Hvordan reduceres mavefedt på 7 dage? Med kostråd og øvelser

Hvad hvis nogen fortalte, at du kunne reducere mavefedt på 7 dage naturligt? Du vil blive chokeret, men glædeligt overrasket! Alle ønsker hurtige vægttabsløsninger, og selve ideen om at opnå en flad mave på bare en uges tid kan give os et spark af spænding. Gør det ikke? Så hvorfor vente? Lad os læse med for at finde ud af, hvordan dette præcist gøres.

Men inden det giver vi dig et hurtigt overblik over mavefedt og dets farer. Der er tre forskellige typer fedtstoffer i kroppen, hvoraf Visceral fedt eller abdominal fedt udgør store sundhedsfarer. Sammen med at give dig en omfangsrig talje, er dette fedt også forbundet med hjerteproblemer og diabetes.

Denne artikel guider dig til, hvordan du skal håndtere dette overskydende fedt for at opnå en slankere mave sammen med sundt velvære.

Sådan reduceres mavefedt på 7 dage

Hvad forårsager mavefedt eller mavefedt?

Mavefedt skyldes mange faktorer, hovedsageligt relateret til livsstilsforstyrrelser som:

 • Dårligt administreret kost
 • Svag metabolisme
 • Psykisk stress
 • Forkert holdning
 • Fysisk inaktivitet

Sådan taber du mavefedt på en uge?

Nedenfor er de bedste og enkle metoder til at reducere mavefedt på 7 dage naturligt, hvilket heller ikke har nogen bivirkninger. Disse tips kan praktiseres af både mænd og kvinder:

Sådan tabes mavefedt på en uge uden træning:

Lad os se, hvordan du reducerer mavefedt på en uge uden træning.

1. Forbered dit sind:

forberede dit sind

Sindet er behandlingsenheden for hele vores system. Måden sind opfører sig på påvirker hele vores krop. Nogle gange kan vi ikke få tingene rigtigt på trods af den strenge trænings- og kostplan. For de ønskede resultater bør sindet også være involveret i vores træning. Et anspændt eller forstyrret sind vil aldrig give dig de ønskede resultater. Prøv at holde dig cool mentalt og tag alt i god skridt. God musik og meditation kan stimulere en masse positivitet i dit sind.

2. Start dagen med fenegreekvand:

bukkehornsvand for at reducere mavefedt på 7 dage

Drikker Bukkehornkløver vand på tom mave, første ting om morgenen vides at hjælpe med at reducere mavefedt. Fenugreek indeholder en forbindelse kaldet Galactomannan, som er vandopløselig. Dette middel er kendt for at undertrykke appetitten og forbedre bedre insulinproduktion for at understøtte hurtigt vægttab. Blød bare en spiseskefuld af bukkehornsfrø i et glas vand og lad dem stå natten over. Forbrug vandet om morgenen for at reducere fedtindholdet på en uge.

3. Fiberrig kost:

fiberrige fødevarer til at reducere mavefedt

Hengive sig til en god kost er det første skridt til at tabe tarmfedt på 7 dage? Inkluder masser af fiberrige fødevarer som frugt, grøntsager, havregryn, fuldkorn, som kan forbedre din fordøjelse. Spis masser af mørkegrønne bladgrøntsager, som kan tilføre bulk til din afføring og forhindre forstoppelse. Ved at tømme din mave kan du bemærke et fald i taljen, der skyldes oppustethed.

4. Drik masser af vand:

drikke vand for at reducere mavefedt på 7 dage

Vand er en meget vigtig komponent, der regulerer kroppens stofskifte. At holde din krop tilstrækkeligt hydreret hjælper med at skylle ud toksiner og andet skadeligt affald udover at forhindre væskeophobning. Dette hjælper igen med at reducere maveprojektion, og du vil se slankere og yngre ud. Så hvis du virkelig vil vide, hvordan du reducerer fedt i det øvre mave på 7 dage, skal du blot gøre en indsats for at drikke masser af vand, næsten 10 glas hver dag. Du kan endda få grøn te, urtete som fennikel for at forbedre fordele ved vægttab.

5. Hav citron- og flaskepumpejuice:

hvordan man reducerer mavefedt på 7 dage flaske græskar

At drikke et glas citron og flaskepumpejuice er et glimrende middel til at reducere mavefedt på bare 7 dage. Flaskepumpe er en kaloriefattig grøntsag, der er fyldt med C-vitamin, riboflavin, kostfibre og andre sunde næringsstoffer, der øger stofskiftet og dermed hjælper med vægttab. For at gøre dette skal du tilføje Lauki eller flaske kalebasser i en blender sammen med en knivspids salt og ingefær. Si væsken og tilsæt lidt citronsaft.

6. Massageolie til stimulering af fedtforbrænding:

massageolie

KØB DET HER

Massering af din mave med fedtforbrændende massageolie hjælper også med at reducere grytemaven let på 7 dage. Bland 2 spsk hver sesamolie og sennepsolie med 1 tsk olivenolie. Opvarm denne blanding forsigtigt og påfør den over hele din mave i en blid cirkulær bevægelse i et par minutter. Dette vil hjælpe med at brænde fedtcellerne og give dig en tonet og flad mave.

7. Tilstrækkelig søvn:

reducere mavefedt på 7 dage ved søvn

Søvn er meget vigtig for at sikre et generelt godt helbred. Efter en hektisk arbejdsdag er det vigtigt at få en god søvn på 8 timer. Når du ikke sover godt, forstyrrer det din hormonplan, og virkningerne kan være værre, end du kan forestille dig. Ifølge forskellige forskere er det blevet bekræftet, at en person, der sover mindre, har større risiko for at være overvægtig. Videnskabsmanden foreslår også, at din søvn og spisemønster hænger sammen. Så mens du følger disse diæter og træner for at tabe mave på 7 dage, skal du få en god nats søvn for at få positive resultater.

8. Sult ikke dig selv:

sulter ikke dig selv

Det er en komplet myte, at at sulte sig selv vil hjælpe med at slippe af med mavefedt og også tabe sig på kun 7 dage. At holde sig helt væk fra mad i 7 dage hjælper ikke med at reducere mavefedt, men vil i stedet sætte kroppen i en katabolsk tilstand, hvor muskelvævene nedbrydes til energiproduktion. Det er derfor vigtigt for kvinder og piger at få et minimum af 1500 kalorier om dagen, mens mænd kræver ikke mindre end 1700 kalorier om dagen.

9. Spis mindre måltider oftere:

Det menes, at opdeling af et måltid i mindre portioner er gavnligt for kroppen end at indtage store måltider. At have begrænsede mængder mad belaster ikke dit fordøjelsessystem og fremmer en bedre nedbrydning af mad for at øge næringsoptagelsen. Du skal dog bemærke, at disse måltider skal have portionsstyringsstørrelser. Junkfood er strengt ikke tilladt.

10. Høj protein og lav-carb diæt:

I løbet af den næste uge skal du indtage et mindre antal kulhydrater, da overskydende af dem kan blive omdannet til fedtsyrer. For at brænde din energi kan du erstatte kulhydrater med proteiner, hvilket kan bidrage til muskelstyrke. Gå efter mad som Tofu, Paneer, linser, supper, kylling osv. Skær ned på hvide ris, pasta, melbaserede fødevarer som pizza, som kan bidrage til tarmfedt.

11. Undgå disse fødevarer strengt:

Undgå disse fødevarer for at reducere mavefedt på 7 dage

Sukker og transfedtstoffer er de vigtigste syndere bag bukende maver. En diæt med højt sukkerindhold holder insulinniveauet højt i kroppen, og derfor har en person en tendens til at føle sig sulten oftere. Sammen med sukkerholdige fødevarer skal du også undgå friturestegte ting, der er fyldt med farlige transfedtstoffer. Salt er også en anden bidragyder til vægtøgning. Så skære ned på forarbejdede fødevarer med højt natriumindhold. Sig strengt nej til alkohol, hvilket kan tage en alvorlig vejafgift på dit system.

Hjemøvelser for at reducere mavefedt på 7 dage:

Når du vil kaste genstridig mave inden for en uge, skal du have en tilpasset træning. Det skal være sådan, at der fokuseres på de rigtige områder uden at få dig til at falde af træthed. Træningen bør bestå af kardiovaskulære øvelser, der blødgør dit kropsfedt på 7 dage. Ti minutters løb eller ro -træning vil være lige nok. Øvelser, der involverer hele din krop, skal følge, at push-ups, chin-ups og lunges er gode helkropsøvelser. Endelig vil intensivt arbejde på maven med sit-ups, benhævninger og ab-crunches gøre lige det, du ønsker. Denne træning vil tømme meget sved ud. Når du sveder, mister du ikke bare vand, men også vigtige mineraler fra kroppen. Husk at supplere din træning med rigeligt væskeindtag, herunder glukose og Gatorade, for at undgå dehydrering og mineralmangel.

1. Knas:

crunches for at reducere mavefedt på 7 dage

Intet er effektivt som crunches som en øvelse for at reducere mavepok på syv dage. Crunches har været den ældste måde at reducere mavefedt på. De reducerer ikke kun din mave, men gør også din mave stærkere. Det er let at gøre og kan gøres derhjemme. Sådan kan du gøre det.

 • Læg dig fladt ned med bøjede knæ og fødderne på jorden.
 • Løft dine hænder, og placer dem derefter bag dit hoved.
 • Indånder dybt. Når du løfter overkroppen af ​​gulvet, skal du ånde ud.
 • Gentag indåndingen, og pust derefter ud, mens du kommer op.
 • Start med at gøre 10 om dagen og øg langsomt antallet.

2. Side Crunch:

sideknuser for at reducere mavefedt på 7 dage

Tabe mavefedt på en uge ved denne sideknæk. Selvom det måske ser let ud at gøre, har det brug for grundig øvelse for at vænne sig til det. Øv sideknus dagligt trin for trin i en kort tid. Med tiden vil du vænne dig til den energi, der kræves for at gøre dette. Nedenstående trin guider dig til, hvordan du nemt kan gøre det.

 • Læg dig fladt på gulvet.
 • Vip dine ben til samme side med dine skuldre samtidigt.
 • Sideknusen fokuserer mere på musklerne på dine sider.
 • Start med 10 gange pr. Sæt hver dag og langsomt øge gentagelserne for at tabe mavefedt på en uge.

3. Lodret benknas:

lodret ben knuse

Dette vil besvare dit spørgsmål om, hvordan du taber lavere mavefedt på 1 uge. Lodrette benknuser arbejder musklerne i dine lår ved at krølle benet lodret og opbygge muskelmasse. For at gøre det praktisk har vi lagt det som trin, så du kan komme i gang. Øv dagligt på denne måde.

 • Læg dig fladt ned på måtten eller på gulvet med benene opad mod loftet og derefter
 • det ene knæ, der krydses over det andet.
 • Træk vejret ind, og løft derefter overkroppen mod bækkenet.
 • Nu, træk vejret langsomt ud.
 • 12-16 crunches i to eller tre sæt er ideelle hver dag.

4. Cykeltræning:

cykeltræning

Ingen! du behøver ikke en cykel. Vi fortæller dig, hvordan du kan gøre dette uden en cykel. Cykelknuser er den sikre måde at målrette mod rectus abdominis og obliques, alt sammen i en let øvelse. Sådan gør du det.

 • Læg dig på gulvet og hold hænderne bag hovedet eller på siden, mens du gør knas.
 • Løft begge ben fra jorden og bøj dem derefter ved knæene.
 • Tag det højre knæ tæt på brystet, og hold venstre ben ude.
 • Tag nu det højre ben ud og det venstre ben tæt på brystet.
 • Du bliver nødt til at udføre trinene skiftevis med dine to ben.

5. Reverse Crunch:

omvendt crunches for reduktion af mavefedt

Omvendt crunches er en god øvelse for at reducere mavefedt på en uge. Alle er primært modifikationer af den enkleste knase. Den omvendte knase vil styrke dine mavemuskler, men også lægge mindre belastning på din ryg og nakke end som en almindelig knase. Denne øvelse giver dig nogle sekspakker i maven og reducerer samtidig din mave.

 • Læg dig på gulvet med dine ben fuldt udstrakte og dine arme til siden af ​​din torso med håndfladerne på gulvet. Hold dine arme stationære under hele træningen.
 • Flyt dine ben op, så lårene er vinkelret på gulvet, og dine fødder er sammen og samtidig parallelle med gulvet. Dette er din startposition.
 • Når du indånder, skal du flytte dine ben mod torso og rulle bækkenet bagud og løfte hofterne fra gulvet. Dine knæ skal røre ved brystet.
 • Hold sammentrækningen et sekund, og flyt dine ben tilbage til udgangspositionen, når du puster ud.
 • Gør dette 3 sæt af 15 gange dagligt.
 • Dette betragtes som en af ​​de bedste maveøvelser for fedt i underlivet.

6. Rolling Plank:

rullende planke øvelse for mave reduktion

Hovedpunktet med rullende planke er at træne kroppen omkring maven, hoften og den nedre del af kroppen. Ved afslutningen af ​​øvelsen vil din abs blive tonet, og du ville have tabt et par maver fedt. Her er hvor hurtigt du kan gøre dette. Det er bestemt sjovt.

 • Læg dig på måtten eller gulvet sidelæns.
 • Støt din krop på din højre albue og højre ben. Sørg for, at albuen er vinkelret på din skulder, og dit venstre ben er over dit højre ben.
 • Hold knæene lige, og dine hofter må ikke røre jorden.
 • Bliv i denne kropsholdning i cirka 30 sekunder.
 • Når du har det godt, kan du fortsætte med at være i denne kropsholdning i cirka et til to minutter.

7. Svømning:

reducere mavefedt ved at ramme poolen

Svømning er den bedste øvelse for at reducere maven på 7 dage. Mens du svømmer, fungerer vandmodstanden som en pude til dine muskler og led og viser sig også at være en fantastisk konditionstræning. Svømning er den mest effektive måde at brænde mavefedt hurtigt på, da det virker på hele kroppens muskler. En anden grund til, at svømning er den bedste aktivitet til at forbrænde mavefedt på en uges tid, er, at det giver dig mulighed for at forbrænde flere kalorier på kortere tid. Jo mere du svømmer, jo flere kalorier forbrænder du, og du vil kunne prale med en flad mave på bare 7 dage.

8. Vandring:

gå efter mavefedt

Hvilken bedre måde kan du tænke på andet end en 30 minutters rask gåtur hver dag? At gå vil brænde din kalorieindhold og vil dræbe den unødvendige carbo fra din krop. En sund kost og hurtig gåtur i en måned er den mest effektive måde at smide den flab af din mave. Det er en enkel, gratis og en af ​​de nemmeste måder at blive aktiv på, tabe sig og samtidig blive sundere. At gå rask kan også hjælpe dig med at opbygge udholdenhed, forbrænde overskydende kalorier og gøre dit hjerte sundere. En rask 10-minutters gåtur vil gøre magien, og du behøver ikke rigtig at gå i timevis.

Yoga for at reducere mavefedt på 1 uge:

Der er mange yogastillinger, som kan hjælpe dig med at opnå en slankere talje på 7 dage. Her er detaljerne for hver af dem sammen med trin til at udføre:

1. Tree Pose:

træpose til reduktion af mavefedt på 7 dage

Træstilling kan reducere mavefedt på 1 uge. Vrikshasana yoga er kendt som træpose yoga og hjælper med at forbedre koncentrationen; at stå på en fod kan være udfordrende, men prøv det. Prøv denne yogastilling.

 • Skift din vægt til dit venstre ben.
 • Hold dit højre knæ i brystet, tag fat i din ankel, og støt bunden af ​​din højre fod på dit venstre lår.
 • Hvis du føler, at du ikke får balancen, skal du holde din hånd på din ankel, mens du trykker ind i dit lår.
 • Hvis du finder din rigtige balance, skal du holde håndfladerne sammen foran brystet.
 • Hold din mave fast til rygsøjlen, så du stadig kan trække vejret let.

2. Warrior Pose:

kriger asana

Dette er en anden yoga for at reducere mavefedt på 1 uge. Undgå denne asana, hvis du har et svagt hjerte. Kontakt din læge, før du begynder at øve dette. Det styrker dog din ryg, skulder, arme og lår. Kunsten er at få den rigtige balance.

 • Skift din vægt til højre fod.
 • Kram din venstre skinneben ind i brystet, og stræk den derefter lige tilbage bag dig, så den er parallel med jorden.
 • Forlæng din venstre fod og peg tæerne nedad.
 • Nå dine arme ud foran din krop i en lige linje fra fingerspidserne helt ned på ryggen og ud gennem din venstre hæl.
 • Bliv i stillingen indtil 3 lange, dybe vejrtrækninger og derefter langsomt vende tilbage til din position.
 • Gentag på den anden side på samme måde.

3. Båden udgør:

båd udgør

Bådpose styrker maven, hvirvelsøjlen og hoftebøjere. Det stimulerer også fordøjelsen og forbedrer kernestyrken; en af ​​de mest nødvendige styrker. Det hjælper med at lindre stress, hvilket kan skære mavefedt.

 • Sid på dine hofter med begge ben forlænget foran dig.
 • Hold dine hænder bag dine hofter og ryggen, så længe du læner dig lidt tilbage.
 • Løft nu dine ben fra gulvet, mens du holder din mave hele tiden.
 • Ræk begge arme ud til siderne af dine lår.
 • Sænk dine ben ved 45 grader, indtil din krop ligner et ‘V’.
 • Bliv i disse 10 lange, dybe vejrtrækninger, typisk i 60 sekunder.

Vi håber, at denne detaljerede guide vil inspirere dig til at kickstarte din vægttabsrejse. Selvom disse metoder bestemt kan hjælpe med at reducere mavefedt på 7 dage, kan resultaterne variere fra person til person. I tilfælde, der er kroniske eller er forårsaget af arvelig, kan resultatet være meget langsommere og kræver ofte en ekspertkonsultation. Du kan dog begynde at følge disse tips for at indprente en sund livsstil og nå dine mål langsomt, men sikkert!