Sådan reduceres brystfedt naturligt – enkle tips og metoder

Ved du, hvordan du reducerer brystfedt? Bryster er brystkirtler sammensat af lag af forskellige typer væv, herunder fedt-, kirtel- og bindevæv. Selvom disse væv har hormonreceptorer, er der ofte udsving i bryststørrelser plus mængder baseret på hormonelle ændringer i kroppen.

Da bryster er omhyggelige et symbol på kvindelighed og skønhed, ønsker kvinder, at deres bryster skal være perfekt formet og dimensioneret. Alligevel bliver brysterne til tider større i størrelse, der kan skyldes mange faktorer, der tæller fedme, genetik, graviditet, amning, hormonelle ændringer i kroppen plus bivirkninger af visse lægemidler.

Sådan reduceres brystfedt Naturligt enkle tips & amp; Metoder

Sådan reduceres brystfedt derhjemme:

Denne artikel vil uddanne dig om, hvordan du reducerer brystfedt hjemme naturligvis ved hjælp af forskellige enkle tips på en effektiv måde.

1. Massage for at reducere brystfedt:

Massage er en ældgammel terapi for at reducere det generelle kropsfedt ud over bryststørrelse. Mens du masserer dine bryster, skal du give tilsvarende tid til hvert bryst. Smør varm oliven ellers kokosolie på dine bryster. Gnid begge bryster i sfæriske bevægelser plus opadgående retning i langfinger sammen med ringfingeren i 10 minutter. Gentag massagen to gange hver dag i mindst 3 måneder for at se størrelsesreduktion. Du kan lige så godt massere med en brystreducerende creme ellers lotion.

2. Forbrug flere grønne:

Frugt og grøntsager er overlegne kilder til næringsstoffer plus antioxidanter. Korsblomstrede grøntsager, for eksempel grønkål, spinat, broccoli, blomkål plus andre stivelsesfrie, er overlegne måltider for at reducere bryststørrelsen derhjemme.

3. Brug aerobe øvelser til at reducere brystfedt:

Selvom du ikke kan se faldet fedt på brystet, kan vægttab i hele din krop også reducere størrelsen på dine bryster. Udfør øvelser, der ikke skader dine bryster, mens du træner, for eksempel ro, langrend, svømning og elliptisk træning. Hvis du kan lide aktiviteter som at gå, løbe, danse eller hoppe reb, skal du tage en monteret sports -bh for at undgå brystsmerter.

4. Piller sammen med fløde:

Disse brystreducerende piller plus cremer er virkelig sammensat af det element, der sigter mod fedtvævet i dit bryst plus reducerer det, og bygger det fastere plus mindre på samme tid. Brystreducerende piller kan hjælpe dig med at reducere dine bryster, men tag det ikke uden ordentlig råd. Kontakt din læge, før du angår det.

5. Ingefær:

I masser af traditionel medicin bruges ingefær til naturligt at reducere bryststørrelse. Det øger kroppens stofskifte for at hjælpe med at forbrænde mere fedt. Dette involverer også bryststørrelsen, da de typisk er komplette med fedtvæv. Kog 1 tsk revet ingefær i 1 kop vand i 10 minutter. Stammen kom lidt honning i og drik det langsomt. Sluk 2 til 3 kopper ingefærte hver dag.

6. Yoga for at reducere brystfedt:

Det er et af de bedste midler til at bevare din kropsform. Der er mange asanas i yoga, der vil hjælpe dig med at reducere brystfedt og desuden bygge dit bryst fastere. Yoga afslapper desuden dit sind. Dette er en af ​​måderne at reducere bryststørrelsen naturligt.

7. Kirurgi til reduktion af brystfedt:

Tal med din læge om brystreduktionsoperation, ellers reduktion mammoplastik, for den hurtigste metode til at smide brystfedt væk. Denne form for operation kan hjælpe med at lette dit ubehag, øge din selvtillid og tillade ekstra bidrag til fysiske aktiviteter. Din læge kan henvise dig til en plastikkirurg, som kan forklare risici og fordele, samt hvad du kan forvente af denne type operation. Din plastikkirurg kan hjælpe dig med at bestemme operationens omkostninger og den restitutionstid, du skal bruge efter proceduren.

8. Spis en kost med lavt sukkerindhold plus kalorier:

Undgå fancy kaffe, kager, sodavand, kager plus forarbejdede fødevarer, der tilføjer unødvendige kalorier til din kost. Spis mindre portioner hele dagen for at øge dit stofskifte plus undgå overspisning.

9. Tæl dine kalorier:

Bare hold øje med din kalorieindtagelse. Undgå at indtage ekstra end det krævede beløb. Kom i alle de B -vitaminrige fødevarer, der kan hjælpe med vægttab. At tage mandler vil også skabe din hud bedre.

10. Svømning for at reducere brystfedt:

Når du leder efter, hvordan du reducerer brystfedt derhjemme, er svømning et sundt valg, du ikke har råd til at gå glip af. Selvom dette måske fungerer bedst for kvinder med deres vægt på den højere side, da det virker ved at reducere det ekstra fedt fra armene og dermed tonere dine bryster, men betyder ikke, at det er mindre effektivt for kvinder, der ikke har andet at arbejde på end medium -bryst til at begynde med, og vil stadig reducere aftalen. De bedste øvelser i svømmezonen er for- og rygslag, som især er kendt for at være gode for din skulder og bryst.

11. Grøn te:

Hvordan undgår du fedt fra brystet? God grøn te er vores næste mirakuløse løsning. Så lad os først nedbryde, hvordan det hele fungerer. Catechiner, der hovedsageligt er til stede i te, er kendt for at forbrænde kalorierne ved at stimulere din krop. Dette fremmer til gengæld vægttab, hvis du ikke allerede forstod det. Vægttab i enhver form inkluderer også tab af fedt fra brysterne. Grøn te hjælper bedst med at bekæmpe risikoen for brystkræft. Det er meget mere grund til at vælge denne te hver morgen og efterlade din te- og kafferutine. Honning og citronsaft for at øge smagen er fin, men tilsæt ikke sukker til teen.

12. Hørfrø:

Den næste på denne liste over, hvordan man naturligt taber fedt fra bryster, er hørfrø. Da de er rige på Omega 3 -fedtsyrer, kan de let hjælpe med at regulere østrogenniveauerne i din krop. Og det sker så, at mere end ofte høje niveauer af det kvindelige hormon er den største synder bag de store bryster, som du er så bekymret for. Så hvad denne angår, er frøene gode nyheder. Ikke kun fordi det hjælper med at reducere østrogen, men også da det er hurtigt at slippe af med alle de toksiner, der er så frygtelige og forstyrrer dit kropsvægttab.

13. Guarana:

Guarana viser dig, hvordan du let taber fedt fra dine bryster. Med fremkomsten af ​​vægttabspiller kan du blive overrasket over at vide, at urter som disse stadig gør runder på markedet. Kommer direkte til fordelene ved denne urt, bruges den ofte til at genoprette din mentale balance og dermed hjælpe med at bekæmpe al angst og forbedre østrogenbevægelsen i din krop. Det er en af ​​de mest almindelige ingredienser, der hjælper med den generelle vægttab, langt mere end nogle andre på listen.

14. Vægtløftning for at reducere brystfedt:

Medbring håndvægte, som du kan finde. Start med de lette dejlige og langsomme, men hvis du har dyrket vægtløftning i et stykke tid nu, bør dette være din første prioritet for at reducere brystfedt. Toning af dine muskler bliver endnu lettere, hvis du har for vane at løfte sværvægtere. Tja, for at begynde at ligge på bænken først og holde håndvægte i din hånd og derefter løfte dine arme til brystet. Mens du gør det, skal du inhalere og til sidst bringe dine arme parallelt med jorden. Pust derefter ud, når du strækker dine arme lige ud og får dem tilbage til udgangspositionen. Gentag mindst tre gange.

15. Jogging for at reducere brystfedt:

Jogging er den sidste øvelse i, hvordan man reducerer fedt fra bryster. Det er ret populært på grund af dets effektivitet i at nedbringe fedtet, naturligvis overalt, inklusive dine bryster. Når du begynder at jogge, kan du se bevægelsen i hele din krop, så det virker til din fordel, når du vil tabe det overskydende fedt.

Disse er nogle af de mest foretrukne vægttabsordninger over hele kloden, og det hjælper med at reducere brystfedt mest effektivt. Så når det er den naturlige måde, du vil tage, hvorfor stoppe ved de sædvanlige, som andre foreslår?