Reducerer grøn te fedt i maven?

Vil du tabe mavefedt! Gå til grøn te…. Jeg tror, ​​at de fleste af jer har prøvet grøn te i mindst en gang i dit liv. I dag er populariteten af ​​grøn te steget så meget, at de fleste mennesker bruger den. Grøn te er en stærk drink, der opfrisker din krop plus sind. Det har en række fordele, fordi denne drink bevarer din kropsform såvel som slank. Det omslutter polyfenoler, der hjælper med at forbrænde fedt. Det er desuden en motivation for antioxidanter, der blokerer ændringen af ​​indtaget kalorier til fedt.

Reducerer grøn te fedt i maven

Faldtab, hovedsageligt i maven, kan være en vanskelig procedure, som ofte kræver vigtige ændringer i kost og træningsvaner. Selvom nogle fødevarer plus drikkevarer, såsom grøn te, kan hjælpe med at sætte gang i denne procedure ved at øge stofskiftet, er de tvivlsomme over for et stort tab i mavefedt, når de først er brugt alene. Senest har det været anvendt til at bekæmpe influenza, forkølelse, forstyrrende søvnapnø, holde immunsystemet plus tabe sig. Grøn teekstrakt indeholder tilsyneladende et kraftigt termogent resultat i kroppen. Derfor øger forbruget af grøn te kroppens energiudstrømning og opbygger den til at forbrænde flere kalorier samt kropsfedt.

Fordele ved grøn te:

• Derudover kan fjernelse af grøn te også hjælpe dig med at reducere dit mavefedt. Unødvendigt mavefedt har en tendens til at ligge om vitale organer plus kan aktivere betændelsesprocessen, som i sin række kan guide til kroniske sygdomme. Husk, at for meget mavefedt kan øge din trussel om at udvikle sygdommen, f.eks. Diabetes, kræft, hjertesygdomme.

• Visse undersøgelser viser, at indtagelse af grøn te kan tage fedtforbrændingen op til 2 timer efter et måltid.

• Som vi har set, øger overdreven mavefedt faren for stigende hård medicinsk situation. Grøn te’s catechiner plus stimulanter forbedrer stofskiftet, og bygger dig spilder mere energi i dine daglige aktiviteter, hvilket i øvrigt kan øge vægttabet.

Grøn te’s rolle i tab af mavefedt:

• Epigallocatechin Gallate (EGCG), catechin etableret i grøn te. Desuden reducerer EGCG dets forbløffende antioxidantegenskaber, der hjælper med at forsvare celler, subkutant fedtvæv, der er det fedt, der gemmer sig under din hud. Sammen med at hjælpe med at bekæmpe mavefedt har EGCG været forbundet med stigende stofskifte, frigivelse af lagret fedt i kroppen samt bekæmpelse af trang.

• Det er dette underjordiske viscerale fedt, der er skadeligt. Det skyldes, at inflammation plus insulin kæmper, som sammen er stærkt forbundet med alle slags alvorlige sygdomme, der tæller type 2 -diabetes plus hjertesygdomme.

• Grøn te indeholder forbindelser ved navn catechiner, der øger energiomkostningerne, øger frigivelsen af ​​fedt fra fedtceller – især i maven – plus fremskynder forbrændingen af ​​fedt i leveren, hovedsageligt efter måltider.

• Grøn te har en forbindelse kaldet EGCG (epigallocatechin gallat). Denne catechin, en type antioxidant, har vist sig at forhindre vækst af fedtceller. Hvis du ikke ved det, hjælper en antioxidant med at beskytte dine celler Så det er gode nyheder, og nu forstår du, hvorfor du får den dobbelte fordel ved at tabe mavefedt og hjælpe dit immunsystem.

• Grøn te har flere forbindelser, der tæller koffein plus polyfenoler, der påvirker kroppen på en række måder.

Grøn te -mekanisme:

• Øget termogenese; dvs. forbedret varmeproduktion, der ville resultere i større energiforbrug (ellers kalorieforbrænding)

• reducere appetitten

• reducere næringsoptagelse

• lavere regulering af enzymer fanget i leverfedtmetabolisme

• boost fedtoxidation (ellers ved hjælp af kropsfedt som energi)