Sådan reduceres fedt i mave hurtigt

Er du bekymret for fedt i maven? Mange af os er frustrerede over fedtet omkring maven, da det ikke kun er grimt, men også forårsager alvorlige sundhedsmæssige problemer. Din livsstil, genetik og mange andre faktorer spiller en rolle i bestemmelsen af ​​fedtlageret i din krop, og fedt i den øvre mave er svær at forbrænde for mange af os. Vi præsenterer dig for attraktive muligheder for, hvordan du reducerer fedt i øvre mave i denne artikel.

Sådan reduceres fedt i mave hurtigt

Årsager til fedt i øvre mave:

1. Usunde spisevaner:

Hvem elsker ikke at forkæle os selv med vores yndlings snacks? Selvom mad som kager, burgere, osteagtige pommes frites kan opfylde dine trang, er det at spise dem regelmæssigt og ubegrænset den primære årsag til fedt i maven. Disse typer fødevarer er lækre, men har ringe eller ingen næringsværdi og reducerer stofskiftet, hvilket resulterer i fedtophobning.

2. Mangel på motion:

Mange menneskers arbejdsliv i dag giver dem ikke nok tid til enhver form for træning eller fysisk aktivitet. Da der er et forbrug af kalorier, der ikke har nogen forbrændingskilde, kan dette resultere i fedtophobning i det øvre maveområde. Hvis du har en inaktiv livsstil, er øvre mavefedt en af ​​de betydelige bivirkninger.

3. Stress:

Stress er blevet en daglig følgesvend for mange af os på grund af mange årsager, såsom deadlines, trafik og mange flere. Cortisol er et hormon, som vores krop producerer, som tvinger leveren til at frigive overskydende sukker fra leveren, hvilket resulterer i visceralt fedt omkring det øvre maveområde. Det påvirker også den metaboliske aktivitet i din krop.

4. Sundhedsproblemer:

Flere årsager kan forårsage fedtophobning i det øvre maveområde. Visse helbredstilstande, der muligvis ikke har nogen relation til din kost eller fysiske aktivitet, kan også forårsage dette. Hjertesygdomme, skjoldbruskkirtel eller hormonel ubalance i din krop resulterer også i øvre mavefedt.

5. Overdreven medicin:

Mange af os bruger medicin nogle gange med og mange gange uden konsultation fra en læge. Nogle lægemidler er nødvendige for en sund vedligeholdelse af din krop, men kan forårsage bivirkninger. Men hvis du ikke opretholder en sund livsstil, men bruger overdreven medicin, kan det resultere i fedt i maven.

6. Aldring:

Aldring er en uundgåelig fase i enhver persons liv; med alderen kommer ændringer i vores krop, hvor visceralt fedt stiger, som er et resultat af langsom metabolisk hastighed. Mange livsstilssygdomme som vægtforøgelse er resultatet af den faldende metaboliske hastighed i en aldrende krop.

7. Uregelmæssig søvntid:

En sund livsstil inkluderer også de krævede timers søvn. Mange undersøgelser viser, at mangel på søvn eller en uregelmæssig søvncyklus resulterer i vægtøgning. Du føler dig også mindre energisk hele dagen, når du ikke sover godt. Overspisning er også en af ​​bivirkningerne af mindre søvn.

Sådan reduceres fedt i det øvre mave hurtigt:

Sunde spisevaner og kostråd:

1. Calciumrige fødevarer eller fedtfrie mejeriprodukter:

Vores krop har brug for 1000 mg calcium hver dag for at opretholde en sund krop. Mange af os kan ikke opfylde de væsentlige daglige krav til dette mineral. Alle mejeriprodukter som mælk, ost, yoghurt er rigelige på calcium sammen med mange andre essentielle mineraler. Du kan vælge skummetmælk eller fedtfri mælk i stedet for fuld fløde. Nogle andre fødevarer, der er en rig kilde til calcium, omfatter bladgrøntsager, bælgfrugter, tofu osv., Hjælper med at fjerne fedt i det øvre mave.

2. Begræns kalorieindtag:

Begrænsning af antallet af kalorier, du indtager, er en af ​​de bedste måder at slippe af med fedt på den øvre mave. Du kan enten reducere kalorieindtaget eller øge aktiviteten, der hjælper med at forbrænde flere kalorier, end du indtager. Ved at skabe et kalorieunderskud får du din krop til at bruge de kalorier, der er lagret i din krop.

3. Reducer sukker i din kost:

En sund kostplan med lave kulhydrater er nødvendig for at flade din øvre mave. Men det er også påkrævet at holde øje og undgå fødevarer, der har et højt glykæmisk indeks, der producerer overskydende sukker, hvilket resulterer i fedtopbevaring. Husk at forhindre købt stegte ting, slik eller slik, der indeholder store mængder sukker.

4. Tilføj stressreducerende fødevarer i kosten:

Stress er en af ​​de vigtigste årsager til fedtophobning i vores krop. Ved at indføre stressreducerende fødevarer til din kost kan du ikke kun tabe fedt på den øvre mave, men også forhindre yderligere fedtophobning. Havre er en af ​​de fødevarer, der øger serotoninproduktionen, og du kan tilføje frugt rig på C-vitamin, som begge er kendte stressbekæmpende fødevarer. Kokosnødder, linser er andre fødevarer, du kan tilføje til din kost for positiv energi.

Livsstilsændringer for at tabe fedt i øvre mave:

1. Sov minimum 6-8 timer:

“Tidligt i seng tidligt for at stå op, gør en mand sund, velhavende og klog” er et citat, vi ofte hører, og det holder. Søvn hjælper din krop med at hvile og komme sig efter en trættende dag. Ikke at få nok søvn kan resultere i vægtøgning, og for at reducere den øvre mave naturligt skal du have mindst 8 timers søvn.

2. Stop med at ryge og alkohol:

Alkohol og rygning er ikke kun skadeligt for dit helbred, men øger også fedt i maven. Alkoholholdige drikkevarer indeholder overskydende sukker, hvilket kan påvirke kropsvægt. Hvis du hurtigt vil slippe af med fedt i det øvre mave, er det den bedste måde at fjerne alkohol og rygning.

3. Undgå junkfood:

En kost, der er afbalanceret og sund, er en anden måde at reducere fedt på det øvre mave. En sund kostplan hjælper dig ikke kun med at opretholde en sund vægt, men har også en positiv effekt på din krop. Det er bedst at undgå fødevarer med raffinerede kulhydrater, fulde af sukker, og erstatte dem med frisk frugt og grøntsager sammen med komplekse kulhydrater og magert protein.

4. Regelmæssig motion og meditation:

En livsstil, hvor du har lidt eller ingen fysisk aktivitet, kan ikke kun forårsage sundhedsmæssige bekymringer, men også resultere i vægtforøgelse. Du kan inkludere aktiviteter som meditation til stress-lindring, og du kan også prøve at reducere fedt i øvre mave ved yoga. At træne regelmæssigt hjælper med at tackle mavefedtet ved at kombinere træningsstykker, så de passer til din kropstype og hjælper dig med at tabe mavefedt effektivt.

5. Drik mere vand:

Vand er naturens kilde til hurtigt at slippe af med fedt i øvre mave og er en naturlig måde at opretholde en sund krop. At drikke nok vand hjælper med at skylle giftstoffer ud af din krop, der hjælper med at håndtere andre sundhedsproblemer som betændelse, fordøjelsesforstyrrelser. Det hjælper med at holde din krop hydreret under træning.

6. Reducer stressniveauer:

Stress er en del af alles liv i disse dage på grund af karrierevalg og livsstil. Et hormon kaldet cortisol frigives af din krop, der øger appetitten, når din krop er stresset, og tilføjer fedt i unødvendige områder. Introduktion til praksis som meditation, mindfulness og yoga hjælper dig med at tabe dig i den øvre mave.

Øvelser For at slippe af med fedt i øvre mave:

1. Aerob træning:

Når du udfører aerobic, accelererer vejrtrækningen, og aerob træning, pr. Definition, betyder med ilt. Med andre ord er det den kardiovaskulære konditionering af din krop. Hurtig gåning, svømning, cykling og løb er nogle af de bedste eksempler på aerobe aktiviteter for at reducere fedt i øvre mave ved træning.

2. Brænd flere kalorier:

En træningsrutine bør være en nødvendig del af vores liv sammen med en ordentlig kost for en sund krop. Ved at træne mere kan du forbrænde alle de overskydende kalorier, inklusive fedtet omkring maven. Du kan tabe dig i din øvre mave ved at tage trappen i stedet for en elevator, gå en rask gåtur, når det er muligt, så du kan få den nødvendige kalorieforbrænding.

3. Tone dine mave muskler:

En af de bedste måder at forbrænde fedt på øvre mave er ved at følge en træningsrutine, der involverer strækninger og træning, der ikke kun hjælper med at tabe fedt i det øvre mave, men også toner dine mave muskler. Nogle af de strækninger, du kan prøve, er:

 • Planker.
 • Halve rejser.
 • Kabel knaser.
 • Knæbøjninger.
 • Hængende benlifte.

Topøvelser til at flade øvre mavefedt til mænd og kvinder:

Motion er et must for hver enkelt af os for at opretholde en sund krop. Afhængigt af din kropstype kan du vælge en træningsrutine, der ikke kun hjælper med at tabe fedt i øvre mave hurtigt, men også hjælper med at tone musklerne i din krop. Her er en liste over de bedste øvelser, du kan prøve i dit hjem.

 1. Reverse Crunches
 2. Dobbelt Crunches
 3. Standing Side Bend
 4. Twist Crunches
 5. Lunge Twist
 6. Rullende planke
 7. Cykeltræning
 8. Lodret benknas
 9. Mavevakuum
 10. Kaptajnens stol.

En af de frustrerende dele af vægttab er at forbrænde de ekstra kilo omkring det øvre maveområde. I stedet for at bekymre dig om det, kan du komme tilbage i form ved at have en sund rutine, der indeholder en ordentlig kost sammen med en træningsrutine. Med de muligheder, vi gav i denne artikel om, hvordan du reducerer fedt i øvre mave, kan du begynde at planlægge en god dag for en fedt mindre mave, så du kan bære din yndlings top igen.

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne i denne artikel er blot forslag og kan ikke betragtes som en erstatning for lægehjælp. Hjemmesiden er ikke ansvarlig for bivirkningerne.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvilken træning er bedst til at reducere fedt i øvre mave?

Svar: Når det kommer til øvre mavefedt, er der ingen chance for pletreduktion. Du skal planlægge en træningsrutine, der opretholder din krops kernesundhed. Surya Namaskar, twist crunches, cykel crunches er nogle af de øvelser, du kan prøve.

2. Hvorfor ser min øvre mave mere fremtrædende ud end min nedre mave?

Svar: Mange faktorer påvirker den måde, hvorpå fedt ophobes i maveområdet. Den måde du lever på, spisevaner, søvncyklus er nogle af årsagerne til, at der kan findes visceralt fedt omkring maven, hvilket får din øvre mave til at se større ud.

3. Hvilken slags rutine skal jeg følge for at tabe fedt i maven?

Svar: Korrekt kost- og træningsrutine er en perfekt kombination, så du får en ideel tonet mave. En af de bedste træningsteknikker er ved at vedtage træninger med højt interval. Bliv ved med at arbejde strækninger som springe, squats, planker med hvile med jævne mellemrum.