Reducer mavefedt på 2 uger: 10 effektive livsstils- og kostråd

Har du spist en masse junkfood i disse dage? Endte du med at have en oppustet mave og overskydende bagage omkring livet? Bare rolig! Læs denne artikel for at vide, hvordan du reducerer mavefedt på 2 uger ved at foretage enkle livsstilsændringer og kostændringer. Med tålmodighed og udholdenhed er det bestemt muligt at opnå positive resultater.

Men før det, lad os forstå, hvad der er mavefedt og dets tilhørende farer! Fra den mad, vi spiser, bliver visse fedtstoffer deponeret i fedtvævet i maveregionen, hvilket giver anledning til en mave. Dette kaldes også Visceral fedt, hvilket kan føre til mange sundhedsfarer som hjerte -kar -sygdomme og diabetes. Det er ikke alt! En løs mave kan dårligt ødelægge din selvtillid og ende med at give dig depression.

Det er tid til at tage kontrol over dit liv og tilmelde dig denne femten dages udfordring! Er du klar?

Sådan tabes mavefedt på 2 uger

Sådan tabes mavefedt på 2 uger?

Følg disse tips for at lære, hvordan du naturligt kan slippe af med fedt på bare to uger:

1. Planlæg en træning:

Motion er uundværlig for ethvert vægttabsprogram. Alene træning kan give dig hurtigere resultater på femten dage. Tal med din træner og sæt mål, der kan nås. Planlæg et blandet sæt aktiviteter som Crunches, Pilates, Push-ups, Cardio, vægte, svømning osv. For at målrette mod både øvre mavefedt og nedre mavefedt., Hold fokus og dediker mindst en time eller to til en ordentlig træning.

2. Reducer saltindtag:

En af hovedårsagerne til dit mavefedt er forbruget af overskydende salt. At indtage fødevarer med højt natriumindhold som chips kan føre til væskeophobning i kroppen og tilføre mere masse. Det er vigtigt at skære ned på dit saltindtag for at skylle det overskydende vand ud og føles lettere. Dette betyder ikke, at du afholder dig helt fra salt, da et pludseligt fald i natriumniveauer kan tage hårdt på kroppen.

3. Spis mindre måltider:

Hvis du vil føle dig energisk hele dagen, er det en ideel måde at tage mindre måltider med jævne mellemrum. Forlad dig ikke i store mængder mad ad gangen. Del i stedet måltidet i portioner og få det hver 2-3 timer. Dette kan øge dit stofskifte og også effektiviteten af ​​dit fordøjelsessystem. Intermitterende faste er også kendt for at give dig hurtige resultater. Dette tip vil give at tabe mavefedt om 2 uger

4. Lav-kulhydrat, højt proteinindhold:

Kulhydrater kan give næring til din energi, men at indtage overskydende mængder kan bidrage til uønsket tarmfedt. De ekstra kulhydrater omdannes til fedtsyrer, som ophobes som mavefedt. For at undgå dette skal du reducere dine kulhydratbaserede fødevarer og øge proteinfødevarer i stedet. Udskift hvide fødevarer som pasta, bagværk, hvide ris med linser, æg, grøntsager, tofu osv. Inkluder også sunde fedtstoffer som nødder, avocado, laks osv. I din kost.

5. Undgå stress og angst:

Når dit stressniveau stiger, produceres et bestemt hormon kaldet Coriolis også i overskud. Dette middel er forbundet med vægtøgning, og derfor kan din angst også være en faktor for dit mavefedt. Lær, hvordan du styrer dine følelser og tager meditation, yoga eller afslappende behandlinger.

6. Sult ikke dig selv:

Du kan simpelthen ikke springe dine måltider over og forvente en slank og trimmet krop og reducere mavefedt på 2 uger. Sultediet virker ikke, fordi det bremser dit stofskifte. Ved helt at fratage kroppen mad, falder ernæringsniveauerne, hvilket gør dig svag og inaktiv. Det kan også føre til dehydrering, lavt blodtryk og alvorlige helbredskomplikationer. Vælg i stedet en kaloriefattig kostplan og spis sundt.

7. Drik masser af vand:

Vand er meget vigtigt for at transportere næringsstofferne til alle dine organer. Det spiller også en afgørende rolle i at øge din krops stofskifte og fremskynde din fordøjelse. Afhængigt af din nuværende kropsvægt skal du drikke mindst 8-10 glas vand for at rense dit system og holde dit hydreret. Overskydende vand kan også forhindre væskeophobning sammen med at undertrykke din sultbehov.

8. Hurtig gåtur efter måltider:

Hvis du har for vane at sidde eller sove umiddelbart efter måltider, er det tid til at ændre det. At gå en kort og rask gåtur efter et måltid kan øge din fordøjelse og forbrænde dine kalorier hurtigere. Med dette reduceres chancerne for at akkumulere fedt inde i kroppen, og du kan nemt vedligeholde din fysik.

9. Spis fiberrig mad:

Forstoppelse og fordøjelsesbesvær kan føre til flatulens og en udbulet mave. Hvis du lider af sådanne problemer, er det tid til at øge fiberindholdet i din mad. Opløselige og uopløselige fibre er meget vigtige for at forbedre fordøjelsen og tilføjer også masse til din afføring. Inkluder mad som havregryn, fuldkorn, frisk frugt. Grøntsagssalater, hørfrø osv.,

10. Sig nej til disse:

Du skal strengt sige nej til alkohol, rygning, mellemmåltider mellem måltiderne, sove på ulige timer og indtage konserverede og konserveringsfyldte fødevarer. Uanset hvor hårdt du træner, kan du ikke læse dine mål til tiden, hvis du ikke er opmærksom på disse aspekter.

Husk, at der ikke er nogen genvej til succes! Selvom disse tips helt sikkert kan hjælpe dig med at reducere mavefedt på 2 uger, afhænger resultaterne helt af en persons aktuelle helbredstilstand, alder og dedikationsniveauer. Hvis du ikke har bemærket nogen forbedring i den angivne periode, skal du ikke blive skuffet! Tal med en ekspert ernæringsekspert eller en fitness træner for at finde ud af, hvad der forårsager forsinkelsen og bygge bro over disse huller. Hvis du allerede har taget denne udfordring op, må du dele dine oplevelser med os.