenter gør dette sted til den perfekte destination for unge par at få en forfriskende oplevelse tæt på naturen.

Mere end 600 km adskiller begge byer ad vej, og det er bedre at vælge en destination, hvis opholdet er kort. Vejret her er altid mildt og moderat; december ville dog være den bedste tid på året for at se den betagende blanding af sol, sand og hav.

 • Nagao -stranden og mange andre er sikre, eller svømning, og besøgende kan forkæle sig med vandsportsaktiviteter. En af de få sorte sandstrande, Jampore -stranden, ligger også i Diu. Koloniale forter og berømte kirker tilbyder lige så fascinerende oplevelse.
 • Den rige kultur og festlighederne i Daman og Diu er for det meste på sit højeste i løbet af december måned, og det er et godt valg, hvis parret foretrækker et travlt natteliv.
 • Siderne af unionens område er omsluttet af Det Arabiske Hav og de indiske stater Gujarat og Maharashtra. Hvis man skal rejse med fly, er Mumbai den nærmeste indenlandske og internationale lufthavn til Daman og Diu og ligger i en afstand af 193 km. Vapi banegård er den nærmeste jernbanestation til Daman og Delwada banegård til Diu. NH8 forbinder stedets vejnet.
 • Busforbindelser er tilgængelige for skovattraktioner og endda billige cykeludlejninger til en hurtig tur rundt i byen. Et bemærkelsesværdigt rent sted med uberørte strande Diu har lidt mere at byde på for sightseeing end Daman.
 • Alkohol er lovligt både på steder og feriesteder, herunder pubber, diskotek osv.
 • Madvalg ligner køkkenet i Goa, og begge er stort set kyststeder.

7. Jodhpur:

Jodhpur

Jodhpur, der ligger nær Thar -ørkenen, er et sted med berømte monumenter og forter. Selve navnet fremkalder billeder af storslåede fæstninger, udsøgt udformede havelies og overdådigt prydede elefanter. Hvad er mere passende end at forkæle sig for overdådighed og kunstfærdighed i begyndelsen af ​​et nyt liv! De pulserende basarer i Jodhpur vil give en en kongelig touch til shopping. Jodhpur hedder rigtigt Sun City. Du kan fange strømmen af ​​de første solstråler, der strømmer gennem dit vindue om morgenen i dit bryllupsrejseophold. Dette sted er bemærkelsesværdigt og er helt sikkert en af ​​de mest udsøgte byer, hvor du kan besøge med din elsker.

 • En af de største indiske forter, Mehrangarh, ligger 400 fod over byen og er et must-see under besøget.
 • Mandore Gardens huser et regeringsmuseum, en ‘Hall of Heroes’ og al sin herlighed fra den forgangne ​​æra bringer en mystisk spænding til en mindeværdig tur.
 • Hold i hånden på din elskede og stirre på den fascinerende udsigt over Jodhpur fra Masuria Hills Garden. De mange monumenter, forter og søerne vil efterlade en i ærefrygt.
 • Jodhpur er hjemsted for Umaid Bhawan Palace- en af ​​de største private boliger i verden, Jaswant Thada- en bemærkelsesværdig marmorarkitektur og Kailana-søen. Et ophold på 2 eller 3 dage ville være ideelt til bryllupsrejser.
 • Regelmæssige indenrigsfly er tilgængelige i Jodhpur lufthavn, og andre transportnetværk som jernbane og vej er lige så bekvemme og udbredte.
 • De populære varer i Jodhpur er antikviteter, Bandhini, Mathaniyas røde chili og fodtøj.
 • Bo på Jodhpur er let at finde og falder ind i prisklassen for et generisk turiststed i Indien.
 • Madvarerne her har for det meste forlænget holdbarhed og er påvirket af de indfødtes bellicose -livsstil.

8. Agra:

Destinationer til bryllupsrejser i december i Agra

Agra er en historisk by beliggende i Old Delhi. Det er kendt for den berømte Taj Mahal, der blev bygget under ordre fra Mughal -kejser Shah Jahan for sin kone Mumtaz, og det gør det til en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Indien og verden over. Dette sted er en smuk attraktion og besøges af mange romantiske og nygifte par, der ville være interesseret i at udforske skønheden og kulturen i denne by.

 • Det arkitektoniske tegn på kærlighed, Taj Mahal, vil tilbyde en filmisk hyldest til din kærlighed.
 • Brug tid sammen på at opklare forviklingerne ved det verdensberømte monument vil få en til at blive forelsket igen.
 • 400 turister får lov til at se arkitekturens skønhed i fuldmånedage om en måned.
 • Andre pragtfulde monumenter såsom UNESCOs verdensarvssteder, Agra Fort og Fatehpur Sikri er også et must-besøg.
 • Da vejret i Agra er på den højere side, er december et perfekt tidspunkt for sightseeing.
 • Mughals har sat uudslettelige aftryk på stedets køkken. Kød, krydderier og rige karryretter er meget berømte i denne by.

9. Khandala:

Khandala

Khandala beliggende i de vestlige Ghats i Maharashtra er en smuk bakkestation, der er fuld af naturskønne attraktioner, steder og turistattraktioner. Vejret på dette sted er helt fantastisk, og det er virkelig et vidunderligt sted at tage på bryllupsrejser. Velsignet rigeligt med naturens skønhed, vil man aldrig ville vende tilbage fra en tur til denne bakkestation. Den kølige vind, dale, let skrånende bakker og vandfald er alt for perfekte til et sted at være, når du er forelsket.

 • Nyd at besøge alle de store sightseeing i Khandala såsom Bushi Dam, Lonavala Lake, Amrutanjan Point, Lohagad Fort, Rajmachi Point.
 • Kune vandfald er et ideelt picnicsted. Tiger’s Leap tilbyder en vidunderlig udsigt fra 650m af søerne, vandfaldene og dalene. Ekkopunktet er en stor fascination for par.
 • For eventyrlystne ånder er der også bestemmelser om trekking, rafting osv.
 • Køkkenet i Khandala tilbyder generisk sydindisk mad. Fastfood -led er også en mulighed at vælge imellem.
 • Stedet er meget imødekommende og roligt og hyggeligt. Derfor er omfanget af opholdet de besøgendes skøn.
 • Ekvira Devi Festival er en, man skal passe på.

For en mindeværdig, men lommevenlig bryllupsrejse, ved du nu, hvilke steder du skal vælge imellem. Det være sig Khandala eller Kerala; vi gav dig et overblik over, hvordan stedet er, og hvordan du kan gøre dit ophold, som du vil have det til at være! Hvis du fandt denne artikel nyttig, så lad os vide dine tanker ved at skrive i kommentarfeltet herunder.