9 bedste bryllupsrejsesteder i Indien i februar til den perfekte flugt!

For alle de unge par, der leder efter nogle gode steder til deres bryllupsrejse i landet, har vi hentet nogle af de smukkeste og mest bemærkelsesværdige steder, Indien har at tilbyde. Hver af disse pletter er unik og har noget særligt ved sig. Her er et par forslag til bryllupsrejse -steder i Indien i februar.

Romantiske bryllupsrejsesteder i Indien i februar:

1. Manali:

Bryllupsrejse Steder i Indien i februar1

 • Hvis du og din ægtefælle er eventyrlystne og er ivrige efter at prøve nogle super fede eventyrsport, er Manali din ideelle destination. Denne storslåede by i Himachal Pradesh har forskellige historiske steder, du kan besøge, og nogle af de smukkeste snedækkede bjerge og dale, du nogensinde vil se. Hotellerne her er til en overkommelig pris, og køkkenet her er overdådigt.
 • Rohtang Pass er stedet at være, hvis du er en eventyrelsker, da de tilbyder aktiviteter som skiløb, snescootertur og paragliding. besøg i Old Manali, Hadimba Temple er gode tidspass -aktiviteter. Du bør også besøge Vashist Hot Water Springs.
 • Bhuntar er din nærmeste lufthavn, der ligger 50 km fra Manali. der er også offentlige busser fra de forskellige steder rundt om i landet. Det ville dog være bedre for dig at rejse med private busser, da dette sted er langt væk fra andre hovedbyer. Par, der bor i nærheden, kan også vælge at køre din vej op og nyde en spændende køretur.
 • Dham, Kadhi Chawal, Red Rice, River Trout er nogle af de lokale fødevarer, man skal have for at fuldføre din bryllupsrejseoplevelse.
 • River Country Resort, Span Resort og Spa, White Meadows Resorts er nogle af vores foretrukne valg af hoteller, som er resorts, du kan vælge at bo på. Du har også en masse budgetorienterede hoteller og hjemmeophold, hvor du kan bo.
 • At tilbringe 5-6 dage på dette smukke og dejlige sted vil sikre det.

2. Pondicherry:

Bryllupsrejse Steder i Indien i februar2

 • Pondicherry er et godt sted at gå til med din ægtefælle i februar; især hvis du planlægger en bryllupsrejse. Den historiske skønhed, kultur og de forskellige attraktioner, som dette sted har at byde på, vil gøre din bryllupsrejse sjov, fantastisk og et minde, som du vil værne om resten af ​​dit liv.
 • En tidligere fransk koloni og et fagforeningsområde Pondicherry er kendt som Østens franske riviera og sandsynligvis det også for kirker, strande og rolige bagvande. Paradise Beach, Aurobindo Ashram, Auroville Ashram, Basilica of the Sacred Heart of Jesus, Seaside Promenade og til vandsport som bananbådture, parasailing er blot nogle af de aktiviteter, nygifte kan lave i Pondicherry.
 • Puducherry lufthavn ved Lawspet, Villupuram Railway Junction er mulighederne for folk, der foretrækker at rejse med fly eller jernbane for at nå Pondicherry. Pondicherry er også godt forbundet med vej til andre dele af landet. du kan leje en tohjulet bil eller bil, når du når Pondicherry og kører selv, eller booker taxaer eller bruger uber, hvis du foretrækker ikke at køre og læne dig tilbage og nyde udsigten.
 • Pondicherry er sandsynligvis det bedste sted at have autentiske franske delikatesser. Det har også en masse restauranter, der serverer nordindisk, sydindisk og interkontinentale retter.
 • La Villa, Palais De Mahe, Villa Shanti, er et par gode hoteller, som du kan vælge at bo på. Der er en masse loger og offentlige hvilehuse at vælge imellem.
 • At bruge 4-5 dage ville være tilstrækkeligt til dette sted.

3. Srinagar:

Bryllupsrejse Steder i Indien i februar3

 • Srinagar er kendt for sine gamle bosættelser, køkken, luksushoteller og naturskønne skønhed. De pulserende husbåde, smukke søer og uberørte farvande vil helt sikkert gøre din bryllupsrejse ideel. Der er en hel del museer, du gerne vil besøge, og det er faktisk blevet betragtet som en drømmedestination for alle bryllupsrejsende.
 • Srinagar har sin egen lufthavn ved navn Srinagar International Airport, jernbanestationen i Jammu Tawai og er godt forbundet til de andre dele af landet med dets vejsystem.
 • Srinagar har mange haver, og søer og lokalbefolkningens liv kredser om dette. Dal -søen og Shikara -turen i den er utvivlsomt hovedattraktionen i Srinagar., Mughal Gardens, Nishat Bagh, Shalimar Bagh, Char Chinar, et besøg i Shankaracharya -templet er nogle af de steder, par kan besøge for at få det romantiske klima og have et fredelig tid med deres bedre halvdel.
 • Kashmiri kebab, TabakMazz, Gushtaba, Yakhni er et par af de lokale retter, der er unikke for Srinagar og er blevet populære rundt om i verden. Kun ved at have den lokale mad fra Srinagar kan du nyde landet fuldt ud.
 • Den første mulighed for alle, der besøger Srinagar, er at leje en husbåd og holde sig flydende på dal -søen. Andre muligheder som Vivanta Dal View Srinagar, Four Points by Sheraton Srinagar, The Lalit Grand Palace Srinagar er nogle af de bedste hoteller og feriesteder i Srinagar.
 • Der er meget at se, nyde og opleve i Srinagar, og at bruge en uges tid ville være fantastisk for nygifte.

4. Mahabaleshwar:

Bryllupsrejse Steder i Indien i februar4

 • Mahabaleshwar er en af ​​Maharashtras populære bakkestationer og er kendt for sin smukke atmosfære og miljø. Den naturskønne skønhed på dette sted er fantastisk og vil helt sikkert skabe den romantiske stemning, som hvert par ser frem til i deres bryllupsrejse. Den smukke Venna -sø bør helt sikkert besøges, da dette er et godt sted til fiskeri, sejlsport og ponyridning.
 • Beliggende i de vestlige Ghats er Mahabaleshwar en bakkestation i staten Maharashtra, som er velsignet med floder og toppe. besøger Elefant’s Head -punktet, Chinamans fald, Dhobi -vandfald, sejltur i Venna -søen, selvmordspunktet kendes som Arthurs sæde, trekking ved Pratapgad er alle steder, der fascinerer.
 • Mahabaleshwar med fly ville være den hurtigste løsning, og Pune internationale lufthavn ville være dit knudepunkt, hvorfra du kan leje en taxa til din destination. Med jernbaner er Wathar din nærmeste jernbanestation, når du når, kan du leje en taxa. Mahabaleshwar er godt forbundet med andre dele af staten ved vejbaner.
 • Frisk tilgængelige jordbær, majs, morbær og is fremstillet af disse er tilgængelige overalt. Vada Paav og Chikki er blandt de mest foretrukne gademad. Mapro Garden Restaurant er et sted, hvor pizza og brownie er populære.
 • Et sted at trække sig tilbage til under ethvert budget er tilgængeligt i Mahabaleshwar. Le Meridien Mahabaleshwar Resort & Spa, Bright land Resort & Spa, Ever shine Keys Prima Resort, er nogle af de bedste eksklusive feriesteder og hoteller. Nirvana Inn, Jungle Valley Resort er nogle af de budgetvenlige steder.
 • Nygifte kan bruge godt 3-4 dage på dette sted og trække sig tilbage til deres nye liv med gode minder og længsel efter at komme tilbage igen.

5. Udaipur:

Bryllupsrejse Steder i Indien i februar5

 • Udaipur er en af ​​de mest kejserlige og prestigefyldte destinationer i Indien. Dette sted er historisk relevant og har nogle store monumenter og forter, som du gerne vil besøge. Det forskellige antal museer og søer her vil helt sikkert give din bryllupsrejse det romantiske præg og gøre det til en oplevelse, der er værd at huske.
 • Udaipur er kendt som søernes land, og med rette. Og de fleste turistattraktioner og aktiviteter er centreret omkring disse søer. Lake Pichola, Fateh Sagar Lake, er nogle søer, hvor du kan nyde en fantastisk naturskøn sejltur. Historiske monumenter som bypaladset, Sajjangarh -paladset og Jag Mandir -paladset midt i Pichola -søen er åbne for turister at se tilbage på historien og fortidens vidunderlige arkitektur. Vintage Car Museum, Jagdish Temple, Doodh Talai Musical Garden og Gulabh Bagh og Zoo er et par andre steder af interesse for turister.
 • Udaipur er en af ​​de byer i Indien, der har meget forbindelse med andre dele af landet. Maharana Pratap Lufthavn ligger kun 24 km fra Udaipur, hovedbanegården i byen er Udaipur City jernbanestation og Rana Pratap Nagar banegård. Det er rimeligt at bruge en taxa til byture.
 • Ligesom stedet er stedets mad også rig med sin livskraft og arv. Lavang Lat, Kusli, Jalebi, Cashew Barfi, Sabudana Khichdi, Moong Dal Halwa, Korma, Rogan Josh, Chicken Biryani, Kheema, fårekød Kababs er mad, der er populær, og det ville være dejligt at afslutte din oplevelse af byen.
 • Udaipur byder mange turister velkommen og har derfor mange steder at bo. Du kan vælge mellem det store udvalg af hoteller, feriesteder, hytter, der passer til dit budget og din smag.
 • Du kan tilbringe en uge til 8 dage i Udaipur og kan dække de fleste dele af byen og de omkringliggende steder.

6. Jaisalmer:

Bryllupsrejse Steder i Indien i februar6

 • Jaisalmer i Rajasthan er et godt sted at besøge i februar måned med din elskede. Det har flere templer og havelis, du kan besøge, men det bedste, du finder her, er kamelturen. Det inspirerer til stor romantik og bringer næsten dit eventyr til live.
 • Sightseeing i den gyldne by, parasailing over Thar -ørkenen, sightseeing og bådsejlads i Gadisar -søen er nogle af de store aktiviteter, som par kan forkæle.
 • Den hurtigste rejse ville være med tog eller med fly. Der er også Interstate busture. At rejse på vej bør kun vælges af par, der nyder lange køreture og kan være udmattende.
 • Jaisalmer er en populær turistattraktion og har derfor hoteller, feriesteder og loger rundt om i byen.
 • De lokale lassi, bhang og ghotul er de obligatoriske madvarer, som hvert par skal have en gang i Jaisalmer.
 • Par kunne investere i alt 5 dage til deres bryllupsrejse.

7. Varkala:

Bryllupsrejse Steder i Indien i februar7

 • En af de fineste bryllupsrejsedestinationer i Indien er Varkala -stranden i Kerala. Der er noget meget romantisk over de blå bølger, der styrter mod klipperne ved kysten, smukke solnedgange, saltluft, der konstant børster din hud og de bemærkelsesværdige skaldyr. Dette sted er fantastisk til de par, der leder efter en tid med fred, afslapning og nydelse.
 • Denne kystby i distriktet Trivandrum dukker langsomt op som et hotspot for turistattraktioner, og med rette. Varkala -klippen og stranden ved siden af ​​et fantastisk syn i sig selv. Stranden har også en række vandsport som parasailing for at holde eventyrjunkierne tilfredse. Edava Strand, Varkala Fyrtårn, Janardhanaswamy -templet, Anjengo Fort er nogle af turistattraktionerne i Varkala.
 • Varkala har siden sin beliggenhed i hovedstadsdelen Kerala været velbyggede og forbundet veje, jernbanesystem og har sin egen lufthavn. Den indenlandske og internationale lufthavn i Trivandrum ligger kun 40 km derfra. Du kan leje en taxa fra lufthavnen direkte til din destination, eller du kan nå togstationen og tage et tog til Varkala.
 • Fisk og skaldyr er den mest fremtrædende madform, der er tilgængelig i området, sammen med nogle hoteller og restauranter, der serverer andre ikke-veganske og vegetariske retter, der er populære i staten
 • Hoteller, feriesteder og loger har oprettet deres forretning i nærheden og yder fremragende service. satserne kan være høje eller lave afhængigt af sæsonen.
 • Dette er et lille sted i forhold til de fleste på denne liste, og derfor vil tilbringe 3-4 dage være rigeligt nok til at blive forelsket i dette sted.

8. Bangalore:

Bryllupsrejse Steder i Indien i februar8

 • Det bedste sted at besøge Bangalore med din ægtefælle er februar. Vejret er lunt på denne tid af året og stederne her så smukke som nogensinde. Det har store templer, parker og imponerende bygninger, der helt sikkert vil blæse i dit sind. At besøge dette sted til din bryllupsrejse vil helt sikkert være fantastisk.
 • Indiens haveby er også en af ​​de største byer i Indien. Bangalore er en by med en blanding af historie og fremtid. Bangalore Palace, Cubbon Park, Bannerghatta National Park, Lal Bagh, Ulsoor Lake skriger byens forsøg på at bevare dens historie, naturlige skønhed og dyreliv. MG Road, Wonder La Water Park, Innovative Film City, ISKCON Temple, er staterne, at byen er stedet for fremtiden.
 • Bangalore er en storby, der har velanlagte veje, lufthavne og jernbanesystemer, der forbinder hele landet med byen. Trafikken på dette sted er høj, og derfor ville leje en taxa, eller UBER være bedre for turister, der ikke kender stedet.
 • De fleste af landets køkken gøres tilgængelige i forskellige dele af byen. Hvis du har lyst til mad, er den sandsynligvis tilgængelig i byen.
 • Ligesom maden, stederne, er der mange steder at bo i og omkring byen, hvor par kan overnatte. Hoteller, feriesteder, loger og hjemmeophold under enhver budgetramme er tilgængelig.
 • En velplanlagt ferie, der strækker sig over en uge, vil være fantastisk for par at blive forelsket i denne by.

9. Khajuraho:

Bryllupsrejse Steder i Indien i februar9

 • Selvom Khajuraho betragtes som templernes by, er det bestemt langt ud over religion og tilbedelse af guderne og gudinderne. Hver skulptur her frembringer erotik og sensualitet og er en meget romantisk destination for nygifte templer. Der er hoteller her prissat moderat, og dette sted har mange smukke attraktioner at byde på. At gå til dette sted bør aldrig forårsage beklagelse.
 • Hovedattraktionen på dette sted ville være de gamle hinduistiske og Jain -templer, der står tidstesten og er kendt for sin unikke arkitektur. Kandariya Mahadev Temple, Lakshman Temple, Dulhadev Temple er nogle af de templer, som par skal besøge. Khajuraho Dance Festival finder sted i februar eller marts, hvilket gør timingen perfekt for par at besøge dette sted.
 • Khajuraho har alle muligheder for at rejse, da byen har deres egen lufthavn, jernbanestation og veje, der er godt forbundet til resten af ​​landet, hvilket gør det let at rejse.
 • Rogan Josh, Korma, fårekødsteg, Lavang Lata, Kheema, Moong Dal Halwa, Jalebi, Cashew Barfi, Kusli, Chicken Biryani, Sabudana Khichdi er nogle af stedets helt store delikatesser.
 • Hoteller, restauranter, loger til hjemmeboende og offentlige hvilehuse er tilgængelige for nygifte at vælge imellem.
 • Hvis du har brug for at forstå den fulde skønhed i Khajuraho, skal du bruge omkring en uge på dette sted.

Manali, Bangalore, Varkala osv. Er hver gang favoritter blandt turister Unge par kan vælge mellem 9 bedste bryllupsrejsesteder i Indien i februar og tage på den meget ventede tur efter bryllup! Del dine forslag Vi vil også meget gerne høre fra dig om dine oplevelser, mens du er på bryllupsrejse.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Er der gode rejseguider i Mahabaleshwar?

Der er nogle gode Tours and Travels -bureauer i byen for at hjælpe dig med en tour guide. For information kontakt os via mailadressen i bio på siden.

2. Hvad er de andre steder til sightseeing i Khajuraho?

Den eneste anden store interesse er lyd- og lysshowet, der skildrer Chandela Kings liv. De fleste andre steder af interesse er monumenter.

3. Er Varkala-stranden sikker for ikke-svømmere?

Varkala strand har områder, hvor det er helt sikkert at hygge sig uden risiko for at drukne.