9 bedste steder at besøge i Indien i november til bryllupsrejse

Nu hvor to liv har indledt en rejse af os fra mig, er det tid til at fejre. Og det bedste, man kan gøre, er at tage på bryllupsrejse, hvor alle ægteskabets trængsler bliver konverteret i en rolig flugt og en fredelig tid, der hjælper med at kende hinanden bedre. Indien er et land med mangfoldighed, og de fleste steder har det bedst om vinteren. Lad os udforske nogle af de bedste bryllupsrejse -steder i Indien i november.

9 fascinerende bryllupsrejsedestinationer i november i Indien 2019:

1. Jaisalmer:

Bryllupsrejse Steder I Indien I November

Jaisalmer ligger i staten Rajasthan, rig på kultur og arv. Det sport indviklede udskårne fæstninger, gamle Havels og bemærkelsesværdige lejelige villaer, alle velegnede til en romantisk flugt. Det kaldes ofte ‘Den gyldne by’ og har en følelse af mystisk luft og en kølig brise i vintermånederne, hvilket gør det til en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Indien i november.

2. Auli:

Bryllupsrejse Steder I Indien I November

En snehvid bakkestation, Auli, er en af ​​de mest berømte skisteder i Indien. September er den perfekte måned at besøge dette sted, da vejret ikke er for koldt og ikke for varmt. Den kølige brise, det naturskønne landskab, skrånende veje og talrige tætte skove gør det til en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Indien i september. Skiløb ned ad de hvide skråninger af disse bjerge i Uttarakhand er en vidunderlig oplevelse at dele med din nygifte ægtefælle.

3. Thekkady:

Bryllupsrejse Steder I Indien I November

Thekkady i Kerala huser det berømte Periyar Wild Life Sanctuary. De utallige arter af flora og fauna, der findes her, gør det til et tilflugtssted for vildtelskere. Tiger trail -trekkingprogrammet vil sikkert begejstre entusiastiske vandrere. Fantastiske udsigter og manifestationer af naturlig skønhed er synlige på berømte punkter som Chellarkovil. Dette sted har også et smukt konstrueret tempel Mangala Devi. Alt i alt en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Indien i november.

4. Shimla:

Bryllupsrejse Steder I Indien I November

Shimla er en af ​​de mere berømte indiske bakkestationer. Malerisk udsigt, naturskønne stier, rolig ensomhed, shoppergader, templer og museer er kun få af de ting, det kan tilbyde turister. Det er berømt for kunsthåndværk, der omfatter træ og metalarbejde, sjaler og andre uld. Pickles, syltetøj og squash til rådighed i denne region er også værdsat af shoppere. Indkøbsvej, Jakku -bakke, Sankat Mochan, Tara Devi osv. Er et par af dens attraktioner.

5. Shillong:

Shillong

En smuk bakkestation, Shillong er et af de bedste steder at besøge i Indien i november til bryllupsrejse. Bortset fra de typiske udsigter og stier til romantiske vandreture, dyrker Shillong også spændende kirker som Mary’s Cathedral Hjælp til kristne. Dens botaniske have er berømt over hele Indien og huser flere smukke floraarter, æstetisk indrettet til at glæde alle besøgende. Det højeste punkt i Shillong er også et besøg værd, for det byder på en enestående tågetækket udsigt over den lille by, der sender kuldegysninger ned ad ryggen. Det er en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Indien i november.

6. Pondicherry:

Pondicherry

Pondicherry eller Puducherry er en lille by perfekt til en romantisk flugt. Afslappende strande, brostensbelagte gader med smukke caféer, monumenter og velbyggede kirker er alle en del af pakken. Auroville Beach, Promenade Beach, Paradise Beach og Serenity Beach er de mest berømte af de strande, der findes her. Gyldent sand, klart blåt vand og klart novembervejr gør det til et af de bedste bryllupsrejsesteder i Indien i november.

7. Nainital:

Nainital

Nainital er en anden lille bakkestation, der tiltrækker turister i stort antal. Det har flere attraktioner som – Lake Paradise, berømt for sin sejlsport, ‘Thandi Sadak’, der bruges til romantiske vandreture, Naini Peak til trekking gennem skove og nyder udsigten over deodarer og cypresser og pulserende rododendroner og til sidst svævebanen.

8. Munnar:

Munnar

Munnar ligger i Kerala er et af de bedste steder at besøge i Indien i november til en bryllupsrejse. Rajamalai-Eravikulam National Park, Blossom International Park, Mattupetty dam og Tata Tea Museum Collection er kun få af turistattraktionerne her. Byen har en romantisk stemning og det perfekte vejr i november.

9. Mussoorie:

Mussoorie

Mussoorie har det perfekte vejr i vintermånederne for at nyde spændende scener med bjerge og floder og dale, Camel Back Road, det berygtede Jwalaji -tempel Devi Durga, gamle kirker og klostre, udsigt over solnedgangen og de andre steder, det kan tilbyde turister. Det er et af de bedste steder at tage på bryllupsrejse i Indien i november.

Uanset om det er Nordindien eller Sydindien, er november det bedste tidspunkt at bryllupsrejse i Indien. Alle destinationer er på toppen af ​​deres skønhed om vintre, især i november. Så har du besluttet, hvor du tager din elskede med på en bryllupsrejse? Del dine yndlingsdestinationer med os i kommentarerne herunder.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvilke er de bedste bryllupsrejse steder i Indien i november?

Svar: Vintre er det bedste tidspunkt for en bryllupsrejse. Det bedste bryllupsrejse -sted i Indien afhænger af dine præferencer. For parret, der ønsker at nyde naturens skønhed midt i bjergene og dalene, kan Shimla eller Mussoorie være det bedste, mens Pondicherry for stranden vil være et perfekt tilflugtssted. Vintre er den bedste tid, da der ikke er mange turister rundt, og du kan nyde en perfekt privat tid. Mens for de mennesker, der er vilde med dyreliv, kan Ranthambore være det bedste valg.