11 tips til at flade din mave derhjemme ud: Resultatet ser ud om 2 dage

Synes du, det er svært at dyrke motion for at flade dit mavefedt ud? Der er flere måder, hvorpå du let kan reducere dit mavefedt. Kost såvel som øvelser spiller en vigtig rolle for at få en flad mave. I denne opskrift har jeg således undersøgt nogle af de bedste tips til at få en flad mave derhjemme.

Tips til at flade din mave derhjemme ud vises i løbet af 2 dage

Tips til at flade din mave ud derhjemme:

Lad os se, hvordan du flader mave af dig med enkle teknikker ved at følge dagligt.

1. Ideel holdning:

Mens du kører, sidder, ellers bare kommer op på lægehuset, skal du visualisere, at der er tyggegummi ellers våd maling på bagsiden af ​​din stol, så du skal gribe dig selv som et alternativ til at læne dig tilbage. Hold skulderbladene nede såvel som ryggen, løft af maven, plus billede, strik brystkassen fysisk sammen plus i.

2. Undgå alkohol:

Et glas vin til hvert måltid kan være en af ​​grundene til, at dine jeans også er stramme. Overdreven indtagelse af alkohol kan løfte cortisolniveauer, overføre fedt uden forsinkelse til din mave.

3. Skær ned på salt:

Overskydende salt vil bygge dig holde mere væske, der bidrager til et hævet udseende og ekstra vand vægt.

4. Drik pebermynte:

Det er ingen fejl, at mange restauranter præsenterer diners pebermynte slik efter deres måltider – pebermynte er en fordøjelseshjælp. Forbered en pebermynte te ellers sættes i pebermynte blade til vand eller ellers grøn te.

5. Spis mere fiber:

Beregnet for hver 10 gram fiber du indtager dagligt, vil din mave bære cirka 4 procent mindre fedt. Heldigvis er der flere behagelige vaner for at booste din fiber end at tørre en æske klidflager ned: 2 æbler, en halv kop pintobønner, 1 artiskok og ellers vil 2 kopper broccoli alle tilbyde dig 10 gram mavefladningsfiber hver.

6. Inkluder ingefær:

Ingefær hjælper med at dæmpe din GI -kanal plus kan hjælpe med at reducere oppustethed. Kom et antal friske, ristede ingefær i din grønne te, ellers kog et antal hakstykker af roden for at bygge ingefærte.

7. Farvede grøntsager:

Grøntsager er rige på mineraler plus lavt på kalorier, der bruges fuldt til at flade maven. Grøntsager som kål, tomater, broccoli, spinat, ærter og bønner er alle rige på mineraler og har ingen fedtstof i dem. Som et alternativ til at tilberede grøntsager med en masse olie plus krydderier, gå til stege grøntsager med lidt oliven ellers solsikkeolie.

8. Krydret citrusfrugter:

Frugter svarende til appelsin, kiwi, citron, mandarin, friske limefrugter fungerer som fremragende fedtforbrændere. Citrusfrugter er rige på C -vitamin, hvilket øger stofskiftet samt forbrænder fedt hurtigere i forhold til yderligere frugter. Når du har etableret en vægttabsregel, skal du spise citrusfrugter af mange andre fedtforbrændende frugter svarende til æble, druer, vandmelon og jordbær for hurtige resultater.

9. Push-up Walkout:

Få på jorden i en push-up position og læg dine hænder, så de er 2 inches bredere end dine skuldre. Hold dine fødder på plads, skub dine hænder væk så langt det er sandsynligt, og gå derefter baglæns. Udfør 10-12 reps. for yderligere udfordring kan du løfte et ben tidligere, end du tager dine hænder ud plus tilbage.

10. Klatretov:

Sæt dig ned med dine ben omfattende ud foran dig plus dine fødder kørt ud i en V -stilling. Top dine tæer. Del dine kernemuskler og drej din rygsøjle ind i en C-kurve. Tag dine arme op og skift dem, da hvis du vandrede et reb, der skrånede lidt ved hver rækkevidde. Udfør 20 rækkevidder ved hver arm.

11. Jordnøddesmør:

En enkelt portion jordnøddesmør har 2 gram fibre samt 8 gram protein på toppen af ​​enumættede mavesyrer. Involver jordnøddesmør i din kost for at få en flad mave derhjemme.

Afslutningsvis kan der være mange måder at flad mave på, men den bedste måde at flad mave på er ved at følge vores ovenstående tip, da de er naturlige og sunde.