20 bedste tips til at reducere mavefedt

En oppustet mave ødelægger ikke kun din personlighed, men øger også risikoen for flere sygdomme. En rigtig kombination af kost og motion kan kun hjælpe med at reducere din mave. Leder du efter tips til at reducere mave? En af de mest almindelige problemer, som ernæringseksperter står over for, er forbundet med at tabe mavefedt. Mens det er rimeligt en opgave at tabe sig på din midriff, kan en balancekost sammen med øvelser hjælpe dig med at få en flad mave. En større mave er den eneste indikator på masser af livsstilsrelaterede helbredsproblemer.

Bedste tips til at reducere mavefedt

Fedtet, der er lagret omkring vores talje, er en af ​​de farligste sundhedsmæssige forhold. Det kan føre til mange sundhedsproblemer som slagtilfælde, metaboliske problemer, hjertesygdomme og diabetes.

Bedste tips til at reducere mavefedt:

Denne artikel vil foreslå en liste over fremragende 15 nemme tips til at reducere mavefedt, hvilket hjælper dig med at have en flad mave.

1. Skift junkfood:

Junkfood

Først skal du fjerne al den skadelige mad fra dit køleskab. Erstat denne skadelige mad med magert kød, grøntsager, frisk frugt og fuldkorn. Glem ikke at tilberede maden, da næringsindholdet i maden vil mangle. Planlæg, hvad du vil indtage i de næste 10 dage, og hold dig væk fra yderligere skadelige kalorier.

2. Forbrug magre proteiner:

Protein mad

Magre kilder til proteinstøtte holder mættet fedt på et sundt niveau. Mens du er på forskellige proteinkilder, f.eks. Kylling eller bønner, vil du fysisk opdage, at du taber kropsfedt og former din krop. Hovedkilden til dine vitaminer er fra disse kilder, og dette forbedrer også dit generelle helbred. Forbrug af magre proteiner er et af de vigtigste tips til at reducere mavefedt og er et af de letteste mavefedttabstip.

3. Yoga stiller sig til at reducere mave:

Yoga

Tag enhver yogastilling som dhanurasana (bue -pose) sarvangasana (skulderstativ) eller virabhadrasana (krigerpose).

Vejrtrækning:

Yoga træner dine teknikker i, hvordan du skal ånde i en metode, der fremmer lungekapacitet, rydder blokeringer og endda knytter samt frigør mave muskler. Dette fremmer også bevægelse og fleksibilitet af kernemuskler og giver allround kernestyrke.

4. Spring aldrig måltider over:

måltider

Undersøgelser viser, at forbrug af en sund morgenmad forbedrer dit stofskifte. Det opretholder også dit stofskifte løbende hele dagen. Spring mad over eller sulter dig selv i længere perioder sætter kroppen i en katabolsk tilstand. Dette vil føre til, at kroppen mister muskelvæv for energi samt reserverer fedt. Dette er et af de enkleste og bedste vægttabstip i maven og hjælper med at reducere mavefedt.

5. Cover Tilstrækkelig søvn:

Sovealarm

Søvndeprimerede mennesker er mere tilbøjelige til at føle sig træg, hvilket får dem til at overspise. Derfor vil 7 til 8 timers søvn hjælpe dig med at bevare den rigtige vægt i det lange løb. Fjern dine elektroniske gadgets, ellers sluk dem, før du går i seng.

6. Center om kaliumrige fødevarer:

Tips til at reducere mavefedt -Kalium

Da natrium får din krop til at tilbageholde vand, hjælper kalium den med at bortskaffe overskydende vand. Forbrug af kaliumrige fødevarer som bananer og søde kartofler kan hjælpe med at minimere din midte. Øv øvelser, som korrigerer, fordi disse også kan opfedning. Kaliumrig mad er en af ​​de fremragende mavefedtforbrændingstip.

7. Bliv hydreret:

Tips til at reducere mavefedt-ophold hydreret

Vand udgør 70% af vores krop. Hovedsageligt af vores metaboliske procedure finder sted i nærvær af vand. Derfor, når vi er godt hydreret, stiger den basale metaboliske hastighed i vores krop. Dette tyder på, at vores krop er klog til at assimilere den mad, vi indtager på en god måde, og fødevaren bruges til at forbrænde nok kalorier, der er nødvendige for kroppen, og dermed slutter du af med en dejlig flad mave.

8. Cardio og styrketræning:

Tips til at reducere mavefedt-kardio

Alle former for konditionstræningsrutiner øger din puls og opretholder den på den måde under hele din træning. Dette resulterer i forbedret brug af ilt, der fører til fedttab. Fedttab plus udholdenhed er lige så vigtigt og muligt med denne øvelse.

9. Skær ekstra salt:

havsalt

Holdes væk fra saltede produkter som madpakker, pickles, chips og junkfood. Kontroller etiketter for konserverede fødevarer, da konserverede fødevarer normalt indeholder ekstra salt. Salt er ekstremt dårligt for kroppen, da det forårsager vedligeholdelse af vand, og det får dig til at se hævet ud.

10. Start din dag med citronsaft:

Tips til at reducere mavefedt- citronsaft

Citronsaft er en af ​​de bedste terapier til at reducere mavefedt og sikrer generelt et godt helbred. Start din dag med at drikke citronsaft og se synlige resultater. Tilsæt 1-2 tsk. frisk citronsaft til et glas lunkent vand og tilsæt et nip salt. Dette er et naturligt middel til at øge stofskiftet, hvilket igen hjælper med at fjerne fedtdepoter omkring din mave.

11. Hold dig væk fra sukker:

Tips til at reducere mavefedtsukker

Selvom naturligt sukker er godt for kroppen, kan påfyldning af dine fødevarer med kunstige sødestoffer vise sig ekstremt usundt. Ifølge eksperter kan overskydende sukkerindtag forstyrre din krops stofskifteproces. Når du spiser masser af sukkerfyldte fødevarer eller drikkevarer, omdannes den overskydende mængde fructose til fedtstoffer og ophobes stort set omkring maven. Derfor er et af de effektive tips til at reducere mavefedt at reducere sukker fra din kost og helt undgå sukkerholdige drikkevarer.

12. Indsæt gode fedtstoffer i din kost:

Mandelnødder på hvidt

Et af de enkleste tips til at reducere mavefedt er at spise mandler hver dag. Mandler er en ekstremt god kilde til sunde fedtstoffer, såsom enkeltumættede fedtstoffer og flerumættede fedtstoffer. Disse gode fedtstoffer forhindrer overspisning ved at undertrykke sultpin. Da de er kaloriefattige, bidrager det ikke at spise mandler at spise mandler. Ifølge en rapport offentliggjort i sundhedstidsskrifter spiser mandler også beskyttelse mod hjertesygdomme. Desuden er mandler også en god kilde til magnesium, der hjælper med muskelopbygning, og det hjælper igen med at fjerne mavefedt.

13. Vælg fuldkorn:

Tips til at reducere mavefedtkorn

Skift alle de raffinerede korn fra din kost til fuldkorn. Når du spiser fuldkorn, regulerer det positivt insulin- og glukoseniveauerne i kroppen på en sådan måde, at det fastgør processen med at forbrænde viscerale og lagrede fedtstoffer i kroppen. Ifølge en nylig undersøgelse viste det sig, at folk, der valgte fuldkornskost, let kunne forbrænde mere mavefedt sammenlignet med dem, der spiste raffinerede korn. Så hvis du ønsker at reducere din mave, skal du udskifte dit hvide brød med brunt brød og hvide ris med brune ris.

14. Vandring:

Tips til at reducere mavefedtvandring

Et af de bedste tips til at reducere mavefedt er at gå. Hurtig gang er en meget god konditionstræning, der hjælper med at fjerne fedt, ikke kun fra din mave, men også fra hele din krop. At gå i 35-40 minutter hver dag kombineret med en sund kost hjælper dig med at reducere vægt og tommer på bare 7-10 dage. At gå øger din stofskifte og hjælper med at forbrænde kalorier og fjerne fedt omkring maven i et hurtigere tempo. Det er en meget god øvelse for begyndere.

15. Bliv motiveret:

Tips til at reducere mavefedt-ophold motiveret mavefedt

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at forblive motiveret, når du sætter målet om at tabe mavefedt. Mens du følger disse strategier ovenfor til at reducere mave, er det lige så vigtigt at overvåge dine fremskridt rettidigt. Hold øje med din vægt på samme tid som din vægt kan svinge i løbet af dagen. Et positivt resultat vil inspirere dig til at fortsætte med din indsats. At gå sammen med en ven, der har det samme mål, giver dig ekstra incitament. På denne måde kan du dele dine præstationer og også diskutere strategier til fastgørelse af resultaterne.

Få ekstra tips til at hjælpe med at bekæmpe mavefedt

Her er et par ekstra tips til at hjælpe med at bekæmpe mavefedt:

1. Inkluder fiberrige fødevarer i din kost:

Opløselige fibre absorberer vand og gør det lettere for kroppen at fordøje maden. Undersøgelser har vist, at fiber hjælper med at fremme vægttab og reducerer dit kalorieindtag. En nylig undersøgelse har vist, at en stigning i forbruget af opløselige fibre med 10 gram dagligt tabte sig. Nogle fiberrige fødevarer er hørfrø, avocado, brombær, rosenkål osv.

2. Reducer dit alkoholindtag:

Forbrug af alkohol i små mængder er rimelig okay; alt for meget kan være skadeligt. Forskning har vist, at for meget alkohol fik folk til at få fedt i maven. At skære ned på alkohol vil vise sig at reducere din talje, og du kan begrænse dit indtag.

3. Håndter stress:

Stress er en af ​​de vigtigste årsager til vægtøgning på grund af stresshormonet kaldet cortisol. Dette hormon øger appetitten og gemmer mere fedt i maven. Kvinder med en stor talje har en tendens til at producere mere cortisol, hvilket fører til yderligere vægtforøgelse og centimeter. Forkæl dig med behagelige aktiviteter, yoga, Zumba eller meditation for at håndtere stress bedre.

4. Inkluder kokosolie:

Kokosolie er et af de sundeste fedtstoffer, der kan indtages. Det øger stofskiftet og reducerer mængden af ​​lagret fedt. Kokosolie er høj i kalorier; bare udskift de usunde fedtstoffer med gode.

5. Inkluder æblecidereddike:

Det reducerer ikke kun blodsukkeret, forbrug af æblecidereddike har et stort antal sundhedsmæssige fordele. Eddikesyre er kendt for at reducere mavefedt, og det er til stede i æblecidereddike. Prøv at indtage 2-3 spiseskefulde æblecidereddike hver dag, og undersøgelser har vist, at dette har ført til et betydeligt vægttab. Men forbrug det ikke direkte, fortynd det med vand og indtag det.

Følg disse enkle og effektive tips til at reducere mavefedt, og du vil se en synlig forskel i din talje på få uger. En stærk beslutsomhed og vil hjælpe dig med at nå dine mål. Det er tid til at sige farvel til din oppustede mave.