Enkle trin til at tabe genstridig mavefedt

Vil du slippe af med det genstridige mavefedt? Fedtophobningen i kroppen er af forskellige typer. Nogle er omkring musklerne og kaldes intramuskulært fedt, nogle er i den midterste del af kroppen, omkring de forskellige organer og er kendt som visceralt fedt. Fedtet, der ligger under huden, kaldes subkutant fedt. Dette er det mest genstridige fedt, og du skal gøre mange ting for at slippe af med det. Den bitre virkelighed er, at du ikke kan reducere mavefedtet alene gennem slankekure.

Faktisk kan spise mindre og motionere mere resultere i at gøre de fede områder federe. I de fleste tilfælde, hvis du vil reducere fedt ved at gå på diæt, så er der stor mulighed for at tage din vægt tilbage, når du genopretter normal kost. Du skal også lave nogle øvelser.

genstridig mavefedt

Sådan slipper du af genstridig mavefedt:

Trin 1- Reguler og cyklér kosten:

Du skal stoppe med at spise mindre. Du er nødt til at cykle kosten på en sådan måde, at madindtag sker oftere. Og du bør konsultere en diætist eller ernæringsekspert og udarbejde et komplet maddiagram for dig.

Den cykliske kost bør følge et bestemt regime, hvor du vil have en periode med mindre foder og motion med en anden periode med mere mad og motion. Øvelsestypen vil også variere i begge tilfælde. Dette vil øge fedtforbrændingen og opbygge muskler. Denne cykliske kost vil beskytte dig mod at blive omfangsrig eller for tynd.

Trin 2- Fasted Workout Regime:

Når din krop er i fastende tilstand, så er insulinet også på baseline, og kroppen afhænger af den lagrede energi. Det tager omkring fire til fem timer for et måltid af moderat størrelse at komme ind i denne tilstand.

Så efter at have givet et hul på fire til fem timer, hvis du træner, vil proceduren for fedttab blive øget. Vægttræning i staten er også meget effektiv. Når du er i en fastende tilstand, bliver blodgennemstrømningen i maveområdet også forbedret. Så fedtmobilisering øges, hvilket resulterer i, at der tabes et par kilo. Om morgenen har din krop den maksimale evne til at forbrænde fedt. Så hvis du kan træne om morgenen, ville det fungere bedst.

Trin 3- Indtagelse af koffein:

Selvom det måske lyder lidt ejendommeligt, men undersøgelser har vist, at indtagelse af koffein før et træningsregime resulterer i højere fedtmobilisering. Så inden du træner, kan du tage en kop kaffe. Imidlertid bør mængden af ​​koffeinindtag være på dit toleranceniveau.

At følge disse tip fra eksperterne ville helt sikkert hjælpe dig med at tabe det genstridige mavefedt. Sammen med disse tre grundlæggende tips skal du få nok søvn og hvile. I gennemsnit er seks til otte timers søvn påkrævet for hver voksen person for at få din krop til at fortsætte. Du bør også indtage mindst otte til ti glas vand for at øge stofskiftet. Start i dag med at få en fladere mave inden for måneder!